Asırı derecede maddi fark evliliğe engel olur mu

Ben sizi çok saf ve manipülasyona açık gördüm. Lütfen aklı selim düşünün. Red flag nedir araştırın. Hatta bir psikologtan yardım alın ve sağlıklı düşünün
Yani saf değilim bunları düşünüyorum sonra kimse zengin olmak zorunda değil diyirum ama ben o zamN kendi isteklerinden fuul vazgececem . Yani bide işte sevmiyordun demesi kötü mantığın %50 sevgin de diyor

Bence gurur yapıyor gibi rol yapıyordur. Çoğu zengin kadın arıyor bakma sen
Öyle mi ama ben şunu fark ettim yani seviyorum ama işte böyle hep hayaleri var yani olabilir ama ben biraz somut örnek görmek istiyorum. Bide annesiyle de çok mic mic ya korkutuyor
Günümüz erkekleri yapmıyor bence. Hatta tam tersi keşke diye bakıyorlar . Çünkü artık piremses olan onlar :)

Ya işte ben bunu düşünüyorum ama işte tekrardan sevilir miyim acaba bebim gibi birisini bulamazsın parası olur seni sevmez diyor:)))
Oha aşırı manipülatif bir herif bu. Arkana bakmadan kaçman gerek.

Bunun alt metni sen sevilmeye layık bir insan değilsin, benim seni sevmeme minnettar olmalı ve şartlarımı kabul etmelisin. Korkunç. Bunları dinleyip nasıl tepki vermiyorsunuz hayret ediyorum.

Ya işte ben bunu düşünüyorum ama işte tekrardan sevilir miyim acaba bebim gibi birisini bulamazsın parası olur seni sevmez diyor:)))
Öyle mi ama ben şunu fark ettim yani seviyorum ama işte böyle hep hayaleri var yani olabilir ama ben biraz somut örnek görmek istiyorum. Bide annesiyle de çok mic mic ya korkutuyor
Apaçık adam sizin paranızı kaçırmamak için kuduruyor. Bir yandan da üstün hissetmeyin diye gurur yapıyormuş gibi davranarak sizi alçaltmaya çalışıyor. Ah günümüz erkekleri be..
bence çok aşık değilseniz denginiz birini bulun kendinizden aşağıda birini seçince her konuda problem yaşanıyor ileride emin olabilirsiniz.

Hayat öyküsü beni çok üzen birine benziyorsunuz.
Kızın iyi maaşı var. Ailesinin durumu iyi ama kız çok güzel değilmiş.
Adam aynı sizinki gibi bir baltaya sap olamamış, ama yakışıklı olunca seviyorum meviyorum kız buna kapılıyor.
Ailesinin itirazlarına rağmen evleniyorlar. Zaten çilesi de ondan sonra başlıyor.
Adam evde akşama kadar yatıyor. Her iş kadında, üstüne dayak, hakaret, maaşına el koyma, arkadaşlarıyla görüştürmeme, evden çıkmasına izin vermeme.... ne ararsan var. Kadın boşanamıyor çünkü ailesi kabul etmiyor. Adam gidersen seni de çocuğu da öldürürüm diyor. Yağlı kaz tabi, elden kaçmasını ister mi? Kadın yıllarca çekti, niye? Beni beğenecek sevecek başkasını bulamazsam diye. Olan onun hayatına bir de çocuğuna oldu.
Ama eminim ki sizin sonunuz böyle olmaz. Siz böyle devam edin, sizi onun gibi seven başkasını bulamazsınız.
Buradan binlerce defa da ayrıl desek siz ayrılmayacaksınız. Bu kadar şey yazıldı hala aynı teraneye devam ediyorsunuz, böyle devam.

Yok biliyorum gerçekten yani şey diyorum masum ya o yüzden acaba ben mu gerçekten iyi düşüyorum kızlar gerçekten iyi davranıyor yani arama sorma gideceğim yerlerle gidiyoruz fakat aile olarak farklıyız işte bide normalde sinirli biriymiş ama bans hiç kötü sözünü davranışını duymadım sevgiden diyor.yank işin aslı bende bunlarolunca baya yolun bittiğini gösteriyor

Dedim tabiki herkes sevilir herkesin sevilecek bir huyu suyu güzelliği vardır ben sevildim zaten daha öncesi bu hiç sevilmemis bide bana sevmek nedir bilmiyodun diyor

"normalde sinirli biriymiş ama bans hiç kötü sözünü davranışını duymadım sevgiden diyor" bu lafa gülsem mi yoksa midem mi bulansa bilemedim ama bu daha ağır bastı
evlenin de görürsünüz, sinirini gösteriyor mu göstermiyor mu?

Amaaan neyse ne ya, siz iflah olmazsınız.
Ne desek boş. Yaşayın ve görün madem.

Ya şöyle gerçekten ben soğumaya başladım içimde şüphe vardi zaten. Ama kalbi de temiz gibi hissediyorum şu var hayatı boyunca hep başkalarını görüp kendini kıyaslaması yami herkes zengin olmaz ki. Kendini de sever bu arada laf kondurmaz . Hiç sevilmedim sende mi gideceksin dedi.

Bana göre hiç sevilmemenin her zaman bir nedeni vardır. Geçmişime bakıyorum sevdim sevildim. Nerde böyle sevilmedim demagojisi yapan biri tanıdıysam onlar en toksik insanlar çıktı.

Dedim tabiki herkes sevilir herkesin sevilecek bir huyu suyu güzelliği vardır ben sevildim zaten daha öncesi bu hiç sevilmemis bide bana sevmek nedir bilmiyodun diyor
Ah sinirim bozuldu yeminle. Kardeşim kuzenim falan olsan kendine gel diye tokatlardım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…