Aşırı bonkör eşim

Ya bu erkekler gençken karılarının sòzlerini nedenn dinlemeyip kendi kafalarına göre hareket ederler böyle? Sonra da hep karıları haklı çikar ama haklı çikmaktan sevinmez ,hakli ciktikca yorulurlar... Cok mantiksiz,aile kurumunuza zarar verici bir eylemde bulunmus eşiniz..Mutlaka yaptiginin yanlis oldugunu anlayacak sabır edip görün.Şu saatten sonra mesafeli durmaktan başka ne yapilabilir ? Esinize ve karsi tarafa da ama.Umarim bir gün erkekler eşlerine danişmadan böyle kararlar almazlar...Umarım..

Arabaya binmicez zaten satıp ev alıcaz deseydiniz siz de

Oh canıma minnet deseydiniz. En azından bir daha arabayı on kat düşüğe birilerine hibe edemezsin.
Geri adım atmayın arabayı da aynen dediği gibi kendi üstünüze yapın. Binmezse de arabaya kendi paşa keyfi bilir. Bırakın sürünsün

Eşiniz hep bu kadar aileci miydi yoksa araba konusunda yaptığı akılsızlığı örtbas etme çabası mı bu?

Arabayı alın üzerinize. Ev araştırın bu arada ve satın almak için uğraşın. Eşiniz durulur o zamana kadar.

Esininki bonkorluk seviyesini asmis biraz. Kardesine o parayi geri verin. Noterden satisi geri alin. Yani noterden arabanin satisini uzerinize yapin. Ya da kardesinden bir senet alin odeyecegine dair.

Eşiniz gerçekten tam bir safmış. Halen daha size diş biliyor. Siz ses etmeseniz parasınıda ödemezler, üzerine soğuk su içirtirlerdi.Bana yiğitlik taslayacağına, bizim emeğimizin üstüne yayılmasına izin vermeseydin deyin.Alacak parası yokken, hazıra konan fırsatçı kardeşede diyecek söz çokta.Karısı sinir krizi geçiriyormuş birde, utanmaz insanlar.
Yalnız,bundan sonrada dikkat edin. Çünkü, eşinizin kafa yapısı öyle hemen değişmez. Kandırılmaya çok müsait. Kardeşi olmaz, başkası olur, yine kandırabilirler.

Senin kocan insanı sinir krizine sokar valla. Değdi mi ne demek tabi ki değdi arabayı geri aldınız, bu konuda seni kim haksız bulursa akrabalarda emin ol kötü niyetlidir. Yarın sabah ilk işiniz noterden üzerinize almak olsun, 12 binden de arabanın 1 aylık kira bedelini düşün öyle geri verin. Kötü oldunuz madem tam olun.

Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim illa böyle çirkinleşmek mi gerekiyordu mahalle kavgası eder gibi pislik insanlar. Eşimin bi aile büyüğü geldi az önce beni savundu sahipsiz mi bu kız üstüne yapacaksın arabayı kendine gel çoluk çocuğun var hangi devirde yaşıyorsun diye eşimi bir güzel azarladı ohh valla çok rahatladım. Eşim onlara karşı hep böyle sonsuz anlayış içindedir ufak tefek şeyleri kafaya takmamayı öğrendim de bu kadarda değil yani

Eşin sana hak verdi mi peki

Bir de kaynın üzerine verecek mi arabayı

Kaç km yol yaptılarsa onu da hesaplasınlar valla çok kral hareket olur böyle arsızlara bu layık

Saglam bir cinnet gecirip karşı tarafı ve hatta karısını arayın. Benzer bir seyi akrabaöoz yaptı.ultra zeengn oldugu halde bir evin yarı parası olan parayı yıllar sonra evin 10 da biri olunca verdiler.yillarca kirada surunduk.esiniz safsa siz uyanik olun cazgir olun.tum parayı kredi cekip verssi.ev bulduk acil verin diyin

Hic arabaları olmasa, araba 50binlik olsq cocukları yeni olmuş araba lazım olur,ele borclanacagına bana borclansın dersın.oyle olsa sız merhametsiz olursunuz da elib luksu ıcın cocugumun rızkını yedirmem.cocukların vaktındn calip calışırken ayranı icmeye olmayan sıcmaya da tahteravelle gitmesin.

Ya boşanın ya işi bırakın.nasıl olsa haybeyw dagıtıyor es

Am
Ammada iyi yapmışsın. Ohhh ben rahatladım valla. Tek basınamı almış o arabayıda çene yapıyo beyfendi. Hala böyle devam edecekse anasının evi orda çıkıp gitsin. Herşeyide kendileri yapmıs gbi sahiplenmiyolarmı. Fındık beyinli.

ne münasebet canım hadsize bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…