Aşırı bonkör eşim

Acaba araba parası olarak onu mu saymıştı eşiniz?
20 dolara kapatır çünkü borcu.

millet karısını mutlu etmek için neler yapıyor sizin eşiniz ne yapıyor..

Çok sinirlik bir durum sinir olmakta haklısınız

Acaba eşinizin tefeciye neyin borcu vardı da gizlemek için alel acele bu kadar saçma sapan bi yola girdi. Size de söyleyememiştir. Ama öyle olsa çoktan sizin yırtık elti derdi.

Onların neden içi yanıyormuş anlamadım ya. Haksızların haklı gibi göründüğü, adaletsiz bir dünya işde

Kendini onların babası gibi görüyorsa konu sahibini de eşi ve ondan olan çocuğunu da çocuğu gibi görsün.

Kimse bir arabası olan evli barklı oğlu ve gelinin ikinci arabaları lüks olsun diye karısı ve ufak çocuğunu arabasız bırakmaz. Aklı başında kimse, karısı ev almak için heveslenirken, peşinat yapacakları 150 bin TL’yi varlıklı oğluna hibe etmez.

Bu arada o verilen parada konu sahibinin de alın teri var ve o verilen kişinin annesi değil, vermeye de razı değil.

Bence ya bu işin içinde başka iş var, eşten mal kaçırmak gibi veya gidip tedavi olsun, hiç normal değil.

Dr. House’da veya başka bir tıp dizisinde izlemiştim. Böyle malını saçıp savuran bir adam vardı. Yıllardır beyninde ur olduğu için böyle aşırı iyi olduğu ortaya çıkmıştı. Ama o adam bile konu sahibinin eşinden daha normaldi. O “başkaları zor durumdayken ben lüks içinde yaşayamam” deyip fakirlere dağıtıyordu. Konu sahibinin eşiyse “benden iyi durumdaki varlıklı kardeşim ve yengem lüks içinde yaşasın, ben arabasız kalayım” diyor.

Valla balimi bonzaimi bilemiyorum benim kardeşim bana böyle araba satmaz ama ben abilik yapmak zorundayım veririm benden başka kimi var bırak rahat rahat yaşasınlar gurur duyarım diyo valla saf bu adam artık eminim
Neden eşinizden başka kimsesi yokmuş, hibe edecek kadar parası çoksa, fakir fukaraya dağıtsında sevaba girsin söyleyin. Benimde çok heveslediğim şeyler var, mesela bir villam olsa, bodrumda yazlığım olsa fena olmaz ama, bütçeme göre davranıyorum. Banka diye bişey icat edildi farkında değillerse hatırlat, gidip bir araba kredisi çeksinler alsınlar. Parayı nakit getirseler bile verme artık, sinek küçük ama mide bulandırır.

Ama şimdi iş değişti
Baştan söylemediniz konu sahibi

Kardeşi eşinize 20.000 dolar vermiş karısından gizli biriktirip eşiniz saklasın istemiş
O para eşinizdeyse o zaman üstüne de 12 bin koyunca şu an ki kur ile kardeşinin size 25 bin falan borcu kalmış oluyor ki bu da normal bence kardeş arasında yani bunu bende yapardım

Bir de siz motor aldığını karısından gizledi bende söyledim karışsın ortalık demişsiniz
Bunu neden demediniz
Motor kaç lira ki
Ben olsam senden habersiz 20.000 dolar biriktirdi derdim bu daha da gıcık ederdi onu değil mi

Bilmiyorum değişik geldiniz bana biraz

Acaba araba parası olarak onu mu saymıştı eşiniz?
20 dolara kapatır çünkü borcu.

Bende aynısını düşündüm. Başta ortada çok büyük bir haksızlık var gibi gelmişti. Ama hazırda verdikleri 20.000 dolar varsa ben direk eşimden o parayı alır karşı tarafla da bu kadar yüzgöz olmazdım muhtemelen.

gidin kaynınızla kv kp ile kavga edin gerekirse sessiz kalmayın
çalışıyorsanız çok netim bu konuda eve tekkkkkk kuruş vermeyin
üzerinize otomatik ödeme varsa hepsini kaldırın bırakın ödesin
çok sinir oldum çok

Ya ne kadar yüzsüz insanlar bu seferde paramıza el koydular diye yaygara koparırlardı. Ama belki eşi de o yüzden bu kadar rahattır, yani ödemezse elinde nasıl olsa dolar var, belki konu sahibinden habersiz de verdiği para vardır. Ödemezse onları sayarım diyebdüşünmüştür.

Cok ozur dilerim esin bildigin salak kv ve kple konusin bu konuyu

Heyecanla sonuna kadar okudum.. lütfen arabayı üstüme aldım yazın en kısa sürede..

20.000 doları eşinize verdiğini bile bile bu hareketleri yaptıysanız gerçekten lohusa kadının ahını almışsınız. Şimdi ki kutla en fazla 30 bin TL borcu oluyor size ki o da hayli hayli ödenir kardeş arasında, adamın da durumu gayet iyiymiş dediğinize göre. Sizde az değilmişsiniz.

20 bin doları araba için mi vermiş? Sende dursun diye vermekle aynı şey mi Allah aşkına? Borcunu odemek niyetinde olsaydı zaten derdi abi sendeki para ne kadar yapıyor kura göre hesapla borçtan duş diye. Kaldı ki o para hala abide mi o bile belli değil.

Kendi başınıza gelse ortalığı yikarsiniz. Ama başkasına gelince ay çok kotusunuz.ok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…