Küfür etmek yasak olmasa bi güzel nameler dizecektim, çok sinirlendim ya. Ne demek benim emeğimi böyle alıp, bi de pişkin pişkin öderiz diyorlar. Git hemen bir ev bul. Araba takasını kabul eden bi yer olsu, takasa ver arabayı. Üçe beşe bakma.Nerde öyle düşünceli insanlar ya karı koca asalak gibi kimi bulurlarsa sömürme derdinde. Biz ev alacağız diye kıskandılar elimizi kolumuzu bağladılar akılları sıra
yar etme hakkini kopar.. annem cok yasadi cok cekti eltisinden babam issizken kendi dolgun maasi primi varken gelir babamin elindeki parayi alirmis odemezmis de geri.. sonra benim kardesimle arami acma dermis anneme.. annem gariban susarmis.. eltinin haberi yok duyurma dermis senin yaptigini yapip eltiyi aramasin annem diye.. meger hep haberi varmis onsuz adim atamaz.. kisacasi annem simdi hastalik sahibi cook cekti cok tepesine bindiler sen simdi coz bu durumu gorusulmezse de gorusulmesin asalak mi lazim size.Nerde öyle düşünceli insanlar ya karı koca asalak gibi kimi bulurlarsa sömürme derdinde. Biz ev alacağız diye kıskandılar elimizi kolumuzu bağladılar akılları sıra
Yalnız bir şey söyleyeyim mi, burda suç elti ya da kayında değilki.(sonraki konuşmalardan bahsetmiyorum tabi) Böyle düşeş teklif kime yapılsa kabul eder.Ayy ayyyy nefret geldi şu yiyici akrabalardan herkes kendi ekmegine baksa keske ya size yazik degil mi su devirde arabasiz olur mu hic gecen acillik oldum araba olmasa belki hayatta dahi olmayacaktim. Sizi zor duruma sokup baskasini nasi mutlu edebilir ya
Kardeşi doldurmuştur şimdi, sizinki de hala kuyruğu dik tutacaktır.Eşimle hala görüşmedik bu arada
Ben olsam eşimi evden kovardım.Eşimle hala görüşmedik bu arada
Ya bir de kaynı demiş ya telefonda, abim bana kendini zorlama eline geçtikçe ver dedi diye. Yani o laftan sonra ben de olsam eve almam adamı. Elti hanım da çok sevmişmiş arabayı.Ben olsam eşimi evden kovardım.
Arabayı almadan gelme derdim.
Bu ne aptalca anlaşma.
Artık olan olmuş arabayı vermiş, sizin lafınızla geri alacağını sanmıyorum. Sizin tavrınız daha çok savunma moduna geçmesine sebep olur bu saatten sonra. Bence artık bu konuda başka birşey söylemeyin zaten kendi kendisine delirip size açılacaktır bir süre sonra. Ama harcamanızdan falan da kısmayın ev için artık, isteklerinizi ertelemeyin bence. Para gelmeden peşnatınız da olmayacak ev için, hatta araba falan bakıyomuş eşiniz zaten.Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Yalnız bir şey söyleyeyim mi, burda suç elti ya da kayında değilki.(sonraki konuşmalardan bahsetmiyorum tabi) Böyle düşeş teklif kime yapılsa kabul eder.
Bütün suç kendi ailesini hiçe sayan eşte bence.
