Aşırı hassaslık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kustuysanız peçete filan, hı hı evet ben çirkinleştim. saldım konunuzu buyurun

Nazarı falan geçin de ayrıntılı bir sağlık taramasına girin. Ordan ciddi bir şey çıkmaz ise ki inşallah yoktur, bir psikoloğa gidersiniz.

Bağışıklık için özellikle gitmedim ama virüs rahatlarsa bi gideceğim iniallah
Bu büyük bir ihmalkarlık olmuş. Bu kadar rahatsızsanız çoktan gitmeliydiniz. Umarım iyileşirsiniz çünkü böyle bir ömür zor geçer. Arkadaşların dediği propolisi bende yinelemek isterim. Bağışıklık için çok iyi.

Kendinizi fazla koruduğunuz için bağışıklığınız zayıf kalmış, gelişememiş. Çocuklukta da aileniz fazla korumuştur muhtemelen. Bi salın, bi rahat bırakın bünyeyi. Islak saçla rüzgara çıkın, sokak satıcısından yemek yiyin, sokak kedisiyle köpeğiyle oynaşın, yalaşın. Bir iki sağlam hasta olursunuz sonra kuvvetlenir bağışıklığınız. Bağışıklık güçlendirmek için dışarıdan aldığınız her takviye kansere davetiyedir.

Propolis, bal, tahin pekmez tüketiyorum. Eskiden soğukta hemen hasta olurdum bu kış sadece bir defa hasta oldum. Bağışıklığı güçlendirici takviyeler alabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…