Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

Birpembebirmavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
169
352
18
Merhaba kızlar 3 buçuk yıllık evliyim 2 yaş 4 aylık bir kızım var:)elhamdülillah. Kızımı çok seviyorum iyiki var iyiki doğmuş. Ama ben bu aralar nedense aşırı derece erkek çocuğum olsun istiyorum hatta bazen Kendim e kızıyorum düşünme bu kadar diye Ama elimde değil off

Bir şeyi çok istersen Rabbim vermezmiş neden bu kadar takıntı yaptınız bir kızınız daha olsa sevmeyecek misiniz? Eşiniz ve çevrenizden etkilenmiş gibi geldiniz bana.

Y
Bir şeyi çok istersen Rabbim vermezmiş neden bu kadar takıntı yaptınız bir kızınız daha olsa sevmeyecek misiniz? Eşiniz ve çevrenizden etkilenmiş gibi geldiniz bana.
Yok etkilenme değil bir kızım var birde kızım gibi dünya güzeli bi oğlum olsa böyle 4 kişilik minoş bi aile olmayı çok istiyorum.

Hiç olmayanlar var şükredin rabbim iki can vermiş size. İstemenizi anlıyorum ama sağlıklısı deyin. Böyle sürekli erkek evlat isteyip sonunda sağlıksız erkek evladı olan örnek var çevremde. Dua edin inşallah bir sonrakine rabbim erkek evlat nasip eder. Sağlıklı ve hayırlıysa diye dua edin.

Hele bir soluklan yeğenim. Minnacık bebeğin var bir büyüsün de sonra düşünürsün. Daha çocuğa alisamamissindir hemen cinsiyet seçmek ne öyle.
Eğer bi oğlum olsaydı şu an da deli gibi kız isterdim kızım da da aynen böyle hissettim ve rabbim nasip etti. Cinsiyet seçecek insanlar değiliz çok şükür

bende kızım olsun istiyorum erkek çocuğu çok hareketli ve yorucu olabiliyor 5 yaşında bir oğlum var elbetteki evlat evlattır varlığına şükürler olsun Rabbim nasip ederde inş bir oğlun olur cnm
Bend e ilk çocuk kız olsun diye çok dua ettim olduda. Dua edin sizde olur inşallah

Y

Yok etkilenme değil bir kızım var birde kızım gibi dünya güzeli bi oğlum olsa böyle 4 kişilik minoş bi aile olmayı çok istiyorum.
Hayaller ve hayatlar diyeyim o zaman ilerde hamile kalırsan ne çıkarsa bahtına artık. Bizim bi komşu vardı çok eskiden kadın oğlan doğuracağım diye 7 tane kızı olmuştu nasip işte en sonunda pes etmişlerdi :)

Çin takvimi yontemine gore hamile Kalin. Ne kadar dogrudur ne kadar inanirsiniz bilemem ama bu takvime gore istedigi cinsiyete hamile kalan bildiklerim var. Hayirlisi, sagliklisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…