Sonun da aklı başında bir insan çıkmış karşına. Aklın yolu birdir. Boşver eşin teşekkür ettin sana bence. Hemen ev al o kaynın ve eltin daha çok kudursun. Yüzsüzlüğe bak. 1 aydır kapısındaymış, böyle bir aracı 1 ay kiralamanın bedelini biliyorlar mı? Verdikleri paradan düşürün valla hak etmişlerHepinize desteğiniz için teşekkür ederimilla böyle çirkinleşmek mi gerekiyordu mahalle kavgası eder gibi pislik insanlar. Eşimin bi aile büyüğü geldi az önce beni savundu sahipsiz mi bu kız üstüne yapacaksın arabayı kendine gel çoluk çocuğun var hangi devirde yaşıyorsun diye eşimi bir güzel azarladı ohh valla çok rahatladım. Eşim onlara karşı hep böyle sonsuz anlayış içindedir ufak tefek şeyleri kafaya takmamayı öğrendim de bu kadarda değil yani
150 bin tl lik arabayi 12 bine miMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Eee parasını ödeselerdi binselerdi madem arabaya ozaman .Eşimde iyice saflaştımı ne oldu şoklara mı girdi anlamıyorumdünya malı için ettiklerine bak bırak mutlu olsunlar daha kaliteli arabalara binsinler ben onların kötü olmasını istemem diyor. Yarabbi sabır valla nato kafa nato mermer yani. Nası düzelecek aramız insanın kardeşinden daha yakın kimi var diye arabesklere bağladı. Olmaz olsun öyle kardeş ben bidaha yüzlerine bakmam dedim. Kayınvalidede para pul için iki kardeşin arasını açtı içimiz yandı diyomuş
Laf olsun ya sanki arabalarını ben gasp ettim 1 aydır kullandılar bide tatile gideceklermişEee parasını ödeselerdi binselerdi madem arabaya ozaman .
Eşin baliye falan mı başladı acaba? Gizli gizli çekip yanınıza geliyor olabilir.Eşimde iyice saflaştımı ne oldu şoklara mı girdi anlamıyorumdünya malı için ettiklerine bak bırak mutlu olsunlar daha kaliteli arabalara binsinler ben onların kötü olmasını istemem diyor. Yarabbi sabır valla nato kafa nato mermer yani. Nası düzelecek aramız insanın kardeşinden daha yakın kimi var diye arabesklere bağladı. Olmaz olsun öyle kardeş ben bidaha yüzlerine bakmam dedim. Kayınvalidede para pul için iki kardeşin arasını açtı içimiz yandı diyomuş
Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Vallahi ailece garipler eş tarafın , benim malım değilmi kardeşim size satmıyorum bu kadar , amme hizmeti görecek araba herhalde gez gez bırak parasını ödeme oh valla .Laf olsun ya sanki arabalarını ben gasp ettim 1 aydır kullandılar bide tatile gideceklermişalın size iyi tatiller yani
Valla balimi bonzaimi bilemiyorumEşin baliye falan mı başladı acaba? Gizli gizli çekip yanınıza geliyor olabilir.
Anlayamıyorsa örneklerle anlatmayı deneyin. 2. Araba istiyorum bende kardeşin kendi arabasını bize satsın ama ona sadece aracın 10da birinden bile az para vericem. Sonra param olunca öderim deyin. Kardeşi kabul edecek miymiş?
Kv ile zaten hiç uğraşmayın. Konuşsun dursun. Duyan size sorar, anlatırsınız bize böyle böyle yaptılar. Mağdur kocam da inanmış falan de. Enayi diye söyleme herkese. Diğerleri de birşey istemesin
Eltiniz 150 bin'lik cici arabasıyla tatile gidip hava atacaktı, oldu mu yaptığınızLaf olsun ya sanki arabalarını ben gasp ettim 1 aydır kullandılar bide tatile gideceklermişalın size iyi tatiller yani
Şimdi onca laf söyledi sana, geri dönemiyor. Savunması bile saçma sapan. Kardeşinin ondan başkası yoksa onunda kardeşinden başkası yok. Biraz da kardeşi elini taşın altına koyacak. Siz arabasız yaşıyorken 2 arabayla yaşayamaz kimse hem de sizin paranızla.Valla balimi bonzaimi bilemiyorumbenim kardeşim bana böyle araba satmaz ama ben abilik yapmak zorundayım veririm benden başka kimi var bırak rahat rahat yaşasınlar gurur duyarım diyo valla saf bu adam artık eminim
Eşiniz saf değil ben olayı anladım az çok kp niz olmadığı için eşiniz baba rolünü üstlenmiş baya bir hevesle. Onların herşeyi olsun ben elimden geleni yapayım mutlu olsunlar gurur duyarım kafasında. Güzelde bir düşünce iyi bir eşiniz var demekki ama buradaki kilit siz onların annesi değilsiniz ve almadan vermek zorunda değilsiniz bunu güzel dille fark ettirmeniz lazımValla balimi bonzaimi bilemiyorumbenim kardeşim bana böyle araba satmaz ama ben abilik yapmak zorundayım veririm benden başka kimi var bırak rahat rahat yaşasınlar gurur duyarım diyo valla saf bu adam artık eminim
Bizim de bebeğimiz oldu eşiniz bize de bir araba tahsis edebilir mi ama yüz bin lira dan aşağı kabul etmiyoruzMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?