Aşırı hassaslık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sen gibi her hafta hasta olan biriydim,utanıyordum artık. Curcumin kulçandığımdan bu yana herşey değişti.. şiddetle tavsiye ederim. Curcumin bir marka değil zerdeçalda bulunan etken bir madde. Kapsül şeklinde kullanıyorum 5 aydır maşallahım var..

Rabbim size de şifasını versin inşallah.Propolis i netten mi aldınız bi markası bişeyi var mı acaba ?
Eşim eczaneden aldı ama internette de satılıyor. "Shiffa home sıvı propolis ekstresi" diye aratırsanız bulursunuz. Kutu üzerinde %90lık yazıyor ne anlama geliyor bilmiyorum ama :)) Fiyatları korona dolayısıyla biraz artmış ama bir şişesi uzun süre gidiyor 8 damlası bir çay kaşığının çeğreği bile değil.

Aileniz yanınızda oldu ama değil mi , bir şekilde yaşandı bu.

Etrafınızda ki herkes sizin cam bebek olduğunuzu benimsemiş.

Ayrıca sürekli elimi yıkarım, etrafimdakilere de yikatirim cümlesi takintidir.

Elbette ki el yıkanmalı , yemekten önce sonra, dışarıdan gelince, dışarıda ara ara, evde dışarda kirlendikce ; bu zaten normal bir şey. Bununla ilgili cümle kurmaya bile gerek yok.

Normal olmayan " ben sürekli elimi yıkarım " cümlesi.

Alerjik ve zayıf bunyenizin yanında bazı takintilarinizda var.

Bir konuyla yuzlesmedikce doğruyu bulamazsınız.
Peki ya o dışardan gelenler elini yıkamıyorsa ?? Şuan korona sürecinde ellerimi sık sık yıkarım bu takıntı değil olağan bi durum belki evine gittiğim misafirin pis olduğunu çok iyi biliyorum rahatsız oluyorum ?? Benim dikkat ettiğim kadar karşındakinin de dikkat etmediği önemli .. Ailemin benim üzerime düştüğünü hiç bir mesajımda belirtmedim .. aile hayatımı da bilmeden gelip “ailenizin yanında oldunuz” demeniz ne kadar anlamsız .. Bazı takıntılarım varsa da ben Bunları yok saymıyorum ..Burada insanları eleştirmeye Ne kadar bayılıyorsunuz 🤣

Malesef kan düşüklüğü özellikle d vitamin düşüklüğü çok çabuk grip olmaya ve depresyona girmeye sebep oluyo eczanelerde var d vit. Ampulu içebilirsin ama sadece bi tane onlar çok yüksek çünkü damlasınıda alıp kullanabilirsin.evet ilaç tedavisi var netten araştırabilirsin bi çok çesidi var bu hadtaşığın immun yetmezlik yazarsan bulursun benimkide çocukluk çağından geliyo araştrmada tedavi görüyorum daha doğrusu eksikliği yerine koyuyolar 3haftada bi damar yolu ile serum şeklinde bi ilaç veriyolar ama serum değil tabiki içindeki bağışıklık ivig denilen bi ilaç oda zaten raporlu ve ömür boyu bunu veriyolar yaşam kaliten normal insanlar gibi oluyo tabi ilk önce tahlillerini yaptırıyosun eğer böyle bi hastalığın varsa ona göre tedavin başlıyo
Öncelikle size de çok geçmiş olsun inşallah sağlığınıza kavuşursunuz 🙏 virüs azalsın hepsine baktıracağım yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim

Peki ya o dışardan gelenler elini yıkamıyorsa ?? Şuan korona sürecinde ellerimi sık sık yıkarım bu takıntı değil olağan bi durum belki evine gittiğim misafirin pis olduğunu çok iyi biliyorum rahatsız oluyorum ?? Benim dikkat ettiğim kadar karşındakinin de dikkat etmediği önemli .. Ailemin benim üzerime düştüğünü hiç bir mesajımda belirtmedim .. aile hayatımı da bilmeden gelip “ailenizin yanında oldunuz” demeniz ne kadar anlamsız .. Bazı takıntılarım varsa da ben Bunları yok saymıyorum ..Burada insanları eleştirmeye Ne kadar bayılıyorsunuz 🤣

Dışarıdan biri evinize geliyorsa evden biridir bu süreçte , dolayısıyla elbette uyarilabilir dikkatsizce ama guvenmediginiz birinin evine gidip üstüne orada yemek yapmak fazla geldi bana.

