Ben şuan çalışmıyorum ama onunla evlenirsem çalışacağım dedim. Sadece onun böyle ne bilim ben ticaret insanıyım söylemleri korkutuyor.ilk başta ben emir altında çalışmam dedi. Şuan mecbur çalışacak. Ailesinden harçlık alıyordu 1 aya kadar. benim istediğim o azmi görmek yani bigun her şey çok güzel anlatıyor ertesi gün hayat zor diyor. Benim standartların yüksek ama baba evinde olduğum için .düzgün biri sevdim dedim işte nasıl olur ki
Yaa herkes işte bana olumsuz yorum yaptı ama şöyle işte benim de kafamda soru işareti olduğu için sizlere danışmak istedin ben iyi niyetli biriyim. Sadece şüphe oluştu bende de.cok fazla farklı yönümüz var. Ben bide şunu düşünüyorum ilerde ailemle karşı karşıya getirirse diye. Yani hep şu var hep zor Bi yaşamı olmuş. Bende bu yüzden hak veriyordum. Sadece is güç düzeni olmadan gezmek tozmak bunlara vakit ayırması benj düşündürdü. Yani ben pek çok şeye takıldım.Bu alıntı diğer konunuzdan. Yani olay sadece maddi fark da değil.
Red flag vermiş demiştim ya, adam banner açmış. Ama siz hala olur mu derdindesiniz.
"Düzgün biri sevdim dedim" demişsiniz ya, bu adam düzgün falan değil.
Daha önce de dedim, kendi düşen ağlamaz.
Ama ailenize yazık. Hem ailenizin malına ortak olacak hem de onun emrinden çıkmamanız için size b*k gibi davranacak bir damat getirme çabasındasınız.
"Seviyorsan gelirsin"miş, pehhh...Manipülasyona bak sen, siz de bunu yediniz öyle mi?
"Seviyorum, kendimi toparlayayım. Doğru bir insan olayım" değil de "Seviyorsan gelirsin"
Ya, şu konuları gördükçe dünyada erkeklerin köküne kıran mı girdi diyorum.
Doğru düzgün birini sevmek bu kadar mı zor da bu sefillerin g*tünü böyle kaldırıyorsunuz.
Yani şöyle bunu o söyledi. Yani sen yapabilir misin dedi. Fark var baya zengin fakire yar olmaz dedi. Hayatı boyunca zenginleri görmüş çevresinde ondan dolayı Bi zaten onyargi var mesla uniye arabalarıyla vs gelenler vardi diyor ben bazen harçlık olmadan gidiyordum diyor. Yani ben seviyorum da o bunu sorun ediyor sanki . Yani şey dedi. İlerde senin hayatın büyük ölçüde değişecek dedi. Seviyorsan gelirsin diyor.
Ayh çok acımasız insanlar ben insanları düşünmüyorum. Ama işte şuan şu devirde alıştığım bir hayat var. Baya fedakarlık yapmM gerekiyor sizin dediklerinizin bir kaç örneği hatta daha fazlasını yapcm. Benim bahsettiğim istediklerim olmazsa o üzülür mü acaba. Yani iyi biri de bunu kafasına takıyor. sen seviyorsan benimle bu hayatı yaşarsın. Kimsenin dediklerine takilmassan diyor. İlk tanıştığımda beri bu soru kafamda var dedi .nasıl olacaz biz diye düşünüyorum ama sana aşık oldum dedi.
Çok iyi niyetli biri ama bunu beni kaybetmemek için söylüyor olabilor mi yami tercihine saygı duyarım ama sevmeyi bilmiyorsun der gibi.
Olmazda olmalarının var mi? Bunları gerceklestiremediginizde ne hissedersiniz? Bunları dikkatlice düşünün bence.Yaa herkes işte bana olumsuz yorum yaptı ama şöyle işte benim de kafamda soru işareti olduğu için sizlere danışmak istedin ben iyi niyetli biriyim. Sadece şüphe oluştu bende de.cok fazla farklı yönümüz var. Ben bide şunu düşünüyorum ilerde ailemle karşı karşıya getirirse diye. Yani hep şu var hep zor Bi yaşamı olmuş. Bende bu yüzden hak veriyordum. Sadece is güç düzeni olmadan gezmek tozmak bunlara vakit ayırması benj düşündürdü. Yani ben pek çok şeye takıldım.
Kadin zenginsa genelde ailesi sorun çıkarır fakir erkeğe ama şöyle birseydr var kadın zenginse erkek fakirse kadın bunu erkeğe belli etmeyecek bekarken evlendikten sonra zaten senin paran benim param meselesine donuyor ayrica neden sorun olsun her erkek içten ice zengin kadın ister kadinin zengin adam istediği gibi gurur felan hikayeZengin erkek durumu daha kötü bir kızla evlenince sorun olmuyir da neden tam tersi olunca sorun oluyor yoksa bahane mi?erkekler gurur yapar mı?
