Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

Hahaha buldum hemen Google'dan. Abla sen bunların tersini yap tamam mı?

4. çocuğuna hamile olan Victoria Beckham kız doğurabilmek için hamile kalmadan önce bol bol maydanoz, yeşil salata ve ıspanak yedi. David Beckham’ın ise erkek çocuk olmasın diye seks öncesinde sıcak su dolu küvette oturduğu ortaya çıktı.

Senin kocişi buzlu su dolu küvete bas abla seks öncesi. Gerçi biraz sıkıntı olur ilişki sırasında buz gibi sudan gelince malumun...

Vay adamın çilesi.

Ahahaha koptum

Evet bu abla da çok bilgili görgülü gibi görünmeye çalışmış amaaaa yemezler. Uzun uzun yazınca çok önemli bişi yazmışsın sandım he :)komiksin güzelim

Farkında mısınız komik olan sizsiniz. Kızım çok küçük henüz çocuk yapamam ama erkek çocuk istiyorummmmm. Ee napalım? Bizden ne istiyorsunuz anlamadım.

Allah daha büyük dertler vermesin inşallah. Rabbim kızınızın acısını göstermesin. Evlat acısı çok zor. Kızı erkeği farketmiyor. Biraz şükredin.

Son düzenleme:
Dunyanın en guzel cümlesi de olsa devamında "ama" deniyorsa tüm güzelliğini yitirir gözümde söylenenler. Sen yarın hamile kalsan oda kız olsa ben erkek istiyodum diye oturup ağlayacak tiplerdensin belli oluyor. Neyi çok istersen o senin sınavın olur derler, aman dikkat. Rabbim sağlıklı sıhhatli versin.

Hayrlısııı

Murphy kanunlari der ki ; birseyi ne kadar çok isterseniz o sizden ayni ivme hiziyla uzaklasır.. erkek cocugu istemenizi normal karsilarim ancak uzerinizde baski soyu yurutme vs gibi durumlar soz konusu degilse.. aksi mevcut ise dusuncelerinizin olgunlasmasini bekleyin derim.

Bazen benim de rüyama giriyor mutlu ediyor.
İstek falan yok ama bilinçaltında biraz var demekki.. İnsanın nesi yoksa ona iştiyakı oluyor.

Daha çok yeni anne olmuşsunuz, lohusasınız bu kadar takmayın kafanıza.
Şayet bu isteğiniz geçmez ise,maddi durumunuz da uygunsa kıbrısta tüp bebek yöntemi ile cinsiyeti seçerek deneyebilirsiniz.
Türkiye’de cinsiyet seçimi yasak ama bazı yerlerde yardımcı oluyorlar diye biliyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…