- 18 Kasım 2017
- 197
- 278
- 103
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Victoria Beckham geldi aklima. Garip garip yöntemler denemişler kız olsun diye. Konu sahibi çocuk deniycegi zaman araştırsın. Bilen varsa bilgilendirsin bizi. Cok merak ediyorum.:d
Konu sahibi zaten kızini seviyor ama erkek evlat da nasıl bir his onu merak etmiş. Herşeyin en kötü anlamına bakmayın allasen
Hava güzel kuşlar uçuyor fhdjfjr
Hahaha buldum hemen Google'dan. Abla sen bunların tersini yap tamam mı?
4. çocuğuna hamile olan Victoria Beckham kız doğurabilmek için hamile kalmadan önce bol bol maydanoz, yeşil salata ve ıspanak yedi. David Beckham’ın ise erkek çocuk olmasın diye seks öncesinde sıcak su dolu küvette oturduğu ortaya çıktı.
Senin kocişi buzlu su dolu küvete bas abla seks öncesi. Gerçi biraz sıkıntı olur ilişki sırasında buz gibi sudan gelince malumun...
Ahahaha koptumHahaha buldum hemen Google'dan. Abla sen bunların tersini yap tamam mı?
4. çocuğuna hamile olan Victoria Beckham kız doğurabilmek için hamile kalmadan önce bol bol maydanoz, yeşil salata ve ıspanak yedi. David Beckham’ın ise erkek çocuk olmasın diye seks öncesinde sıcak su dolu küvette oturduğu ortaya çıktı.
Senin kocişi buzlu su dolu küvete bas abla seks öncesi. Gerçi biraz sıkıntı olur ilişki sırasında buz gibi sudan gelince malumun...
Vay adamın çilesi.
Çok agresif görünüyorsunuz,çocuklar sabrınızı zorlayınca düşünemiyorum siziEtmeye zorlandım desem hm?
Bir de cidden kızları oldu ha. Sıcak su ne alaka acaba X'ler daha mı hızlı ilerliyor sıcakta hahsjjs. Ya da Y'ler sıcağa dayanamıyor mu?
Evet bu abla da çok bilgili görgülü gibi görünmeye çalışmış amaaaa yemezler. Uzun uzun yazınca çok önemli bişi yazmışsın sandım he :)komiksin güzelim
Çok agresif görünüyorsunuz,çocuklar sabrınızı zorlayınca düşünemiyorum siziEtmeye zorlandım desem hm?
HayrlısıııMerhaba kızlar 3 buçuk yıllık evliyim 2 yaş 4 aylık bir kızım var:)elhamdülillah. Kızımı çok seviyorum iyiki var iyiki doğmuş. Ama ben bu aralar nedense aşırı derece erkek çocuğum olsun istiyorum hatta bazen Kendim e kızıyorum düşünme bu kadar diye Ama elimde değiloff
İnanın bende bazen öyle düşünüyorumYine bir “konu sahibi nasıl çıldırtılır”.
Gerçekten merak ediyorum bilerek mi yapıyorsunuz. Sanki bir grup var, birisi bu konudan bize eğlence çıkar hadi toplaşın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?