- 13 Kasım 2017
- 169
- 352
- 18
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Rabbim bize dua etmek gibi mükemmel bir şey bağışlamış ve sonuna kadar da kullanmamızı..Allah'tan hayırlısını istemek lazım her daim .
Hayirdir? Anket mi yapiyorsunuz?Evlimisiniz çocuğunuz var mı
Siz yaptınız mı? Veya anneniz?Olursa ayrımcılık yapmazsın inşallah
Eminim öyledirHayirdir? Anket mi yapiyorsunuz?
Evliyim , 1 kizim 1 oglum var
Hicbir zaman asiri derecede erkek cocuk falan da istemedim sadece saglikli cocuk istedim , bahtima bunlar dustu.. Cok sukur
Abla yavaşşşş :)Napalım o zaman?
Nasıl bir çözüm istiyorsunuz?
Bende iki tane var, vereyim madem birini?
(İroni içerir. Korktum valla geri dönüp, belirteyim dedim)
Bu kadar çok istiyorsa yapar gibime geldi..Olursa ayrımcılık yapmazsın inşallah
Yok 3. Evlatlık olacak inşallah öyle düşünüyoruzBu konuyu oğlum var ama kız çocuğu istiyorum diye açsaydınız daha minnoş yorumlar alırdınız :)
Benimde vardı siz gibi bi tanıdığım 4.de yakaladı oğlanı evde oldular 6 boğaz şimdi geçim sıkıntısı yaşıyolar
Muhtemelen 3.yü yapıcaksnız ya oda kız olursa?
Eminim öyledir
Böyle okur okumaz kendi istediğiniz gibi algılamanız çok garip ve komik. Ne diyeyim sağlıkla doğsun yavrunuz.Allah evlatlarınıza sağlık uzun ömür versin cinsiyet seçmek bana hep saçma geliyor senelerce tedavilerle uğraştım 4.tüp denememde hamile kaldım benim için hamile kalmak bile mucize gibi birşeydi ama kolay elde edince bunlara kafa yoruluyor demek ki.Evlat evlattır yani ua çevreden bu beklenti vardır ya eşinizden ülkede nedense erkek çocuk olunca daha kıymetli oluyor. Bir keresinde teyzemin gelini ben o kadar tedaviyle uğraşırken benim altın topum var demişti erkek çocuğa denirmiş meğer. Benim oğlum olacak ama kız hayalim vardı mesela. Ha sırf belki erkek olur diye de çocuk yapmayın yani kız olursa büyük hayal kırıklığı olur
Siz yaptınız mı? Veya anneniz?
Hm şaşırdım evlat ayrımı yapan pek çevremde yokKıbrısta yapıyolardı
Ama 2016 da yasaklanmış
Benim henüz doğmuş bir çocuğum yok/ annemin bi kızı var bi oğlu ama yapmadı
Anneannemin 2 kızı 1 oğlu var o yaptı. Oğlu kızlarından daha kıymetli
Bu düşük ihtimal bence çünkü eşimin ablalarının 6 oğlu var ve kız çocuk az sülalede erkeğe göre benim 2 kızım oldu olacak yani teoride doğru olabilir ama gerçekte değil galiba ya da bana denk gelmediÇin takvimi takip eden var tutuyor mu bilemem.Ama erkeğin ailesinde çok kız varsa cocugun kız olma şansı fazla oluyormuş. Cinsiyeti erkek belirlediği için, onun kaç kardeşi var kaçı kız, bunlar da çok önemli faktörler.
Siz benden ne istiyorsunuz işine bakabilirsiniz meselakadından ne istiyorsunuz? gelip size ne diyebilirdi mesela? yok ki bunun formülü bu %50 şans. hatta sizin yapabileceğiniz bir şey de yok kocanız x verir y verir istediğin kadar konu aç millete sar yani.
Siz benden ne istiyorsunuz işine bakabilirsiniz mesela
İyi o zaman :)işim bu şu an.
Bir şeyi çok isteyince Allah neden vermesin anlamadım? Kutsal kitapta demiyor mu ki “benden isteyen yok mu da vereyim?”Bir şeyi çok istersen Rabbim vermezmiş neden bu kadar takıntı yaptınız bir kızınız daha olsa sevmeyecek misiniz? Eşiniz ve çevrenizden etkilenmiş gibi geldiniz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?