Aşırı bonkör eşim

Sen sinir krizi geçirmiyorken eltin niye geçiriyor
Lohusa kadını üzdün diye üzerine gelmesinler dikkat et
Lohusa kadın diye maaşını da istemiyorlar dua etsin. Manyak insanlarla dolu bi aile. 150 bin le 12 bini nerden nasıl bulup da kıyaslayıp kalanı azar azar nasıl ödeyecekler valla pes. Ay resmen sinirden kırıştım. Gidip ben de eşime diyem bari gelsin paramız diye

Sizde de mi aynı durum var ki?

Sabahtan beri bu konu yüzünden benim de sinirim bozuldu

Sizde de mi aynı durum var ki?

Sabahtan beri bu konu yüzünden benim de sinirim bozuldu
Benim de eşim gidip akrabasına babasının arkadaşına toplamda 12 bin lira borç verdi ve 2 senedir en ufak bi ödeme yapılmadı. Önceden arayıp soran insanlar eşim evlerine gittiğinde evde durmuyorlar düşünün. Mal işte anlamıyo da. Bana gelince 5 liranın hesabını yapar onlara daha 1 kere demedi...

Düşünsene bir de parça parça kaç senede ödeyecek o parayı.
Bugün bankadan 150 bin kredi çekse iki senede ödeyim dese 200bin öder geri büyük ihtimalle.
Enayi adam arabayı vermiş, aynı arabayı 150 bine şimdi bile geri alamaz.

Ayh ben burdan hanıım hanıım diye eltiyr dalasım geliyor. Çok sevdim daha ödemeyelim dediğinde nasıl kullanırsanız da haram zıkkım olsun, kazadan kazaya koşun inş diye gözünü korkutmadın.
Kaynanan inanırsa böyle şeylere çok ah ettim ben o araba işine binmesinler bence anne bi kaza bela gelecek de.
Her yolu deme cidden olmadı bi avukatla görüş, en azımdan ciddiyetini anlasınlar.
Geri al o arabayı.
Krizse sem daha beter bi sinir krizi geçir.
Bu nedir cankm?

İki sene vadeyle 150 binlik aracın aylık taksitleri 8 bin tl. Toplam 190 bine maloluyor.

Ayrıca kaynanan 100 bine eltine araba alıyorsa aynı miktarı sana da vermesi lazım. Kim kime veryor durduk yere?
Siz doğum yaptığınız da size öyle mi yapacakmış, bir sorun bunları da

TE="kulis, post: 61177044, member: 286885"]
Tabiki suç öncelikle eşimde taksitle koca arabayı satıyor al götür demiş ya kimin malını kime veriyorsa. Allahtan korkmayan alır gider tabi.
Tamı tamına aynı şeyleri yaşamışız siz benden daha uyanık çıkmışsınız neyseki.
Bu arada kayınvalide devreye girdi eltim sinir krizi geçiriyormuş ben ödeyim paranızı dedi. Varsa paran getir bugün yoksa bekleyemem seni de arabayı getirsin dedim. Seni böyle merhametsiz bilmezdik ayıp ediyorsun sedim. Saf gelinin gözü açılınca merhametsiz oldu tabi parayı vereceksen hemen ver deyip kapattık
[/QUOTE]
Sinir krizi geçirecek olan sensin o değil. İşde insanlar böyle mağdur rolü oynuyorlar. Sende ayılıp bayıl, valla. Seni saf görmeainlerdense, uyanık bilsinler daha iyi. Eşinden haber varmı

Kendi paranla rezil olmak diye buna denir , esiniz aklinca iyilik yapicakdi. Eline yuzune bulasdirmis ve herkesi birbirine dusman etmis oldu.

Çok sevindim çok iyi yapmışsınız
150 binlik arabayı vermeyince merhametsiz mi oldunuz demek kv nin gözünde ?

O para gelmez net
Esinizde bal gibi biliyordur,geri dönememistrir.
Kardesi sonucta ,yabancı olsa hayır denir de.
Gecmis olsun.

Benim eşimde hep derdi önce kardeşimin olsun sonra benim olsun zihniyetteydi çok şükür hatasını anladı kardeşi önce abim sonra ben demedi hep ben hep ben dedi eşimde şimdi gözünü açtı çöpüm olsa çöpe atarım yine kardeşime vermem diyor inş senin eşinde gözünü erken açar

Diğer konularda 6 senelik evli ve çocuklu olduğunuz yazıyorken neden 2 sene yazdınız bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…