Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

İnşallah :) tabiki öncellik sağlık ve iman

Bend e ilk çocuk kız olsun diye çok dua ettim olduda. Dua edin sizde olur inşallah
Açıkçası benimde abim olmadığı için hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim şükürler olsun Rabbim nasip etti ikinci için deniyoruz inş vakti zamanı gelince olacaktır Rabbim büyük

Benim bir akraba da cok fakirdi, erkek olsun diye 4 çocuk yaptı, o erkek olunca bıraktı. O çocugu da o kadar simarttilar ki bir baltaya sap olamadı.Gecen sene narkotikten iceri almışlar, şimdi ne oldu bilmiyorum. Diğer 3 kız cok iyi kisilerle evlendiler cocuklari oldu, yuvalarını kurdular, çalışıyorlar,hepsinin durumları çok iyi

Biz ona imtihan diyoruz canım :) Emin olun o tanıdığınız rabbim erkek vermemiş ama çok hayırlı kız evlatları vermiştir

Dua ederken hep hayırlısını imanlısını sağlısını ver rabbim derim

Maalesef bu dediğin çok örnek var ne diyelim eden buluyor yapan çekiyor cezasını.

Eğer bi oğlum olsaydı şu an da deli gibi kız isterdim kızım da da aynen böyle hissettim ve rabbim nasip etti. Cinsiyet seçecek insanlar değiliz çok şükür

O zaman konuyu neden açtınız

Erkek çocuk istiyorsunuz kızınızın küçük olduğunu düşünüyorsunuz

Aslıbda erkek çocuk değil de çeşitli oldun diyorsunuz

Tamam çok iyi de konuda Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz

Sağlıklı Mutlu huzurlu çocuklarınız olur umarım

Bakın bu bi takıntı değil bu kurduğum hayallerin gerçekleşme isteği bi kızım var mı var neden 1 erkek çocuğu da istemeyeyim

Amin ablacım saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…