Hayır küçüklüğümden beri böyleyim ben ,daimi ilaç falan kullanmıyorumÇekap gibi ya da ayrıntılı tahlil falan herşey yapıldı mı. Bağışıklığınızın düşmesine sebep olacak sürekli bir ilaç mı kullanıyorsunuz.
Ama bu sonradan kazandığım bişey değil ,çocukluğumdan beri yapım böyle.Dediğiniz kitabı mutlaka okuyacağım ,teşekkür ederimSizin olumsuz kök inançlariniz var. Bu inançlariniz yuzunden hastalıkları kendinize çekiyorsunuz. Siz ve aileniz senin böyle HASSAS olduğunu kabul etmiş buna inanmissiniz. Bu inanclardan vazgecmeniz gerekiyor. Evet dersen olur diye bir kitap var. Okumanizi tavsiye ederim. Cok fayda göreceksiniz.
Şu virüs süresi bitince hemen gideceğim zaman umarım faydası olurBir doktora gidin bağışıklık sisteminizi güçlendiric bşyler versin
Biraz olsun rahatlarsınız.
Bağışlığı destekleyici propolis kullanabilirsiniz 3 ay kullanıp bakın Bi değişiklik var mı. Bu arada iyi Bi muayenenizi yaptırın.Hayır küçüklüğümden beri böyleyim ben ,daimi ilaç falan kullanmıyorum
Propolisi bende duydum ama herhalde doğal olanını bulmak lazımBağışlığı destekleyici propolis kullanabilirsiniz 3 ay kullanıp bakın Bi değişiklik var mı. Bu arada iyi Bi muayenenizi yaptırın.
Senin kadar olmasada malesef benim de bünyem zayıf bacım yaz günü çorap giyiorm eger biraz üşüsem hemen hasta olıyorm idrar yollarm iltihaplanıyo biri hastaysa 10 metre mesafeden bana bulaşır....hatta hep korkum şu olur inşallah özel günlerde özel anlarda hasta olmam diye dua edenlerdenim....buarada kan eksikligi yada vitamn eksiklignz varmı bende kansızlık var buda zayıfa düsürüoMerhaba arkadaşlar ,hemen konuya gireyim uzatmadan. Sürekli hasta olan ,çok hassas bünyeye sahip biriyim maalesef. Artık psikolojim bozuldu bu durumdan.1 haftada 2 gün iyiysem 5 gün hasta oluyorum. Sürekli kendime dikkat etmek zorundayım ,en ufak bi soğuk yesem anında hasta olur yatak döşek yatarım soğuk bişey yiyip içimem,saçım ıslak gezemem,vs vs .Aynı yemeği yeriz herkesle, ben midemi bağırsağımı bozarım .Herşeyden çabuk etkileniyorum.Bi kaç kere hastalıktan ölümden döndüğümde oldu .Akrabaalarım cam bebek diye dalga geçer. Bende istemiyorum ama bünyem böyle elimde değil.Rabbimden gelene çok şükür ama sürekli bu kadar hassas olmaktan yoruldum .Ailem bile çocuk nasıl doğurur diye kara kara düşünüyor(Evliyim) ,çünkü herşeyi ağır yaşıyorum çok naifim. Çabuk ve çok nazara gelirim ,bu yüzden hiç bişey paylaşmam sosyal medyada.Kendimi koruyan dikkat eden biriyim ,yine de böyleyim Benim gibi olan var mı ?hayattan zevk almıyorum artık ..Ne bileyim belki rahatlarım diye yazdım ,iyi akşamlar herkese
Ayniyiz ve aşırı pinpirikliyim sürekli alerjik bünyeye sahibim bir böcek göreyim duş alana kadar kasinirim bu ara daha da arttı bu alerjik durumlarım annem de herşey seni mi buluyor der ve hamile kaldım o kadar zor geçiriyorum ki yani hamilelikte yaşanabilecek en nadir kompleskler beni buldu Allah'tan bitmek üzere ama bıktım ve doktorum da dedi herşey seni buldu diye insan kaderinden kacamiyo doğum için de annem sana normal doğuma guvenmiorum dedi direk sezeryan için anlasildi bu arada hamilelikte çok bunaliyo bide mide yanması falan dondurma yedim yemez olaydım hala sis boğazlarim yaz gunuMerhaba arkadaşlar ,hemen