Evet işte kadın piskolojik olarak erkegi kendinden güçlü istiyor ama erkeklerden tam tersidirÇünkü erkekler kaldıramıyor eziliyor büzülüyor eziklik sendromu yaşıyor kadın öyle değil kocam da kocam yerim parasını modundadır
Olay konu sahibinin olmazsa olmazlarının varlığı ya da yokluğu değil ki?Olmazda olmalarının var mi? Bunları gerceklestiremediginizde ne hissedersiniz? Bunları dikkatlice düşünün bence.
İşte, sizin "herkes aynı şeyi söylüyor, demek ki bir bildikleri var" demeniz lazımdı. Hoş bunları görmek için biraz aklını çalıştırmak yeterli, başkasına sormaya bile gerek yok. Ama siz doğrudan bitirmeniz gereken bir şey için hala "soru işaretlerim var" diyorsunuz. Satır aralarınızdan hala bu işin olurunu aradığınız o kadar belli ki. Yani herkes yeşilçam filmlerindeki gibi aşık olduğu ilk kişiyle evlenmek ya da kavuşamazsa ömür boyu aşk acısı çekmek zorunda değil. Karşınızdaki dünyada kalan son erkek değil sonuçta.Yaa herkes işte bana olumsuz yorum yaptı ama şöyle işte benim de kafamda soru işareti olduğu için sizlere danışmak istedin ben iyi niyetli biriyim. Sadece şüphe oluştu bende de.cok fazla farklı yönümüz var. Ben bide şunu düşünüyorum ilerde ailemle karşı karşıya getirirse diye. Yani hep şu var hep zor Bi yaşamı olmuş. Bende bu yüzden hak veriyordum. Sadece is güç düzeni olmadan gezmek tozmak bunlara vakit ayırması benj düşündürdü. Yani ben pek çok şeye takıldım.
Yok bunu dedi yani beraber hallederiz evim arabam yok ama alırım dedi .olmassada ben varım diyor benim gibi sevemezler dedi.ya şu var bi güvenemiyorum. Yani hayati kötü geçmiş üniyi geç bitirmiş vs ama bigun her şeyi yaparız ertesi gün değişiyor ruhu yalnızlıktan sıkıldım dedi . Sen yanımda ol ben her şeyi yaparım dedi. İse başladı şuan artık düzenim olacak dedi . Mesleğinde ilerlerler.zaman ver bak gör diyor. Hep aksilikler olmus üniyi 25 de bitirmiş yokluk gördüm vs. Herkes şanslı doğmuyor biliyorum.Olay konu sahibinin olmazsa olmazlarının varlığı ya da yokluğu değil ki?
Konu sahibinin diğer konusuna bakınca adamın "gel beraber çile çekeriz ama elele verirsek bir hayat kurarız" demediği anlaşılıyor. Çalışmaya gönlü yok, hayat hep adaletsiz, o da bu adaletsizlikler yüzünden bu durumda, 30 yaşında hala ailesinden harçlık alan biri. Bir de ben ticaret insanıyım söylemleri varmış tabi.
Duruma şöyle bir bakınca ailesinin durumu iyi, mesleği de olan bir kız buldum, buradan yürürüm diye düşünen biri izlenimi edindim. Evlenmeden önce gururlu görünse de büyük ihtimalle ticaret yapacağım diye kayın aileden sermaye falan da ister.
Evlendikten sonra da kadının gözü açılmasın diye göz açtırmaz, hem kısıtlar hem de hemen 1-2 çocuk yapar.
Bütün sinyalleri vermiş ama konu sahibi hala "acaba" deyip duruyor.
Ne diyelim, Allah akıl fikir versin.
İşte, sizin "herkes aynı şeyi söylüyor, demek ki bir bildikleri var" demeniz lazımdı. Hoş bunları görmek için biraz aklını çalıştırmak yeterli, başkasına sormaya bile gerek yok. Ama siz doğrudan bitirmeniz gereken bir şey için hala "soru işaretlerim var" diyorsunuz. Satır aralarınızdan hala bu işin olurunu aradığınız o kadar belli ki. Yani herkes yeşilçam filmlerindeki gibi aşık olduğu ilk kişiyle evlenmek ya da kavuşamazsa ömür boyu aşk acısı çekmek zorunda değil. Karşınızdaki dünyada kalan son erkek değil sonuçta.
