Kızlar çalışıyorum işim gereği hafta içi izin kullanıyorum. Çok mesaj birikmiş herkese teşekkür ederim hepsini okudum. Son durumları yazayım hemen. Eşim kardeşigilin haftaya tatile gideceğini söyledi inanabiliyor musunuzbişey demeden telefonu kapatıp kardeşini aradım açmadı tabiki kurnaz. Bana dönüş yapmazsan karını arıyorum diye mesaj çektim. Hemen aradı. Ağzıma geleni saydım ya paramızı vereceksin ya da arabamızı getir yuvamız yıkılacak sizin yüzünüzden dedim. Bana diyor ki ‘abim bana kendini sıkma eline geçtikçe öde dedi o yüzden bekledim birazını vereyim’ bir sürü şey söyledim çok uzatmak istemiyorum. ‘Sen aile ilişkimize zarar veriyorsun ben zaten ödeyecektim’diyor. Mümkünse bir daha görüşmeyelim sizin gibi aile uzak olsun bizden siz emek hırsızı ölü sevicisiniz çöz bu işi deyip kapattım yüzüne. Eşimle henüz görüşmedik ne olacaksa da olsun bu kadar yüzsüzlük nedir ya. Eşimin babası vefat etmiş kaynanam sonuna kadar karşı tarafı savunur öderler inkar etmezler diye saçma sapan kafalar yaşıyor.
150 binlik arabanın 12 binini ödeyip geri kalanını kendini sıkmadan nasıl ödeyecekmiş? Eşine de o araba bir tek senin değil, bana da ait olan bir şeyi kafana göre kimseye veremezsin de. Bu yaptığı mal kaçırmaya giriyor, ya para ya araba gelmezse gidip dava açıyorum de. Eşin affedersin bonkör değil bonkör elinde fazladan olur verir, bu enayilik de değil başka bir şey.Kızlar çalışıyorum işim gereği hafta içi izin kullanıyorum. Çok mesaj birikmiş herkese teşekkür ederim hepsini okudum. Son durumları yazayım hemen. Eşim kardeşigilin haftaya tatile gideceğini söyledi inanabiliyor musunuzbişey demeden telefonu kapatıp kardeşini aradım açmadı tabiki kurnaz. Bana dönüş yapmazsan karını arıyorum diye mesaj çektim. Hemen aradı. Ağzıma geleni saydım ya paramızı vereceksin ya da arabamızı getir yuvamız yıkılacak sizin yüzünüzden dedim. Bana diyor ki ‘abim bana kendini sıkma eline geçtikçe öde dedi o yüzden bekledim birazını vereyim’ bir sürü şey söyledim çok uzatmak istemiyorum. ‘Sen aile ilişkimize zarar veriyorsun ben zaten ödeyecektim’diyor. Mümkünse bir daha görüşmeyelim sizin gibi aile uzak olsun bizden siz emek hırsızı ölü sevicisiniz çöz bu işi deyip kapattım yüzüne. Eşimle henüz görüşmedik ne olacaksa da olsun bu kadar yüzsüzlük nedir ya. Eşimin babası vefat etmiş kaynanam sonuna kadar karşı tarafı savunur öderler inkar etmezler diye saçma sapan kafalar yaşıyor.
Çok iyi yapmışsınız, biz bile hırslandık burda. Artık onlar düşünsün ne yapacağını, adama bak bir de tatile gidiyor arsız arsız.Kızlar çalışıyorum işim gereği hafta içi izin kullanıyorum. Çok mesaj birikmiş herkese teşekkür ederim hepsini okudum. Son durumları yazayım hemen. Eşim kardeşigilin haftaya tatile gideceğini söyledi inanabiliyor musunuzbişey demeden telefonu kapatıp kardeşini aradım açmadı tabiki kurnaz. Bana dönüş yapmazsan karını arıyorum diye mesaj çektim. Hemen aradı. Ağzıma geleni saydım ya paramızı vereceksin ya da arabamızı getir yuvamız yıkılacak sizin yüzünüzden dedim. Bana diyor ki ‘abim bana kendini sıkma eline geçtikçe öde dedi o yüzden bekledim birazını vereyim’ bir sürü şey söyledim çok uzatmak istemiyorum. ‘Sen aile ilişkimize zarar veriyorsun ben zaten ödeyecektim’diyor. Mümkünse bir daha görüşmeyelim sizin gibi aile uzak olsun bizden siz emek hırsızı ölü sevicisiniz çöz bu işi deyip kapattım yüzüne. Eşimle henüz görüşmedik ne olacaksa da olsun bu kadar yüzsüzlük nedir ya. Eşimin babası vefat etmiş kaynanam sonuna kadar karşı tarafı savunur öderler inkar etmezler diye saçma sapan kafalar yaşıyor.
