Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

Çin takvimi takip eden var tutuyor mu bilemem.Ama erkeğin ailesinde çok kız varsa cocugun kız olma şansı fazla oluyormuş. Cinsiyeti erkek belirlediği için, onun kaç kardeşi var kaçı kız, bunlar da çok önemli faktörler.

Olursa ayrımcılık yapmazsın inşallah
Bu kadar çok istiyorsa yapar gibime geldi..
2 kızım vardı 7 ve 10 yasinda, artık unumuzu eleyip eleğimizi asmıstık, geçen ay bir oğlum oldu, plansız, sürpriz bir bebek, geleceğinden bile bizi o kadar geç haberdar etti ki, erkek oldugunu öğrendiğim de eşime çok keskin konuştum sakın ayrım yapmayasın diye...ki eşimde ve bende cinsiyet ayrımı yoktu..
Allah hayırlı evlat versin. 4 kiz kardeşiz, annem hic birinizden pişman değilim der, hepinizden erkek gibi kizlariz..

Allah evlatlarınıza sağlık uzun ömür versin cinsiyet seçmek bana hep saçma geliyor senelerce tedavilerle uğraştım 4.tüp denememde hamile kaldım benim için hamile kalmak bile mucize gibi birşeydi ama kolay elde edince bunlara kafa yoruluyor demek ki.Evlat evlattır yani ua çevreden bu beklenti vardır ya eşinizden ülkede nedense erkek çocuk olunca daha kıymetli oluyor. Bir keresinde teyzemin gelini ben o kadar tedaviyle uğraşırken benim altın topum var demişti erkek çocuğa denirmiş meğer. Benim oğlum olacak ama kız hayalim vardı mesela. Ha sırf belki erkek olur diye de çocuk yapmayın yani kız olursa büyük hayal kırıklığı olur

Yok 3. Evlatlık olacak inşallah öyle düşünüyoruz

kadından ne istiyorsunuz? gelip size ne diyebilirdi mesela? yok ki bunun formülü bu %50 şans. hatta sizin yapabileceğiniz bir şey de yok kocanız x verir y verir istediğin kadar konu aç millete sar yani.

Böyle okur okumaz kendi istediğiniz gibi algılamanız çok garip ve komik. Ne diyeyim sağlıkla doğsun yavrunuz.

Hm şaşırdım evlat ayrımı yapan pek çevremde yok

Bu düşük ihtimal bence çünkü eşimin ablalarının 6 oğlu var ve kız çocuk az sülalede erkeğe göre benim 2 kızım oldu olacak yani teoride doğru olabilir ama gerçekte değil galiba ya da bana denk gelmedi

Ben kızım olmasını isterim. O yüzden kimseyi yargılayamıyorum. Allah hayırlı evlat versin, kız olup da erkekten bin kat daha serseri olanlar da var.

Bir şeyi çok istersen Rabbim vermezmiş neden bu kadar takıntı yaptınız bir kızınız daha olsa sevmeyecek misiniz? Eşiniz ve çevrenizden etkilenmiş gibi geldiniz bana.
Bir şeyi çok isteyince Allah neden vermesin anlamadım? Kutsal kitapta demiyor mu ki “benden isteyen yok mu da vereyim?”
Yanlış bilgilerle insanları dualarından etmeyelim bence.

Konu sahibi hayırlısını isteyin ama çocuğunuz küçükse neden bu kadar erken erkek çocuk istiyorsunuz? Sırf pisi için çevreniz mi baskı yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…