Ben el yıkamak takintidir demedim, normal olan zaten bu dedim.

Normal olmayan " ben sürekli el yıkarım " cumlesi.

Bu v.b cümleler sorunlu. Normal olan bir şeyi anormalmis gibi sunmak.

Bende sen gibi her hafta hasta olan biriydim,utanıyordum artık. Curcumin kulçandığımdan bu yana herşey değişti.. şiddetle tavsiye ederim. Curcumin bir marka değil zerdeçalda bulunan etken bir madde. Kapsül şeklinde kullanıyorum 5 aydır maşallahım var..
Teşekkür ederim Araştıracağım 😊 size de sağlıklı günler dilerim 🙏

Öncelikle size de çok geçmiş olsun inşallah sağlığınıza kavuşursunuz 🙏 virüs azalsın hepsine baktıracağım yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim
Aminnn Allah razı olsun sağlıkla sınanmak çok zor heleki hayatı ve hayyatındaki insanları çok seviyosan dahada zor.sizede çok geçmiş olsun en kısa sürede immunglobilinlerinize baktırın özel hastane bile bunun tahlilini yapıyo içiniz rahat olsun.

Dışarıdan biri evinize geliyorsa evden biridir bu süreçte , dolayısıyla elbette uyarilabilir dikkatsizce ama guvenmediginiz birinin evine gidip üstüne orada yemek yapmak fazla geldi bana.

Ben el yıkamak takintidir demedim, normal olan zaten bu dedim.

Normal olmayan " ben sürekli el yıkarım " cumlesi.

Bu v.b cümleler sorunlu. Normal olan bir şeyi anormalmis gibi sunmak.
Sizin algılarınız sizi ilgilendirir Neyi nasıl sunduğum anlamanıza bağlı .. illa belli akrabalarımız vardır gitmek zorunda olduğumuz .Evi bok götürürken yok ben yiyemem diyemem ayıp olur ama kendin yapar yersin en azından yardım niteliğinde 🙏 siz istediğiniz yerde güvenmediğiniz yemeği yiyebilirsiniz ama ben sizle aynı olamam 👍

Aminnn Allah razı olsun sağlıkla sınanmak çok zor heleki hayatı ve hayyatındaki insanları çok seviyosan dahada zor.sizede çok geçmiş olsun en kısa sürede immunglobilinlerinize baktırın özel hastane bile bunun tahlilini yapıyo içiniz rahat olsun.
Evet sağlık herşeymiş ben bunu anladım hele ki sevdiklerimiz varsa dediğiniz gibi daha da zor 🙏 teşekkür ederim tekrar

Sizin algılarınız sizi ilgilendirir Neyi nasıl sunduğum anlamanıza bağlı .. illa belli akrabalarımız vardır gitmek zorunda olduğumuz .Evi bok götürürken yok ben yiyemem diyemem ayıp olur ama kendin yapar yersin en azından yardım niteliğinde 🙏 siz istediğiniz yerde güvenmediğiniz yemeği yiyebilirsiniz ama ben sizle aynı olamam 👍

Ben guvenmedigim yerde yemek yemiyorum. Mutfağa da girmiyorum.

Geçmiş olsun.

