- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Lohusa kadın diye maaşını da istemiyorlar dua etsin. Manyak insanlarla dolu bi aile. 150 bin le 12 bini nerden nasıl bulup da kıyaslayıp kalanı azar azar nasıl ödeyecekler valla pes. Ay resmen sinirden kırıştım. Gidip ben de eşime diyem bari gelsin paramız diyeSen sinir krizi geçirmiyorken eltin niye geçiriyor
Lohusa kadını üzdün diye üzerine gelmesinler dikkat et
Lohusa kadın diye maaşını da istemiyorlar dua etsin. Manyak insanlarla dolu bi aile. 150 bin le 12 bini nerden nasıl bulup da kıyaslayıp kalanı azar azar nasıl ödeyecekler valla pes. Ay resmen sinirden kırıştım. Gidip ben de eşime diyem bari gelsin paramız diye
Dünyada vermez o kadar parayı. Konu sahibini susturmak için belki 10,000, çatlasa 20,000 verir.Kaynananın kenarda 140 bini varsa helal olsun
Benim de eşim gidip akrabasına babasının arkadaşına toplamda 12 bin lira borç verdi ve 2 senedir en ufak bi ödeme yapılmadı. Önceden arayıp soran insanlar eşim evlerine gittiğinde evde durmuyorlar düşünün. Mal işte anlamıyo da. Bana gelince 5 liranın hesabını yapar onlara daha 1 kere demedi...Sizde de mi aynı durum var ki?
Sabahtan beri bu konu yüzünden benim de sinirim bozuldu
Düşünsene bir de parça parça kaç senede ödeyecek o parayı.Arabayı geri alın kesinlikle
150000tllik arabaya şaka gibi 10.000tl vermişler o paranın devamı gelmez
Eşiniz arabanızı niye bedavaya vermiş yahu? Siz ne yapacaksınız? Okurken hayret ettim eşiniz cidden gerizekalılık yapmış
İki sene vadeyle 150 binlik aracın aylık taksitleri 8 bin tl. Toplam 190 bine maloluyor.Düşünsene bir de parça parça kaç senede ödeyecek o parayı.
Bugün bankadan 150 bin kredi çekse iki senede ödeyim dese 200bin öder geri büyük ihtimalle.
Enayi adam arabayı vermiş, aynı arabayı 150 bine şimdi bile geri alamaz.
Benim eşimde hep derdi önce kardeşimin olsun sonra benim olsun zihniyetteydi çok şükür hatasını anladı kardeşi önce abim sonra ben demedi hep ben hep ben dedi eşimde şimdi gözünü açtı çöpüm olsa çöpe atarım yine kardeşime vermem diyor inş senin eşinde gözünü erken açarMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Diğer konularda 6 senelik evli ve çocuklu olduğunuz yazıyorken neden 2 sene yazdınız bu konuda?Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?