Yapılan enayilik ortada bizi saf buldular. Az önce hiç aramayan eltim aradı kocasına zaman vermemi ellerinin sıkışık olduğunu arabayı çok sevdiklerini söylediKışkırtmamak için yazmiyim diye kendini tuttum ama olmadı.Böyle bir şey yaşasam ciddi anlamda eşime çok büyük bir ders verirdim.Burda mesele para araba değil , eşiniz sizin düşüncenize ve size değer vermiyor.Biraz da arabasız kal ne demek mesela? Sen biriktir , evin geçimine katkı sağla , para biriktirebilmek için maddi anlamda ödünler ver , sonra da kardeşe arabayı hibe etsin.Olucak iş değil.Ben olsam çok ağır şeyler yapardım ve arabayı da geri alırdım.Satıştan vazgeçme falan gibi bişeyler yok mu? Araştırın bi'.
Az para verip sizi de susturmaya çalışıyorlar galiba. Eşiniz arabayı devrettiyse inatlaşsanız ne olacak ki.Yapılan enayilik ortada bizi saf buldular. Az önce hiç aramayan eltim aradı kocasına zaman vermemi ellerinin sıkışık olduğunu arabayı çok sevdiklerini söylediEli sıkışık adam iki araca binmez benim ev param gasp ettiniz dedim. Öderiz acele etme diyor ısrarla. Paranız yoksa arabayı getirin bugün bir dahada bize bulaşmayın dedim. Bekliyorum bakalım ne yapacaklar
parasi olmayan 20-30 bine araba alir elinde 12 bin varsa 3 de 1 i eder. 150 binin kacta kaci 12 bin lira. ustunu nasil odeyebilicen? borclusun banka kredi mi verecek? hibe etmelerini istemisler resmen.. kocam oyle bir araba getirse geri yollarim borc acma bana biz 150 binlik insan miyiz borc icindeyiz onlar da ev pesinati yapacak bekletemeyiz derimParası yoksa ne diye 150 binlik araba alıyorlar, taksitle araba mı alınır? Ne kadar verdiler peki şimdiye kadar? Çok saçma ya git kendin geri al arabayı, başkasını mutlu edecem derken seni mutsuz ediyor. Parası yoksa mutlu olmasın.
