- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Ayıp ettiniz...Evet bu abla da çok bilgili görgülü gibi görünmeye çalışmış amaaaa yemezler. Uzun uzun yazınca çok önemli bişi yazmışsın sandım he :)komiksin güzelim
Ayıp ettiniz...
Te
Canım bi defol git sohbetini başka yerden yap o pipiyi de gözüne sık terbiyesiz
Evet bu abla da çok bilgili görgülü gibi görünmeye çalışmış amaaaa yemezler. Uzun uzun yazınca çok önemli bişi yazmışsın sandım he :)komiksin güzelim
:)Aynı cümle içinde hem terbiyesizlikle itham edip, hem de bu kadar terbiyeli olabilmek zor oluyor mu? Üslup mükemmel efenim. Pipi demek terbiyesizlik değil de, bu üsluba ne desem boş. Canım hitabı ile başlayıp terbiyesiz ile bitirmek de değişikmiş canım ya.
Yok Allahım mecbur bırakmasın inşallah
Aşağılama ya da hakarete girmede, zeka ürünü cümlelerle şu yazdığınız iletinin bin katını döşer, yazan üyeyi mahçup edebilirsiniz.Etmeye zorlandım desem hm?
Sen beni kendine dert etme işine bak :)Foruma sayıyla almışlar seni sanırım.
Numunelik :)
Sen harikulade mantığınla, bu kafayla devam et.
Ama dikkat et, çok dua ettim oldu diyorsun ya, dünya tersine döner, bir daha olmaz, ağlama sonra buralarda... erkeği isterken kızı mumla arama sonra..
Ablacım çıldırttılar yahu hiç mi okumuyosunuz yazılanlarıAşağılama ya da hakarete girmede, zeka ürünü cümlelerle şu yazdığınız iletinin bin katını döşer, yazan üyeyi mahçup edebilirsiniz.
Tabi seçmek sizin elinizde, bırada halinizden anlayan ve sizi açıklamaya çalışan ben gibi birçok üye olmuş.
Şimdi bizi de zan altında bıraktınız gerçekten ayıp oldu.
Yakışmadı zaten yakışmamalı da bir kadına bu tür cümleler.
Etmeye zorlandım desem hm?
Konuyu açınca kızlar yazdığım gibi kız İnşalla h Allah gönlüme göre verir demelerini bekledim ama yazılanları çığırından çıktıBaşlığı görünce inşallah oğlun olur demeye geldim. Son yorumlara göz atınca şu konu nasıl tartışmaya döndü anlamadım.
Sen beni kendine dert etme işine bak :)
Ben devreden çıkıyorum, mahalle kavgasına döndürdünüz kusura bakmayın.Ablacım çıldırttılar yahu hiç mi okumuyosunuz yazılanları
İdrak çocuk uyandı gülüşüme çocuk
Bacı seni sevemeye başlayacam var git da :)Valla abla çok atarlı. Oğluşuma ve bana anormal dedi. Neyse ki haksız sayılmaz da kızmadım ahshsh.
'te allahım :)Ayol ben niye dert edineyim. Aslanlar gibi iki oğluşum var. Kraliçe anayım ben kraliçe.
Bakarsın 3-4-5 hepsi oğlan olur.
Erkek anası olarak dünyayı maviye boyar, kız analarını da diğer erkek anası arkadaşlarımla toplanıp kınarız.
Ay iyi fikir bak. Ben buna konu falan açayım.
Yeterince erkek egemen değiliz zaten. Hep bu yeni nesil feministler falan yapıyor bunları.
Tüüü onlara.
Valla abla çok atarlı. Oğluşuma ve bana anormal dedi. Neyse ki haksız sayılmaz da kızmadım ahshsh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?