Aşırı bonkör eşim

Sonun da aklı başında bir insan çıkmış karşına. Aklın yolu birdir. Boşver eşin teşekkür ettin sana bence. Hemen ev al o kaynın ve eltin daha çok kudursun. Yüzsüzlüğe bak. 1 aydır kapısındaymış, böyle bir aracı 1 ay kiralamanın bedelini biliyorlar mı? Verdikleri paradan düşürün valla hak etmişler

150 bin tl lik arabayi 12 bine mi

Çok rahatladım gerçekten arabayı geri aldığınızı duyunca. İnşallah satışı da en kısa sürede alırsınız.

Eşimde iyice saflaştımı ne oldu şoklara mı girdi anlamıyorumdünya malı için ettiklerine bak bırak mutlu olsunlar daha kaliteli arabalara binsinler ben onların kötü olmasını istemem diyor. Yarabbi sabır valla nato kafa nato mermer yani. Nası düzelecek aramız insanın kardeşinden daha yakın kimi var diye arabesklere bağladı. Olmaz olsun öyle kardeş ben bidaha yüzlerine bakmam dedim. Kayınvalidede para pul için iki kardeşin arasını açtı içimiz yandı diyomuş

Eee parasını ödeselerdi binselerdi madem arabaya ozaman .

Eşin baliye falan mı başladı acaba? Gizli gizli çekip yanınıza geliyor olabilir.
Anlayamıyorsa örneklerle anlatmayı deneyin. 2. Araba istiyorum bende kardeşin kendi arabasını bize satsın ama ona sadece aracın 10da birinden bile az para vericem. Sonra param olunca öderim deyin. Kardeşi kabul edecek miymiş?
Kv ile zaten hiç uğraşmayın. Konuşsun dursun. Duyan size sorar, anlatırsınız bize böyle böyle yaptılar. Mağdur kocam da inanmış falan de. Enayi diye söyleme herkese. Diğerleri de birşey istemesin

umarım olumsuz bir durum yaşamadan paranızı öderler; aksi halde bu durum sizi çok yıpratır gibi geldi. eşinde gözünü açıncaya kadar bir 5 yıl geçmiş olur.

Laf olsun ya sanki arabalarını ben gasp ettim 1 aydır kullandılar bide tatile gideceklermiş alın size iyi tatiller yani
Vallahi ailece garipler eş tarafın , benim malım değilmi kardeşim size satmıyorum bu kadar , amme hizmeti görecek araba herhalde gez gez bırak parasını ödeme oh valla .

Valla balimi bonzaimi bilemiyorum benim kardeşim bana böyle araba satmaz ama ben abilik yapmak zorundayım veririm benden başka kimi var bırak rahat rahat yaşasınlar gurur duyarım diyo valla saf bu adam artık eminim

Laf olsun ya sanki arabalarını ben gasp ettim 1 aydır kullandılar bide tatile gideceklermiş alın size iyi tatiller yani
Eltiniz 150 bin'lik cici arabasıyla tatile gidip hava atacaktı, oldu mu yaptığınız

Olurda ev alırsanız, tapu sizin üzerinize olsun, mazallah kardeşi isteyiverir evinizi eşinizde abilik görevi gereği evi kardeşine hibe eder. Var malesef eşinizde potansiyel.

Valla balimi bonzaimi bilemiyorum benim kardeşim bana böyle araba satmaz ama ben abilik yapmak zorundayım veririm benden başka kimi var bırak rahat rahat yaşasınlar gurur duyarım diyo valla saf bu adam artık eminim
Şimdi onca laf söyledi sana, geri dönemiyor. Savunması bile saçma sapan. Kardeşinin ondan başkası yoksa onunda kardeşinden başkası yok. Biraz da kardeşi elini taşın altına koyacak. Siz arabasız yaşıyorken 2 arabayla yaşayamaz kimse hem de sizin paranızla.
Kardeşin yaşamayacak çocuğun yaşayacak. Bir daha çocuğumun rızkını ele güne verirsen keserim bonzai paranı de

Doğru valla evi köyü yapar bunların üzerine mutlu olsunlar diye bide karşı tarafın durumu iyi geçenlerde eltimden habersiz yanlış hatırlamıyorsam 20 bin dolar biriktirmiş eşime vermiş senin hesabında dursun sıkışınca alırım diye yani paran var versene madem daha neler neler var çok sinir bozan şeyler
Eltim sosyal medyada resim paylaşamam tatil heba oldu diye delirmiştir muhtemelen

İyi olmuş başkasının parasıyla hava atamasın. Devir işini ne dusundunuz? Sıcagı sıcagına yaptırrın bır de size demıs ya al kendi üzerine yaptır. Bundan ıkı uc gune cayar. Yakın zamanda yaptırın bence.

Eşinize laf anlatamıyorsanız, kendi gözüyle gerçekleri görmesini sağlamalısınız.
Ev araştırın, güzel bi ev bulun almaya heveslenin ve eşinizi heveslendirin, aile ortamında ev alacağınız duyulsun, arabanın parasıyla alıcaz deyin, kardeşinin umarsızlığını görünce nasıl tepki vericek bakın.

Eşiniz saf değil ben olayı anladım az çok kp niz olmadığı için eşiniz baba rolünü üstlenmiş baya bir hevesle. Onların herşeyi olsun ben elimden geleni yapayım mutlu olsunlar gurur duyarım kafasında. Güzelde bir düşünce iyi bir eşiniz var demekki ama buradaki kilit siz onların annesi değilsiniz ve almadan vermek zorunda değilsiniz bunu güzel dille fark ettirmeniz lazım

Allah size gani gani sabır versin. Böyle eşe tahammül etme de zor. Ne denir ki başka.
Kardeşi en yakınıymış da bilmem ne. Çocuğu en yakınıdır insanın. Kalkmış öz çocuğunun hakkını yedirmiş utanmaz.
Ay deli oldum kocanıza.
Allah sabır versin size bool bol. İşiniz zor

Bizim de bebeğimiz oldu eşiniz bize de bir araba tahsis edebilir mi ama yüz bin lira dan aşağı kabul etmiyoruz

Kusura bakmayinda esiniz harbiden enayi adammis kardeside bunun farkinda olup bir guzel kullanmis. O arabanin parasi tamamiyle odenirmi muamma ama odense bile fitil fitil burnununuzdan getirerek oderler. Allah yardcimciniz olsun delirmemek elde degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…