Acaba araba parası olarak onu mu saymıştı eşiniz?Doğru valla evi köyü yapar bunların üzerine mutlu olsunlar diyebide karşı tarafın durumu iyi geçenlerde eltimden habersiz yanlış hatırlamıyorsam 20 bin dolar biriktirmiş eşime vermiş senin hesabında dursun sıkışınca alırım diye yani paran var versene madem daha neler neler var çok sinir bozan şeyler
Eltim sosyal medyada resim paylaşamam tatil heba oldu diye delirmiştir muhtemelen
Aaaa adam da kardeşini mutlu etmeye çalışıyor ne var ki bunda..millet karısını mutlu etmek için neler yapıyor sizin eşiniz ne yapıyor..
Çok sinirlik bir durum sinir olmakta haklısınızMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Aaaa adam da kardeşini mutlu etmeye çalışıyor ne var ki bunda..
Onların neden içi yanıyormuş anlamadım ya. Haksızların haklı gibi göründüğü, adaletsiz bir dünya işdeEşimde iyice saflaştımı ne oldu şoklara mı girdi anlamıyorumdünya malı için ettiklerine bak bırak mutlu olsunlar daha kaliteli arabalara binsinler ben onların kötü olmasını istemem diyor. Yarabbi sabır valla nato kafa nato mermer yani. Nası düzelecek aramız insanın kardeşinden daha yakın kimi var diye arabesklere bağladı. Olmaz olsun öyle kardeş ben bidaha yüzlerine bakmam dedim. Kayınvalidede para pul için iki kardeşin arasını açtı içimiz yandı diyomuş
Eşiniz saf değil ben olayı anladım az çok kp niz olmadığı için eşiniz baba rolünü üstlenmiş baya bir hevesle. Onların herşeyi olsun ben elimden geleni yapayım mutlu olsunlar gurur duyarım kafasında. Güzelde bir düşünce iyi bir eşiniz var demekki ama buradaki kilit siz onların annesi değilsiniz ve almadan vermek zorunda değilsiniz bunu güzel dille fark ettirmeniz lazım
Neden eşinizden başka kimsesi yokmuş, hibe edecek kadar parası çoksa, fakir fukaraya dağıtsında sevaba girsin söyleyin. Benimde çok heveslediğim şeyler var, mesela bir villam olsa, bodrumda yazlığım olsa fena olmaz ama, bütçeme göre davranıyorum. Banka diye bişey icat edildi farkında değillerse hatırlat, gidip bir araba kredisi çeksinler alsınlar. Parayı nakit getirseler bile verme artık, sinek küçük ama mide bulandırır.Valla balimi bonzaimi bilemiyorumbenim kardeşim bana böyle araba satmaz ama ben abilik yapmak zorundayım veririm benden başka kimi var bırak rahat rahat yaşasınlar gurur duyarım diyo valla saf bu adam artık eminim
Acaba araba parası olarak onu mu saymıştı eşiniz?
20 dolara kapatır çünkü borcu.
gidin kaynınızla kv kp ile kavga edin gerekirse sessiz kalmayınDoğru valla evi köyü yapar bunların üzerine mutlu olsunlar diyebide karşı tarafın durumu iyi geçenlerde eltimden habersiz yanlış hatırlamıyorsam 20 bin dolar biriktirmiş eşime vermiş senin hesabında dursun sıkışınca alırım diye yani paran var versene madem daha neler neler var çok sinir bozan şeyler
Eltim sosyal medyada resim paylaşamam tatil heba oldu diye delirmiştir muhtemelen
Ya ne kadar yüzsüz insanlar bu seferde paramıza el koydular diye yaygara koparırlardı. Ama belki eşi de o yüzden bu kadar rahattır, yani ödemezse elinde nasıl olsa dolar var, belki konu sahibinden habersiz de verdiği para vardır. Ödemezse onları sayarım diyebdüşünmüştür.Bende aynısını düşündüm. Başta ortada çok büyük bir haksızlık var gibi gelmişti. Ama hazırda verdikleri 20.000 dolar varsa ben direk eşimden o parayı alır karşı tarafla da bu kadar yüzgöz olmazdım muhtemelen.
Cok ozur dilerim esin bildigin salak kv ve kple konusin bu konuyuMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
20 bin doları araba için mi vermiş? Sende dursun diye vermekle aynı şey mi Allah aşkına? Borcunu odemek niyetinde olsaydı zaten derdi abi sendeki para ne kadar yapıyor kura göre hesapla borçtan duş diye. Kaldı ki o para hala abide mi o bile belli değil.20.000 doları eşinize verdiğini bile bile bu hareketleri yaptıysanız gerçekten lohusa kadının ahını almışsınız. Şimdi ki kutla en fazla 30 bin TL borcu oluyor size ki o da hayli hayli ödenir kardeş arasında, adamın da durumu gayet iyiymiş dediğinize göre. Sizde az değilmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?