- 13 Kasım 2017
- 169
- 352
- 18
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
İnşallah :) tabiki öncellik sağlık ve imanHiç olmayanlar var şükredin rabbim iki can vermiş size. İstemenizi anlıyorum ama sağlıklısı deyin. Böyle sürekli erkek evlat isteyip sonunda sağlıksız erkek evladı olan örnek var çevremde. Dua edin inşallah bir sonrakine rabbim erkek evlat nasip eder. Sağlıklı ve hayırlıysa diye dua edin.
Açıkçası benimde abim olmadığı için hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim şükürler olsun Rabbim nasip etti ikinci için deniyoruz inş vakti zamanı gelince olacaktır Rabbim büyükBend e ilk çocuk kız olsun diye çok dua ettim olduda. Dua edin sizde olur inşallah
Hm tavsiyeniz için saolunÇin takvimi yontemine gore hamile Kalin. Ne kadar dogrudur ne kadar inanirsiniz bilemem ama bu takvime gore istedigi cinsiyete hamile kalan bildiklerim var. Hayirlisi, sagliklisi...
Benim bir akraba da cok fakirdi, erkek olsun diye 4 çocuk yaptı, o erkek olunca bıraktı. O çocugu da o kadar simarttilar ki bir baltaya sap olamadı.Gecen sene narkotikten iceri almışlar, şimdi ne oldu bilmiyorum. Diğer 3 kız cok iyi kisilerle evlendiler cocuklari oldu, yuvalarını kurdular, çalışıyorlar,hepsinin durumları çok iyiHayaller ve hayatlar diyeyim o zaman ilerde hamile kalırsan ne firarda bahtına artık. Bizim bi komşu vardı çok eskiden kadın oğlan doğuracağım diye 7 tane kızı olmuştu nasip işte en sonunda pes etmişlerdi :)
Biz ona imtihan diyoruz canım :) Emin olun o tanıdığınız rabbim erkek vermemiş ama çok hayırlı kız evlatları vermiştirHayaller ve hayatlar diyeyim o zaman ilerde hamile kalırsan ne çıkarsa bahtına artık. Bizim bi komşu vardı çok eskiden kadın oğlan doğuracağım diye 7 tane kızı olmuştu nasip işte en sonunda pes etmişlerdi :)
Günümüzde coğu aile kız çocuk ister halbuki.Eltinizin gorumcenizin falan oğlu mu oldu?
Dua ederken hep hayırlısını imanlısını sağlısını ver rabbim derimBenim bir akraba da cok fakirdi, erkek olsun diye 4 çocuk yaptı, o erkek olunca bıraktı. O çocugu da o kadar simarttilar ki bir baltaya sap olamadı.Gecen sene narkotikten iceri almışlar, şimdi ne oldu bilmiyorum. Diğer 3 kız cok iyi kisilerle evlendiler cocuklari oldu, yuvalarını kurdular, çalışıyorlar,hepsinin durumları çok iyi
Maalesef bu dediğin çok örnek var ne diyelim eden buluyor yapan çekiyor cezasını.Benim bir akraba da cok fakirdi, erkek olsun diye 4 çocuk yaptı, o erkek olunca bıraktı. O çocugu da o kadar simarttilar ki bir baltaya sap olamadı.Gecen sene narkotikten iceri almışlar, şimdi ne oldu bilmiyorum. Diğer 3 kız cok iyi kisilerle evlendiler cocuklari oldu, yuvalarını kurdular, çalışıyorlar,hepsinin durumları çok iyi
Eğer bi oğlum olsaydı şu an da deli gibi kız isterdim kızım da da aynen böyle hissettim ve rabbim nasip etti. Cinsiyet seçecek insanlar değiliz çok şükür
Bakın bu bi takıntı değil bu kurduğum hayallerin gerçekleşme isteği bi kızım var mı var neden 1 erkek çocuğu da istemeyeyimYazmayacaktım ama yine dayanamadım . Bizim orda buna 'buldu bunuyor' derler. Hatta daha kabası var ama onu yazarsam kesin ban yerim o yüzden yazamiciiiiiim.
Bu konuda çok hassas birisi olarak , sizden ricam lütfen şükretmeyi öğrenin..
Amin ablacım saolunO zaman konuyu neden açtınız
Erkek çocuk istiyorsunuz kızınızın küçük olduğunu düşünüyorsunuz
Aslıbda erkek çocuk değil de çeşitli oldun diyorsunuz
Tamam çok iyi de konuda Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz
Sağlıklı Mutlu huzurlu çocuklarınız olur umarım
Yok Allahım mecbur bırakmasın inşallahBir de Kibris'ta cinsiyet secebileceginiz tup bebek merkezleri var.
Evet araştırdım ama inanmıyorum pek.Olur inşallah ne diyeyim. Bunun belli bir yolu yordamı yok, olasılığı artırdığını iddia eden yöntemler var sadece. %50-50.
Evlimisiniz çocuğunuz var mıBir kadin neden bu kadar cok erkek cocuk ister?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?