Ailem yanımda değil zaten kime nazlanayım ,tanımadığınız insanlara ön yargıyla yorum yapıyorsunuz sırf yazmak için . .Hıhı herkes böyle bünyesi olsun diye inanır mutlu olur hastalanır zevk alır ,başka bişeye inanmak istemez evet haklısınız 🤣🤣
burada bir üye vardı; öyle hassas öyle narin bi insandı ki pet şişe bile açamıyordu. o sizi anlardı ben anlayamıyorum cidden

burada bir üye vardı; öyle hassas öyle narin bi insandı ki pet şişe bile açamıyordu. o sizi anlardı ben anlayamıyorum cidden
Pet şişe açamamanın zayıf bünyeyle ne alakası var ?? laf mı dokundurdunuz şimdi 🤔 Vazgeçin şu huyunuzdan 🤣🤣 Ayrıca siz anlamasanız daha güzel olacak 🤣

Pet şişe açamamanın zayıf bünyeyle ne alakası var ?? laf mı dokundurdunuz şimdi 🤔 Vazgeçin şu huyunuzdan 🤣🤣 Ayrıca siz anlamasanız daha güzel olacak 🤣
arkadaşım ben senin hassas yakandan düşeyim sen de benim katır gibi güçlü yakamdan düş. bu ne ya bazen kendimi salak gibi hissediyorum bu sitede iyi niyetle acaba şöyle olabilir mi diye yorum yazıyoruz hemen bi gehgehgeh gülmeli emojili laf sokmalar. git aman üşütürüm aman midem bozulur takıntılı kısıtlı hayatında yaşa

arkadaşım ben senin hassas yakandan düşeyim sen de benim katır gibi güçlü yakamdan düş. bu ne ya bazen kendimi salak gibi hissediyorum bu sitede iyi niyetle acaba şöyle olabilir mi diye yorum yazıyoruz hemen bi gehgehgeh gülmeli emojili laf sokmalar. git aman üşütürüm aman midem bozulur takıntılı kısıtlı hayatında yaşa
Valla ne hissediyorsan doğru kendi adına 😂 yazdığın yorumlarda seni anlatıyor zaten ,yorulmasaydın 🤣 e hadi seni çıkışa doğru alalım katır gibi hanım 😂

Valla ne hissediyorsan doğru kendi adına 😂 yazdığın yorumlarda seni anlatıyor zaten ,yorulmasaydın 🤣 e hadi seni çıkışa doğru alalım katır gibi hanım 😂
ömür boyu mıymıymıy ay pencere açmayın kürende yapar üşütürüm onu yiyemem midem bozulur biliyo musunuz nasıl hassasım altı aylık kedilerin bile yaptığı doğumu nasıl yapıciiim bilemiyorum diye eşimin dostumun içini baydıracağıma katır gibi güçlü kuvvetle yaşarım. bi de katır lafını hakaret gibi yazmışsınız ama ne alındım ne alındım

Theta healing i araştırın. Olumsuz kök inançların değişmesi lazım seansla. Yani şöyle ki sizin atalarınızdan gelen bir durum olabilir bu (ki bence öyle).
İnstagramdan ve Google dan araştırın mutlaka

ömür boyu mıymıymıy ay pencere açmayın kürende yapar üşütürüm onu yiyemem midem bozulur biliyo musunuz nasıl hassasım altı aylık kedilerin bile yaptığı doğumu nasıl yapıciiim bilemiyorum diye eşimin dostumun içini baydıracağıma katır gibi güçlü kuvvetle yaşarım. bi de katır lafını hakaret gibi yazmışsınız ama ne alındım ne alındım
Bütün çirkinliğinizi kustuysanız peçete vereyim mi 🤣
Sizin kendinize kullandığınız bi kelimeyi ben kullanınca neden hakaret olsun ? Ben konu açtım insan gibi yorum yapanlar ,aynı şekilde karşılığını aldı .Sizde hakettiğiniz yorumları aldınız ,benim tavsiye istediğim konular da da dalga geçerek Vurmaya çalışıyorsunuz ..siz patır patır o kediler gibi doğurun ne diyeyim .. Burada yeterince çirkinleştiniz ama ben size ve ailenize sağlıklı günler dilerim artık bi salsanız benim konumu ?

Theta healing i araştırın. Olumsuz kök inançların değişmesi lazım seansla. Yani şöyle ki sizin atalarınızdan gelen bir durum olabilir bu (ki bence öyle).
İnstagramdan ve Google dan araştırın mutlaka
Çok teşekkür ederim duydum biraz önce bi hanımefendi de bahsetti bundan araştıracağım 🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X