Aşırı bonkör eşim

Eşiniz bence boşanmayı düşünüyor sizden mal kaçırmış. Ben bırakın hibeyi arabayı anne, babaya emanet verirken bile bana haber verilsin isterim. Sanki çıkarmış 150 lira uzatmış. Doğum hediyesi sizin emekle gelen lüks araba vay vay.. Böyle eş, böyle abi herkese lazım.

İnanın bunları dedim. Arabayı zaten satacaktık neyini dert ediyorsun biraz da arabasız kal kötü günde yanımda ol diyo saçma sapan laflar kötü günü yaratan kendisi

arabasiz kal diyor ne olacak haaaaa borc verilirde bu kadarda olmaz ya pes siz kac senelik evlisiniz sizin arabanizla sefa suruyorlar pesini birakmayin yuzsuzlerrrrr

birde resim paylasiyor biz burda cogu kisi cildirdik duruma allah sabir versin size

Karımın ahı mı 12 milyar verip, 150 milyarlık arabanın üstüne konduk demiyoda terbiyesiz. Arabayı üstünüze alın biran önce. Ama araç sizin üstünüze olsun

Bence karısına teşekkür etsin arabayı geri aldı. 140 bin tüketici kredisi çekemezdi kardeşi en fazla 50-60 bin o da geliri yüksekse. Gerisini bekle ki versin, ki 1 aydır ödeme girişiminde bile bulunmamışlar.

Burda biz eşine ne kadar sövsek de senin için sogumicak emin ol aksine daha da bileneceksin. Saygi kazanilir git hak et. Adamin seni iplememesi cok sinir bozucu parayi gectim, herkesi senin önüne koyusu. Bi yolunu bul bence biraz pilirik düşünerek karsi tarafi da sinir etmeden maazallah sutu kesilir senden bilirler. Onlar da asiri yuzsuzmus ya biri bana böyle bisey teklif etse almam yani hadi zorda kaldim cocugum engelli iki gune bi hastaneye tasinmam lazim falan diyelim sosyal medyada benimmis gibi paylasmam elin arabasini. Uff ne bencil ne gorgusuz ne sakil bu insanlar ya.

arabayı almıssınız sanırım peki devrini yaptınız mı?
konuyla ilgili olarak bu affedilecek birşey değil kesinlikle ben olsam o arabayı yakar yine onlara vermezdim.
eşinizin aklı masallah bu ne saygısızlık gözlerini oyarım valla öyle bişey olsa hepsinin
malınıza sahip çıkın

Ohhh sonunda arabayi almissiniz. Sizin adiniza cok sevindim. Bir de utanmadan beddua mi etmis elticik sana . Bosverin bir an once arabayi uzerinize almaya bakin. O koca olacak adama da iyi bir ders verin.

Ya al arabayi kendi annene babana sat. Biraz da bizimkilerin olsun de. Bosanirsan sende kalir hic olmazsa. Emek hırsızı bu insanlar, aile iliskilerimize zarar veriosun demis bi de yuzsuz jet fadil kılıklı kayın, ulan senin dandik aile bagin benim kazancimla alinan arabaya bagliysa zaten ortada boyle bi bag yok.

Eşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim

Eşin kaynin ve eltin tüm forumu sinir krizine soktular elbirligiyle. Cidden saç baş yoldurcak kadar saf bir eş firsatci emek hirsizi yüzsüz elti ve kocasi. Tahammül.edilir gibi degil. Piskinlige bak

Randevulaş hemen üzerine almaj için
Yarın noterde buluşun

Eşiniz arabayla beraber beynini de mi satılığa koyup elden çıkardı acaba?

Hala değdi bir diyor utanmadan, tam çıldırmalık. Allah sabır versin size

Sevgili kulis lütfen bizleri de haberdar et umarım sıkıntı yaşamadan hallolur bu iş sonra da sana uzak Allaha yakın olsunlar . Bir de terbiyesiz adam hala karımın ahıyla nasıl bineceksin demiş tam çıldırmalık laflar.Artık kendini biraz sakinleştir eşin çıldırsın boşver.

Boşver yemişim sinirini, arabayı kurtardın ya ona bak sen. Arayı soğutmadan üstüne de al. Tartışmaya hiç girme, sonuç olarak senin istediğin zaten oldu. Çok değil bi kaç sonra iyki almışız arabayı diyecek. Bi kere de bi adamla evleniyoruz diye tüm sülalesine para mı hibe ediceğiz. Hiç kimse de kusura bakmasın, dişe diş valla. Bi kere aptal yerine koyarlar da alırlarsa, bi daha hep beklerler. Herkes bütçesine göre davransın. 5-10 bişey olsa, biz de derdik aile arasında olur, bekle alırsın diye, ama bu dolu dolu 150 bin. Rahatça uyu valla.

Diyorum ya kuyruğu dik tutacak, hatasının bal gibi farkında ama daha fazla salak gibi görünmek istemiyor.
Hem ailesinin yanında kendisini melek, sizi ise olayı bozan geçimsiz biri gibi göstermek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…