Çok güldüm Yani öyle değil tam olarak ama yani ailem mütevazidir. Biz tesadüfi olarak tanıştık. Sonra konuşunca vs anladı. Ama çok düzgün oyi bir aile kızısın kalbin temiz dedi. Ki gerçekten hayatim boyunca kimseyi üzmem kafa yapımız uyuyordu. Gülme eğlenme vs. Ama iste hayatın gerçekleri olunca burda ben sana bakarım diyor. Sadece işte sen hayatını bırakıp benimle mutlu olmaya var mısın dedi. Mantıkla bakıyormuş. Aslında Bi sirunumz da annesine çok düşkün ya. Annesi beni kızı gibi görürmüş. Tanısam çok severmiş. Yani birsuru şey var ya takılan hayatım boyunca sevdiğim sevildiğimi biri oldu o da sorunlar ile geldi.Birebir denk olmak zorunda degil ama arada çoook buyuk farklar bana sıkıntılı geliyor. Bi defa o kadar buyuk farkla neerede denk geldiniz de tanistiniz yani? Ayni yerlerde takilip, ayni yerlerde bile gezmiyor olmaniz lazim bahseetiginiz farkla. Ayni cevreye gorebiliyorsaniz o kadar buyuk fark yok demektir. Yoksa Feriha ve Emir gibi mi oldu noldu
Bu biraz ataerkil bir düşünce kalıbı. Günümüz eğitimli kesimi bunlara pek takılmıyor. Para=güç değil. Güç sağlayan birçok unsur var ve artık yine eğitimli modern erkekler de karşılarında güçlü, ayakları sağlam basan kadın görmek istiyorlar. En azından benim çevrem böyle artık. Kocam benden çok kazansın, karım benden az kazansın diyen yok.Evet işte kadın piskolojik olarak erkegi kendinden güçlü istiyor ama erkeklerden tam tersidir
Bunlar benim aklıma geliyor o yüzden tartıştık vs . İnsanlar bana hani sen maddiyata bakıyorsun vs demesinden korkuyorum ama öyle değil ben hani böyle pişman olmak istemiyorum. Çocuklarıma da güzel Bi gelecek vermek istiyorum. Sağlıklı mutlu bir evlilik olsun. Diğer konular evet yani kaygu yaptım. Bu da ilişkiye yansıyor.Ben denklikten, benzer sosyokültürel yapılardan yanayım. Yapacağım evlilik hayat standardımı ciddi anlamda düşürecekse bunu kabul etmemek en doğal hakkımdır mesela. İnsanoğlu çok acayip ileride nasıl bir dönüşümden geçeceğinizi bilemezsiniz. Günün sonunda "yapmasaydin"ı işitmek çok olası. Eski konulardan da anlaşıldığı üzere ekmeğini taştan çıkaracak sorumluluk sahibi bir profil de çizmiyormuş. Hadi yine olabilir derdim ama bu şekilde mümkün değil. Bakın evlilik düşünürken sadece kendinize koca seçmiyorsunuz, çocuklarınıza baba da seçiyorsunuz. Aşk çok belirleyici bir etken değil bu yüzden. Mantık süzgecini devre dışı bırakmayın.
Ayh çok acımasız insanlar ben insanları düşünmüyorum. Ama işte şuan şu devirde alıştığım bir hayat var. Baya fedakarlık yapmM gerekiyor sizin dediklerinizin bir kaç örneği hatta daha fazlasını yapcm. Benim bahsettiğim istediklerim olmazsa o üzülür mü acaba. Yani iyi biri de bunu kafasına takıyor. sen seviyorsan benimle bu hayatı yaşarsın. Kimsenin dediklerine takilmassan diyor. İlk tanıştığımda beri bu soru kafamda var dedi .nasıl olacaz biz diye düşünüyorum ama sana aşık oldum dedi.
Çok iyi niyetli biri ama bunu beni kaybetmemek için söylüyor olabilor mi yami tercihine saygı duyarım ama sevmeyi bilmiyorsun der gibi.
Çok güldüm Yani öyle değil tam olarak ama yani ailem mütevazidir. Biz tesadüfi olarak tanıştık. Sonra konuşunca vs anladı. Ama çok düzgün oyi bir aile kızısın kalbin temiz dedi. Ki gerçekten hayatim boyunca kimseyi üzmem kafa yapımız uyuyordu. Gülme eğlenme vs. Ama iste hayatın gerçekleri olunca burda ben sana bakarım diyor. Sadece işte sen hayatını bırakıp benimle mutlu olmaya var mısın dedi. Mantıkla bakıyormuş. Aslında Bi sirunumz da annesine çok düşkün ya. Annesi beni kızı gibi görürmüş. Tanısam çok severmiş. Yani birsuru şey var ya takılan hayatım boyunca sevdiğim sevildiğimi biri oldu o da sorunlar ile geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?