Tabiki suç öncelikle eşimde taksitle koca arabayı satıyor al götür demiş ya kimin malını kime veriyorsa. Allahtan korkmayan alır gider tabi.Bak canım bizde araba satıp ev peşinatı yapıp, ev almayı planlıyoruz. Arabayı ilk aldığımız günden beri eltimin gözü kaldı, ne zaman arabımıza binse bi yerinde hasar oldu, bayram günü 180 bin TL değerindeki aracın şaka gibi onun tarafındaki camı bozuldu. Bayram ziyaretine gidecektik, ayhh sıcak oldu dedi, camı açtı, bi daha kapatmadık. Bayram günü serviste bulamadık, sabaha kadar cam sonuna kadar açık kaldı. Sonra biz arabayı satıp ev alalım dedik, üzerine koyup, bizim arabayı alma planları çıktı ortaya. Neymiş birazını şimdi birazı sonra. Onlarda ev aldılar, aldıkları ev bizim arabadan daha uygunmadem paran vardı, daha iyi bir ev alsaydın demi? Hayır dedim asla olmaz. Ben gördükçe üzülürüm. İsterse 200 versin istemiyorum. Eşimde seninki gibi aman nolcak kafasındaydı, bir dellendim, nevrim döndüğünü,, gözlerim yuvasından fırladı. Neyle ödeyecek, karısı çalışmıyor, evi krediyle aldılar dedim.. gittim tapuya şerh koydurdum. Benim arabayı verdim altına. Aldım arabayı da elinden hadi sat dedim. Hakediyo bunlar valla. Eğer sessiz kalsaydım senin yaşadıklarını yaşıyacaktım
Ağzınıza sağlık.Tabiki suç öncelikle eşimde taksitle koca arabayı satıyor al götür demiş ya kimin malını kime veriyorsa. Allahtan korkmayan alır gider tabi.
Tamı tamına aynı şeyleri yaşamışız siz benden daha uyanık çıkmışsınız neyseki.
Bu arada kayınvalide devreye girdi eltim sinir krizi geçiriyormuş ben ödeyim paranızı dedi. Varsa paran getir bugün yoksa bekleyemem seni de arabayı getirsin dedim. Seni böyle merhametsiz bilmezdik ayıp ediyorsun sedim. Saf gelinin gözü açılınca merhametsiz oldu tabi parayı vereceksen hemen ver deyip kapattık
Ya insan şaşıp kalıyor orda birilerinin içini yakarken nasıl keyifli keyifli gezip tatillere çıkacaksınız nasıl başlarını o yastığa koyuyorlarAllahım nasıl bir olay bu, okuduğumdan beri ben hırslandım.Ne kadar arsız insanlar. Hadi eşinizin yaptığı büyük saçmalık, ama insan canına kanına nasıl ev almasın diye resmen böyle ihanet eder. Bir de yeni bebekleri olmuş, insan korkar hakka giriyorum kaza maza olur bebeğimin başına iş gelir çıkar acısı olayın diye. Sizin hakkınız yeniyor, eşinize diyecek laf bulamadım nasıl yapar böyle birşey. Hadi diyelim inşallah bu olay çözüldü, siz bir daha nasıl güveneceksiniz eşinize? Siz bence gizli birikim yapın kendinize, eşiniz bence akıllanacak birine benzemiyor.
Tabiki suç öncelikle eşimde taksitle koca arabayı satıyor al götür demiş ya kimin malını kime veriyorsa. Allahtan korkmayan alır gider tabi.
Bu arada kayınvalide devreye girdi eltim sinir krizi geçiriyormuş ben ödeyim paranızı dedi. Varsa paran getir bugün yoksa bekleyemem seni de arabayı getirsin dedim. Seni böyle merhametsiz bilmezdik ayıp ediyorsun sedim. Saf gelinin gözü açılınca merhametsiz oldu tabi parayı vereceksen hemen ver deyip kapattık
Ya insan şaşıp kalıyor orda birilerinin içini yakarken nasıl keyifli keyifli gezip tatillere çıkacaksınız nasıl başlarını o yastığa koyuyorlar
Sizleri saf yerine koyan merhametsizce elinizden arabanızı alan onlar, siz oyunlarına gelmeyince merhametsiz siz oluyorsunuz.Tabiki suç öncelikle eşimde taksitle koca arabayı satıyor al götür demiş ya kimin malını kime veriyorsa. Allahtan korkmayan alır gider tabi.
Sizleri saf yerine koyan merhametsizce elinizden arabanızı alan onlar, siz oyunlarına gelmeyince merhametsiz siz oluyorsunuz.
Bu insanlar neden böyle bencil, bir de sinir krizine giriyormuş sevsinler.
Kayınvalide niye onlardan taraf, burada size yapılan haksızlık var sonuçta. Susturmak için iki kuruş para verecek herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?