- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
İnanın bunları dedim. Arabayı zaten satacaktık neyini dert ediyorsun biraz da arabasız kal kötü günde yanımda ol diyo saçma sapan laflar kötü günü yaratan kendisi
Aynen öyle bu saygısızlığı kendime yediremiyorum. Bide karşı taraf çarşaf çarşaf resimler paylaşıyor sosyal medyada alın teriyle kazanmış gibi. Eşimde yana yakıla araba arıyor müstehak kendisine hiç acımıyorum ben yok sayıldığım için üzülüyorum. Açıkçası parayı dert etmiyorum diyemiyorum çünkü çok zorlukla aldık biriktirdik. Benim de hakkım yendi.
Karımın ahı mıKızlar kardeşi arabayı çalıştığım yere getirdi. Anahtarı al diye aradı gittim arabanın içine baktım oto kokusu koymuş al bunu bişeyinizi istemem dedim. Sen karımın ahıyla nasıl bineceksin bakalım bu arabaya dedisiz bindiyseniz ben hayli hayli binerim bidaha rahatsız etmeyin dedim. Eve geçiyorum şimdi
Bence karısına teşekkür etsin arabayı geri aldı. 140 bin tüketici kredisi çekemezdi kardeşi en fazla 50-60 bin o da geliri yüksekse. Gerisini bekle ki versin, ki 1 aydır ödeme girişiminde bile bulunmamışlar.Eşi şimdi başlamıştır beni aileme rezil ettin, lohusa kadını ağlattın...
Verecekti işte kardeşim biz şimdi bu adamların yüzüne nasıl bakacağız diye.
Böyle bir adam asla tek başına mal sahibi olamaz şanslıkulis gibi bir eşi var.
Eşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim
Eşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim
Eşiniz arabayla beraber beynini de mi satılığa koyup elden çıkardı acaba?Eşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim
SevgiliEşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim
Boşver yemişim sinirini, arabayı kurtardın ya ona bak sen. Arayı soğutmadan üstüne de al. Tartışmaya hiç girme, sonuç olarak senin istediğin zaten oldu. Çok değil bi kaç sonra iyki almışız arabayı diyecek. Bi kere de bi adamla evleniyoruz diye tüm sülalesine para mı hibe ediceğiz. Hiç kimse de kusura bakmasın, dişe diş valla. Bi kere aptal yerine koyarlar da alırlarsa, bi daha hep beklerler. Herkes bütçesine göre davransın. 5-10 bişey olsa, biz de derdik aile arasında olur, bekle alırsın diye, ama bu dolu dolu 150 bin. Rahatça uyu valla.Eşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim
Diyorum ya kuyruğu dik tutacak, hatasının bal gibi farkında ama daha fazla salak gibi görünmek istemiyor.Eşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?