- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Bi topicte gordum burda yedikleriyle cinsiyet belirleyenleri.. bilemiyorum valla.. cinsiyet secme luksum olmadi.. saglikli olsunda olsun diye dua ettim hep. Bu cinsiyet takintisinida anlamiyorum zaten. Istersinde deli gibi istemek?? Uc tane oglum olsaydida ok derdim ben. Uc kizimMükemmel degil ama konu sahibinin iki tane kiz cocugu varmis. Eminim kiz cocugu istiyorum deseydi erkek cocugun güzel yönleri yazilirdi :) mutlu olsun diye. Güzelliklere yönlendirmek icin. Baska yorum yapilmaz ki bu konuya .... hamileyken günde 5 kasik bal mi ye dicektikbaska birsey yazilmaz ki :)))
Allah benim oğlum gibi bir erkek evlat verir inşallah. Canlı canlı böyle nurtopu gibi. Ben o kadar memnun kaldım ki erkek evlattan, ikinciyi yapmıyorum. Kız olur Allah korusun, laf da dinler evcilik falan oynar ne bileyim totosu yere temas ederse geri sokarım geldiği yere bu olmamış diye. Benim beklentiler çok yüksek. Pipili doğurdum ben.
Bi topicte gordum burda yedikleriyle cinsiyet belirleyenleri.. bilemiyorum valla.. cinsiyet secme luksum olmadi.. saglikli olsunda olsun diye dua ettim hep. Bu cinsiyet takintisinida anlamiyorum zaten. Istersinde deli gibi istemek?? Uc tane oglum olsaydida ok derdim ben. Uc kizim
Olsaydida.. rabbim saglik versinde kizda lazim erkekte
Ahhaa aminn aminnn
Sen nasilsin bu arada ?
Ya idrak, az once bir youtube videosu eklemis kizlar izlerken seni gordum resmen orada ya
Arkadasin 1 kizi yok mu ya ben mi yanlis okudumki?Aynen yani anlamadim ben bu konuyu :) ne yapilir ki böyle bir durumda :) elindekiyle yetinceksin sevinceksin mutlu olucaksin :) yada 3. deniceksin :)
Bir kizi varmis :) ben niyeyse iki anlamisimArkadasin 1 kizi yok mu ya ben mi yanlis okudumki?
Canım bi defol git sohbetini başka yerden yap o pipiyi de gözüne sık terbiyesizSüperim ben. Bu akşam beyimlen yemeğe gittik. Benim pipili, yan masada usulca yemeğini yiyen adamın tabağına çatal attı. Ve yine yarısı yenmiş tabağa veda edip erkenden eve geldik. Yuvamızı canlandırmak adına bir takım romantik hareketler yapıyoruz ama "erkek çocuğum" müsaade etmiyor.
2 yas 4 ay dedigi icin oyle anlasilmis galiba:))Bir kizi varmis :) ben niyeyse iki anlamisimbirmis bir :)))
1 kızı var 28 aylıkArkadasin 1 kizi yok mu ya ben mi yanlis okudumki?
Erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için, erkek çocuğunu farklı bir amaçla istendiği algısı oluyor genelde.Siz
Siz kız çocuğu hastası olursunuz ayıp olmaz ama ben bir kızım var birde oğlum olsun diyince insanlar çıldırıyor :) eğitim şart bu insanlara
Kiyamam yaSüperim ben. Bu akşam beyimlen yemeğe gittik. Benim pipili, yan masada usulca yemeğini yiyen adamın tabağına çatal attı. Ve yine yarısı yenmiş tabağa veda edip erkenden eve geldik. Yuvamızı canlandırmak adına bir takım romantik hareketler yapıyoruz ama "erkek çocuğum" müsaade etmiyor.
Allah benim için ne istiyorsanız 10 katını size nasip etsin
Anne böyle problemli olunca ondan çıkacak tabiki böyle bişi olacak :) ne diyeyim İnşalla h normal bebeleriniz olurYav kendi çocuğumdan istedim size ayol. Daha ne diyeyim. Köyün donsuz delisi nasip olsun demişim gibi triplenmeyiniz. Ayrıca benim oğlanın on katı henüz üretilmedi. Mümkünatı yok. Chucky var ama o da sayılmaz.
Ahahaha bende duble var.Yav kendi çocuğumdan istedim size ayol. Daha ne diyeyim. Köyün donsuz delisi nasip olsun demişim gibi triplenmeyiniz. Ayrıca benim oğlanın on katı henüz üretilmedi. Mümkünatı yok. Chucky var ama o da sayılmaz.
Evet bu abla da çok bilgili görgülü gibi görünmeye çalışmış amaaaa yemezler. Uzun uzun yazınca çok önemli bişi yazmışsın sandım he :)komiksin güzelimAy ben yazıp kaçmıştım boş konuşuyorsun diye B Birpembebirmavi
Bir de seviye magmaya inmiş.
Bence bir çocuk daha yapmadan önce kendini nasıl geliştirirsin, nereden mantık edinebilirsin onu öğrenmeye bak.
Yazıktır, insan yetiştirmeye talip oluyoruz anne olarak
(Bak erkek kız demedim, insan dedim)
Deliler gibi oğlum olsun istiyorum, ama şimdi çocuk yapamam, Kızım küçük,
Gibi bir derde burada kim napsın?
Oğlun olsaydı da kız isteseydin ve yine aynı şekilde yazsaydın yine komik duruma düşerdin.
Bir de ona buna sataşmışsın...
Amacın ne ????Evet bu abla da çok bilgili görgülü gibi görünmeye çalışmış amaaaa yemezler. Uzun uzun yazınca çok önemli bişi yazmışsın sandım he :)komiksin güzelim
Yav kendi çocuğumdan istedim size ayol. Daha ne diyeyim. Köyün donsuz delisi nasip olsun demişim gibi triplenmeyiniz. Ayrıca benim oğlanın on katı henüz üretilmedi. Mümkünatı yok. Chucky var ama o da sayılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?