- 13 Kasım 2017
- 169
- 352
- 18
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Kızım çok küçükyapın bari. %50 şans.
Kızım çok küçük
Bir şeyi çok istersen Rabbim vermezmiş neden bu kadar takıntı yaptınız bir kızınız daha olsa sevmeyecek misiniz? Eşiniz ve çevrenizden etkilenmiş gibi geldiniz bana.Merhaba kızlar 3 buçuk yıllık evliyim 2 yaş 4 aylık bir kızım var:)elhamdülillah. Kızımı çok seviyorum iyiki var iyiki doğmuş. Ama ben bu aralar nedense aşırı derece erkek çocuğum olsun istiyorum hatta bazen Kendim e kızıyorum düşünme bu kadar diye Ama elimde değiloff
Kızım çok küçük
Yok etkilenme değil bir kızım var birde kızım gibi dünya güzeli bi oğlum olsa böyle 4 kişilik minoş bi aile olmayı çok istiyorum.Bir şeyi çok istersen Rabbim vermezmiş neden bu kadar takıntı yaptınız bir kızınız daha olsa sevmeyecek misiniz? Eşiniz ve çevrenizden etkilenmiş gibi geldiniz bana.
Eğer bi oğlum olsaydı şu an da deli gibi kız isterdim kızım da da aynen böyle hissettim ve rabbim nasip etti. Cinsiyet seçecek insanlar değiliz çok şükürHele bir soluklan yeğenim. Minnacık bebeğin var bir büyüsün de sonra düşünürsün. Daha çocuğa alisamamissindir hemen cinsiyet seçmek ne öyle.
En mantiklisi buErkek çocuk evlat edinin, hem dileginiz yerine gelir hem de kimsesiz bir cocuk, bir aileye kavuşur.
Bend e ilk çocuk kız olsun diye çok dua ettim olduda. Dua edin sizde olur inşallahbende kızım olsun istiyorum erkek çocuğu çok hareketli ve yorucu olabiliyor 5 yaşında bir oğlum var elbetteki evlat evlattır varlığına şükürler olsun Rabbim nasip ederde inş bir oğlun olur cnm
Hayaller ve hayatlar diyeyim o zaman ilerde hamile kalırsan ne çıkarsa bahtına artık. Bizim bi komşu vardı çok eskiden kadın oğlan doğuracağım diye 7 tane kızı olmuştu nasip işte en sonunda pes etmişlerdi :)Y
Yok etkilenme değil bir kızım var birde kızım gibi dünya güzeli bi oğlum olsa böyle 4 kişilik minoş bi aile olmayı çok istiyorum.
Onu düşünüyoruz eğer allah bir evlat daha nasip etse 3. Çocuğumuz evlatlık alacağız eşimle şimdiden kararlaştırdık zaten.Erkek çocuk evlat edinin, hem dileginiz yerine gelir hem de kimsesiz bir cocuk, bir aileye kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?