konuya gireyim uzatmadan. Sürekli hasta olan ,çok hassas bünyeye sahip biriyim maalesef. Artık psikolojim bozuldu bu durumdan.1 haftada 2 gün iyiysem 5 gün hasta oluyorum. Sürekli kendime dikkat etmek zorundayım ,en ufak bi soğuk yesem anında hasta olur yatak döşek yatarım soğuk bişey yiyip içimem,saçım ıslak gezemem,vs vs .Aynı yemeği yeriz herkesle, ben midemi bağırsağımı bozarım .Herşeyden çabuk etkileniyorum.Bi kaç kere hastalıktan ölümden döndüğümde oldu .Akrabaalarım cam bebek diye dalga geçer. Bende istemiyorum ama bünyem böyle elimde değil.Rabbimden gelene çok şükür ama sürekli bu kadar hassas olmaktan yoruldum .Ailem bile çocuk nasıl doğurur diye kara kara düşünüyor(Evliyim) ,çünkü herşeyi ağır yaşıyorum çok naifim. Çabuk ve çok nazara gelirim ,bu yüzden hiç bişey paylaşmam sosyal medyada.Kendimi koruyan dikkat eden biriyim ,yine de böyleyim Benim gibi olan var mı ?hayattan zevk almıyorum artık ..Ne bileyim belki rahatlarım diye yazdım ,iyi akşamlar herkese
Aynen valla ya ,bende yaz günü çorap giyerimSenin kadar olmasada malesef benim de bünyem zayıf bacım yaz günü çorap giyiorm eger biraz üşüsem hemen hasta olıyorm idrar yollarm iltihaplanıyo biri hastaysa 10 metre mesafeden bana bulaşır....hatta hep korkum şu olur inşallah özel günlerde özel anlarda hasta olmam diye dua edenlerdenim....buarada kan eksikligi yada vitamn eksiklignz varmı bende kansızlık var buda zayıfa düsürüo
Aynı ben ,alerjik reaksiyonlar yüzünden ölümden döndüm .Hali tozu polen bitki İlaç herşeye alerjim var böcek görsem hem korkarım hem de kaşınırım rahatsız olurum ,herşeyi yiyemem titizlenirim gel En iyisi sarılalım bizAyniyiz ve aşırı pinpirikliyim sürekli alerjik bünyeye sahibim bir böcek göreyim duş alana kadar kasinirim bu ara daha da arttı bu alerjik durumlarım annem de herşey seni mi buluyor der ve hamile kaldım o kadar zor geçiriyorum ki yani hamilelikte yaşanabilecek en nadir kompleskler beni buldu Allah'tan bitmek üzere ama bıktım ve doktorum da dedi herşey seni buldu diye insan kaderinden kacamiyo doğum için de annem sana normal doğuma guvenmiorum dedi direk sezeryan için anlasildi bu arada hamilelikte çok bunaliyo bide mide yanması falan dondurma yedim yemez olaydım hala sis boğazlarim yaz gunu
Benim de öyle ,dikkat ediyorum yaz günü çorapla hırkayla geziyorum maalesef .Hepimize şifalar versin rabbimOncelikle gecmis olsun, sizi cok iyi anliyorum. Cunku benim bunyem de cok zayif, islak sacla cikmayi birakin, yazin bile atlet giymek durumundayim yoksa hasta oluyorum. Bunun altinda yatan pek cok kronik rahatsizligim da var. Sizin de iyi bir hekime gorunmenizi oneririm kabul ederseniz. Nedensiz yere hasta olunmuyor. Esenlikler..
Yatağımı her hafta büyük dövücu süpürgeyle döverim yatak böcekleri akarlar falan oluyomus ya korkarım balık mesela bazı balıklara alerjim var bende ölümden döndüm kaç defa acı tecrubelerle öğrendim millet pikniğe gider güle oynaya benim için o çimler kabusturAynı ben ,alerjik reaksiyonlar yüzünden ölümden döndüm .Hali tozu polen bitki İlaç herşeye alerjim var böcek görsem hem korkarım hem de kaşınırım rahatsız olurum ,herşeyi yiyemem titizlenirim gel En iyisi sarılalım biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?