Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

Bi topicte gordum burda yedikleriyle cinsiyet belirleyenleri.. bilemiyorum valla.. cinsiyet secme luksum olmadi.. saglikli olsunda olsun diye dua ettim hep. Bu cinsiyet takintisinida anlamiyorum zaten. Istersinde deli gibi istemek?? Uc tane oglum olsaydida ok derdim ben. Uc kizim
Olsaydida.. rabbim saglik versinde kizda lazim erkekte

Aynen yani anlamadim ben bu konuyu :) ne yapilir ki böyle bir durumda :) elindekiyle yetinceksin sevinceksin mutlu olucaksin :) yada 3. deniceksin :)

Ahhaa aminn aminnn
Sen nasilsin bu arada ?

Süperim ben. Bu akşam beyimlen yemeğe gittik. Benim pipili, yan masada usulca yemeğini yiyen adamın tabağına çatal attı. Ve yine yarısı yenmiş tabağa veda edip erkenden eve geldik. Yuvamızı canlandırmak adına bir takım romantik hareketler yapıyoruz ama "erkek çocuğum" müsaade etmiyor.

Te
Canım bi defol git sohbetini başka yerden yap o pipiyi de gözüne sık terbiyesiz

Siz

Siz kız çocuğu hastası olursunuz ayıp olmaz ama ben bir kızım var birde oğlum olsun diyince insanlar çıldırıyor :) eğitim şart bu insanlara
Erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için, erkek çocuğunu farklı bir amaçla istendiği algısı oluyor genelde.
Vay efendim soy yürüsün, paşam olsun,ben kraliçe olayım, bakın doğurdum aslan gibi erkek vs saçmalıklar.
Şahsen eşimin ailesinde tek benim erkek bebeğim var ve inanın sevinen olmadı, niye onlarda değilmiş de bendeymiş.
Algıya bakar mısınız!
Bunları hala bu yüzyılda isteyen ve öyle yetiştiren de mevcut ama herkesin kalbi bir kız bir erkekten yanadır, tüm duyguları tadayım diye.
O sebeple kızmayın, Allah herkesin evladına sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin.
Cinsiyeti hiç önemli değil, kızı da erkeği de namuslu, vicdanlı ve merhametli olsunlar yeter.

Kiyamam ya
Guluyorum anlatisina ama sabir diliyorum sana

Allah benim için ne istiyorsanız 10 katını size nasip etsin

Yav kendi çocuğumdan istedim size ayol. Daha ne diyeyim. Köyün donsuz delisi nasip olsun demişim gibi triplenmeyiniz. Ayrıca benim oğlanın on katı henüz üretilmedi. Mümkünatı yok. Chucky var ama o da sayılmaz.

Anne böyle problemli olunca ondan çıkacak tabiki böyle bişi olacak :) ne diyeyim İnşalla h normal bebeleriniz olur

Ahahaha bende duble var.
Aynı cinsyen iki tane, nefes aldığımıza şükür...

Ay ben yazıp kaçmıştım boş konuşuyorsun diye B Birpembebirmavi
Bir de seviye magmaya inmiş.
Bence bir çocuk daha yapmadan önce kendini nasıl geliştirirsin, nereden mantık edinebilirsin onu öğrenmeye bak.
Yazıktır, insan yetiştirmeye talip oluyoruz anne olarak
(Bak erkek kız demedim, insan dedim)
Deliler gibi oğlum olsun istiyorum, ama şimdi çocuk yapamam, Kızım küçük,
Gibi bir derde burada kim napsın?
Oğlun olsaydı da kız isteseydin ve yine aynı şekilde yazsaydın yine komik duruma düşerdin.
Bir de ona buna sataşmışsın...

Evet bu abla da çok bilgili görgülü gibi görünmeye çalışmış amaaaa yemezler. Uzun uzun yazınca çok önemli bişi yazmışsın sandım he :)komiksin güzelim

İdrak çocuk uyandı gülüşüme çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…