Helal olsun sana çekinmeden arayıp, hakkını savunduğun için. Sende çalışıyormuşsun o araba da senin de hakkın var. Tatile gitmeden al altından arabayı. Usulsüz bir işlem olmuş, herhangibir ödeme olmadan arabayı aldığını ispatlayıp al. Eşine çek resti. Sabahın köründe eltinin popişi rahat etsin diye mi işe gidiyorsun sen. Gerekirse ara eltini de. Hak yemek ne kadar kolay oldu. 150 bn TLyi eline geçtikçe nasıl ödeyecekmiş, bütçesine uygun alsın o da. Safmı ne ya. Sinir oldum valla. Lütfen habersiz bırakma bizi.Kızlar çalışıyorum işim gereği hafta içi izin kullanıyorum. Çok mesaj birikmiş herkese teşekkür ederim hepsini okudum. Son durumları yazayım hemen. Eşim kardeşigilin haftaya tatile gideceğini söyledi inanabiliyor musunuzbişey demeden telefonu kapatıp kardeşini aradım açmadı tabiki kurnaz. Bana dönüş yapmazsan karını arıyorum diye mesaj çektim. Hemen aradı. Ağzıma geleni saydım ya paramızı vereceksin ya da arabamızı getir yuvamız yıkılacak sizin yüzünüzden dedim. Bana diyor ki ‘abim bana kendini sıkma eline geçtikçe öde dedi o yüzden bekledim birazını vereyim’ bir sürü şey söyledim çok uzatmak istemiyorum. ‘Sen aile ilişkimize zarar veriyorsun ben zaten ödeyecektim’diyor. Mümkünse bir daha görüşmeyelim sizin gibi aile uzak olsun bizden siz emek hırsızı ölü sevicisiniz çöz bu işi deyip kapattım yüzüne. Eşimle henüz görüşmedik ne olacaksa da olsun bu kadar yüzsüzlük nedir ya. Eşimin babası vefat etmiş kaynanam sonuna kadar karşı tarafı savunur öderler inkar etmezler diye saçma sapan kafalar yaşıyor.
Evet eltim çok şanslı kocası her daim onun ağzına bakar. Onun için herkesi karşısına alır. Bu arada eltimden habersiz eşi 15 binlik motor almıştı duymasın duyarsa kızar hesap veremem diyordu. Telefonda eltime söyledim motor aldığını birazda onlar karışsın çok rahatladımÇok iyi yapmışsınız, biz bile hırslandık burda. Artık onlar düşünsün ne yapacağını, adama bak bir de tatile gidiyor arsız arsız.
Yalnız eltiniz de çok şanslıymış bunu demeden de geçemeyeceğim.
Yuh yaa sıkışıksa almasın araba, bende seviyorum arabayı de. Gözü varmış araba da. Al kız o arabayı boşver parasını, gerekirse yakarım size yar etmem de. Eşin ne diyo bu aradaYapılan enayilik ortada bizi saf buldular. Az önce hiç aramayan eltim aradı kocasına zaman vermemi ellerinin sıkışık olduğunu arabayı çok sevdiklerini söylediEli sıkışık adam iki araca binmez benim ev param gasp ettiniz dedim. Öderiz acele etme diyor ısrarla. Paranız yoksa arabayı getirin bugün bir dahada bize bulaşmayın dedim. Bekliyorum bakalım ne yapacaklar
Oh olsunEvet eltim çok şanslı kocası her daim onun ağzına bakar. Onun için herkesi karşısına alır. Bu arada eltimden habersiz eşi 15 binlik motor almıştı duymasın duyarsa kızar hesap veremem diyordu. Telefonda eltime söyledim motor aldığını birazda onlar karışsın çok rahatladım
Olay iyice saç baş yolmalık hale geliyor. Para kabul etmeyin alın o arabayı tekrar ya resmen bana yapılmış gibi sinirleniyorum burda.Yapılan enayilik ortada bizi saf buldular. Az önce hiç aramayan eltim aradı kocasına zaman vermemi ellerinin sıkışık olduğunu arabayı çok sevdiklerini söylediEli sıkışık adam iki araca binmez benim ev param gasp ettiniz dedim. Öderiz acele etme diyor ısrarla. Paranız yoksa arabayı getirin bugün bir dahada bize bulaşmayın dedim. Bekliyorum bakalım ne yapacaklar
Nerde öyle düşünceli insanlar ya karı koca asalak gibi kimi bulurlarsa sömürme derdinde. Biz ev alacağız diye kıskandılar elimizi kolumuzu bağladılar akılları sıraparasi olmayan 20-30 bine araba alir elinde 12 bin varsa 3 de 1 i eder. 150 binin kacta kaci 12 bin lira. ustunu nasil odeyebilicen? borclusun banka kredi mi verecek? hibe etmelerini istemisler resmen.. kocam oyle bir araba getirse geri yollarim borc acma bana biz 150 binlik insan miyiz borc icindeyiz onlar da ev pesinati yapacak bekletemeyiz derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?