- 25 Ekim 2018
- 3.845
- 6.926
- 158
Arabaya binmicez zaten satıp ev alıcaz deseydiniz siz deEşim çok sinirli bana göre kuyruğu dik tutma çabasında. Gözünaydın kavuştun arabana değdi mi çıkarttığın tantanaya Beni herkese rezil ettin o arabaya hayatta binmem senin üzerine yapılsın istediğini yap dedi. Kardeşiyle nasıl yüzyüze bakacakmış filan filan. Hepsi uzak olsun arabada benim dedim kızımızın yanında ağız dalaşına girmek istemedim. Ayrı odalardayız inşallah üzerime alabilirim
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederimilla böyle çirkinleşmek mi gerekiyordu mahalle kavgası eder gibi pislik insanlar. Eşimin bi aile büyüğü geldi az önce beni savundu sahipsiz mi bu kız üstüne yapacaksın arabayı kendine gel çoluk çocuğun var hangi devirde yaşıyorsun diye eşimi bir güzel azarladı ohh valla çok rahatladım. Eşim onlara karşı hep böyle sonsuz anlayış içindedir ufak tefek şeyleri kafaya takmamayı öğrendim de bu kadarda değil yani
Kaç km yol yaptılarsa onu da hesaplasınlar valla çok kral hareket olurSenin kocan insanı sinir krizine sokar valla. Değdi mi ne demek tabi ki değdi arabayı geri aldınız, bu konuda seni kim haksız bulursa akrabalarda emin ol kötü niyetlidir. Yarın sabah ilk işiniz noterden üzerinize almak olsun, 12 binden de arabanın 1 aylık kira bedelini düşün öyle geri verin. Kötü oldunuz madem tam olun.
Hic arabaları olmasa, araba 50binlik olsq cocukları yeni olmuş araba lazım olur,ele borclanacagına bana borclansın dersın.oyle olsa sız merhametsiz olursunuz da elib luksu ıcın cocugumun rızkını yedirmem.cocukların vaktındn calip calışırken ayranı icmeye olmayan sıcmaya da tahteravelle gitmesin.Aynen öyle acı bir ders oldu bana. El altında benim de param olmalıymış 1 günde bütün emeklerim gidebiliyormuş görmüş oldum üstelik hakkımı arayınca da suçlu ve lohusa kadını üzen merhametsiz biri oldum
Ammada iyi yapmışsın. Ohhh ben rahatladım valla. Tek basınamı almış o arabayıda çene yapıyo beyfendi. Hala böyle devam edecekse anasının evi orda çıkıp gitsin. Herşeyide kendileri yapmıs gbi sahiplenmiyolarmı. Fındık beyinli.Hepinize desteğiniz için teşekkür ederimilla böyle çirkinleşmek mi gerekiyordu mahalle kavgası eder gibi pislik insanlar. Eşimin bi aile büyüğü geldi az önce beni savundu sahipsiz mi bu kız üstüne yapacaksın arabayı kendine gel çoluk çocuğun var hangi devirde yaşıyorsun diye eşimi bir güzel azarladı ohh valla çok rahatladım. Eşim onlara karşı hep böyle sonsuz anlayış içindedir ufak tefek şeyleri kafaya takmamayı öğrendim de bu kadarda değil yani
ne münasebet canım hadsize bakKızlar kardeşi arabayı çalıştığım yere getirdi. Anahtarı al diye aradı gittim arabanın içine baktım oto kokusu koymuş al bunu bişeyinizi istemem dedim. Sen karımın ahıyla nasıl bineceksin bakalım bu arabaya dedisiz bindiyseniz ben hayli hayli binerim bidaha rahatsız etmeyin dedim. Eve geçiyorum şimdi
aman sadaka verin dikkatli kullanin bir kaza yapsaniz ohh cekerler karimin ahini aldi derler gerekirse binmeyin bi sureKeşke buralarda olsa da okusa yazılanları
Borç gibi bir durum yok kızlar eğer eşimin onlara borcu olsa başta eltim önümüze sürekli sunardı
aman sadaka verin dikkatli kullanin bir kaza yapsaniz ohh cekerler karimin ahini aldi derler gerekirse binmeyin bi sure
ahh bu erkekler anneyi aileyi ayri esi ayri tutmayi bilmiyorlar. kimse demiyor anneni babani at gel.. onlarin degerini ayri bilsin esinkini ayri bilsin.Bence satıp, ev alsınlar. Hayalleri öyleymiş zaten. Eşi de ceza olarak bir süre arabasız kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?