- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
Abarti gelmedi mi?Bana çok abartılı gelmedi. Cookkk daha fazlalarini gördük burda çünkü. Ama yanınızdan erkek geçerken size bakması filan bariz özgüven eksikliği. Onun dışında takılacak bir şey yok bence. Standart Türk erkeği...
Abbovvvv. nasıl çekilir,, ayak uydurulurEvliliğinin 2 senesi güneşliklerini açamamış bir kadın olarak söylüyorum değişmez değişmiyor anca sen duruma ayak uydurursun o kadar.
4. Senemiz tek başıma markete gittiğimi hatırlamıyorum .Abbovvvv. nasıl çekilir,, ayak uydurulur
NASIL ömür geçecek böyle karakterle...
O nasil hayat ya ? Ne sacma... birde guluyorsunuz4. Senemiz tek başıma markete gittiğimi hatırlamıyorum .
Ağlanacak halime gülüyorum bende. Başlarda çok ağlıyordum ama artık alıştım. Her istediğimi yapıyor sağolsun. Her dediğim yere götürüyor . El üstünde tutar beni. Buda onun kötü yanı. Kimse mükemmel değil malesef . :)O nasil hayat ya ? Ne sacma... birde guluyorsunuz
Böyle bir karakter tere öğrencilik yıllarımda sevgilimi,4. Senemiz tek başıma markete gittiğimi hatırlamıyorum .
Bende düzelir diye beklemiyorum Zaten 6 yılımız bitti birbirimizi tanıyoruz güveniyoruz ama o etrafa güvenemiyorum bir türlü. İli gereği çok olayla karşılaşıyor malesef ve insanlara güveni kalmamış. Herkese karşı şüphe duyuyor . Emekli olunca geçer belki :)Böyle bir karakter tere öğrencilik yıllarımda sevgilimi,
Bir değil, iki değil
YOLUNU alıp gitti. Şükür olsun gitmiş
belli bir yaşatan sonra hiç çekilmez
Yaşlanınca geçer diye beklersin, bir bakmışsın ömrün gitmiş
Bakalım birdörtyıl sonra hangi psikolojide olacaksın
Akıl sağlığını koruman dileklerimle
Bir anda rahat bırakınca da insan sudan çıkmış balığa dönüyor.Bizim burda da eşimin arkadaşları birbirine akıl veriyor.Arka arkaya çocuk yapın da eşleriniz böyle çok gezemesin diye.Hepsi 2 çocuklu oldu ben çocuk düşüncesinden soğudum o vakit.Çocuk Olmadıı halde benim eşim de sizin eşiniz gibi davranıyordu ama çekil artık dedim.Kendimi aştım sonrasında.Kimine göre evde oturmak daha makbul geliyor ama Tabiki.Ağlanacak halime gülüyorum bende. Başlarda çok ağlıyordum ama artık alıştım. Her istediğimi yapıyor sağolsun. Her dediğim yere götürüyor . El üstünde tutar beni. Buda onun kötü yanı. Kimse mükemmel değil malesef . :)
Evliliğinin 2 senesi güneşliklerini açamamış bir kadın olarak söylüyorum değişmez değişmiyor anca sen duruma ayak uydurursun o kadar.
Acaba eşin eşimin arkadaşı mı :) benim iki bebeğim bar şuan. zaten tek başıma dediğin gibi bi yere gitme şansım Yok. Ya benim annem ya onun annesi oluyor mutlaka. 9 aylık hamileyken bile kıskançlığı oluyordu ve ben ağlayınca biraz tepkilerini azaltmaya başladı .Bir anda rahat bırakınca da insan sudan çıkmış balığa dönüyor.Bizim burda da eşimin arkadaşları birbirine akıl veriyor.Arka arkaya çocuk yapın da eşleriniz böyle çok gezemesin diye.Hepsi 2 çocuklu oldu ben çocuk düşüncesinden soğudum o vakit.Çocuk Olmadıı halde benim eşim de sizin eşiniz gibi davranıyordu ama çekil artık dedim.Kendimi aştım sonrasında.Kimine göre evde oturmak daha makbul geliyor ama Tabiki.
İnan hepimiz işimiz gereği ne olaylar, insan profilleri görüyoruzBende düzelir diye beklemiyorum Zaten 6 yılımız bitti birbirimizi tanıyoruz güveniyoruz ama o etrafa güvenemiyorum bir türlü. İli gereği çok olayla karşılaşıyor malesef ve insanlara güveni kalmamış. Herkese karşı şüphe duyuyor . Emekli olunca geçer belki :)
O nasil hayat ya ? Ne sacma... birde guluyorsunuz
Olamaz çünkü o arkadaşları hep bir haltlar karıştırıyor hepsinin aldatmalarını yakaladım.Eşim o yüzden söylerim eşlerine diye görüşmemi istemiyor onlarla:) Şimdi 30 yaşına varmadıysan bu hareketler hoşuna gidebilir ama evlilikte bütün yakınlarının eşleri birşeyler başarırken kapalı perdeler arkasında eş beklemek senin psikolojini bozabilir.Ölüm var hastalık var bu hayatta tek başına da kalabileceğin zamanları düşünüp işini kış tutmalısın.Sonra kadınlarımız çok zorluk çekiyor.Acaba eşin eşimin arkadaşı mı :) benim iki bebeğim bar şuan. zaten tek başıma dediğin gibi bi yere gitme şansım Yok. Ya benim annem ya onun annesi oluyor mutlaka. 9 aylık hamileyken bile kıskançlığı oluyordu ve ben ağlayınca biraz tepkilerini azaltmaya başladı .
Eğer beni tatmin edici hareketleri olmasa beş dk dayanamazdım heralde. Türkiye'de geçmediğimiz il kalmadı nerdeyse . İki bebeğimizle tatilimizi bile yaptık. Ama o yanımda olacak hep başka Yok . İnilh zamanla geçer diyorum bi yandan da geçmeyeceğinden Emin'im gibi :)İnan hepimiz işimiz gereği ne olaylar, insan profilleri görüyoruz
Yanlış anlama yazdıklarımı ayrıl, boşanma demiyorum. Sadece böyle nasıl uzun uzun ömür geçer merak ettim
Umarım Yaşlanınca geçer, umarım ömründen ömür gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?