Aşırı kıskanç eşe çözüm öneriniz var mı?

Benim bu örneklerde gördüğüm, kendisi aldatmaya meyilli insanlar sadece bu kadar darlıyor. Bir tek örnekten bahsetmiyorum hayatta bu durum çok başıma geldi ve çevrede gördüm. Ayrıca böyle hayat geçmez, dünyaya bir kere geliyoruz ve çok kıymetli, en güzel yılları böyle kısıtlanarak geçirmek çok üzücü...

boşanmak için yeterince sebebin var, o adamla 1 dakika bile kalmak için hiçbir sebebin yok.. aldatıyor ve seni kısıtlıyor vay paşam.. sizde de iyi sinir sistemi varmış.

Benim eşimde yeni evliyken Oje makyaj gibi şeylerime kızardı.Sonra bana güveni olmaya başlayınca rahat bıraktı,kullanmama birşey demedi.Ya önceden yaşadığı ilişkide böyle şeyler yaşadıysa korkudan böyle davranıyor ya da kişi kendinden bilir işi diyorum.Çünkü benim eşim de öyleydi.2 yıldır kısıtlamıyor,çok aşırı kıskanmıyor.Zamanla geçer.

O nasil hayat ya ? Ne sacma... birde guluyorsunuz
Ağlanacak halime gülüyorum bende. Başlarda çok ağlıyordum ama artık alıştım. Her istediğimi yapıyor sağolsun. Her dediğim yere götürüyor . El üstünde tutar beni. Buda onun kötü yanı. Kimse mükemmel değil malesef . :)

4. Senemiz tek başıma markete gittiğimi hatırlamıyorum .
Böyle bir karakter tere öğrencilik yıllarımda sevgilimi,
Bir değil, iki değil
YOLUNU alıp gitti. Şükür olsun gitmiş

belli bir yaşatan sonra hiç çekilmez
Yaşlanınca geçer diye beklersin, bir bakmışsın ömrün gitmiş
Bakalım birdörtyıl sonra hangi psikolojide olacaksın
Akıl sağlığını koruman dileklerimle

Bende düzelir diye beklemiyorum Zaten 6 yılımız bitti birbirimizi tanıyoruz güveniyoruz ama o etrafa güvenemiyorum bir türlü. İli gereği çok olayla karşılaşıyor malesef ve insanlara güveni kalmamış. Herkese karşı şüphe duyuyor . Emekli olunca geçer belki :)

Bir anda rahat bırakınca da insan sudan çıkmış balığa dönüyor.Bizim burda da eşimin arkadaşları birbirine akıl veriyor.Arka arkaya çocuk yapın da eşleriniz böyle çok gezemesin diye.Hepsi 2 çocuklu oldu ben çocuk düşüncesinden soğudum o vakit.Çocuk Olmadıı halde benim eşim de sizin eşiniz gibi davranıyordu ama çekil artık dedim.Kendimi aştım sonrasında.Kimine göre evde oturmak daha makbul geliyor ama Tabiki.

Acaba eşin eşimin arkadaşı mı :) benim iki bebeğim bar şuan. zaten tek başıma dediğin gibi bi yere gitme şansım Yok. Ya benim annem ya onun annesi oluyor mutlaka. 9 aylık hamileyken bile kıskançlığı oluyordu ve ben ağlayınca biraz tepkilerini azaltmaya başladı .

kıskanıyor bence de hatta sizi çekemeyip sizi kendine rakip filan görüp sindirmeye çalışıyor sanırım.. ne biçip bir baskı o öyle. böyle bir muameleyi kimse çekmemeli.tedavi olsun bence..

İnan hepimiz işimiz gereği ne olaylar, insan profilleri görüyoruz
Yanlış anlama yazdıklarımı ayrıl, boşanma demiyorum. Sadece böyle nasıl uzun uzun ömür geçer merak ettim
Umarım Yaşlanınca geçer, umarım ömründen ömür gitmez

O nasil hayat ya ? Ne sacma... birde guluyorsunuz

Öğrenilmiş ve kabullenilmiş çaresizlik arkadaşın ki.

Bizim de bekarken yan apartmanımızda vardı bir kadın. Tek yapabildiği balkondan bakmaktı. Belki de onu gizli yapıyordur çünkü çok sık çıkmazdı. Ve evde 2 tane çocuk vardı. Çok üzülürdüm o çocuklara sadece evde duruyorlar diye. Bizim olduğumuz taraftaki güneşlikleri hep kapalıydı sanki içeriyi izleyeceğiz. Koskoca kadın bir şekilde kabullenmiş kocasını. Hasta olarak bile görmüyor ama büyüme çağında 2 çocuk asosyal olarak büyüyorlar. Yaşıtlarıyla iletişimleri yok düşünemiyorum ben bunu. Kabul edilir şey değil..

Olamaz çünkü o arkadaşları hep bir haltlar karıştırıyor hepsinin aldatmalarını yakaladım.Eşim o yüzden söylerim eşlerine diye görüşmemi istemiyor onlarla:) Şimdi 30 yaşına varmadıysan bu hareketler hoşuna gidebilir ama evlilikte bütün yakınlarının eşleri birşeyler başarırken kapalı perdeler arkasında eş beklemek senin psikolojini bozabilir.Ölüm var hastalık var bu hayatta tek başına da kalabileceğin zamanları düşünüp işini kış tutmalısın.Sonra kadınlarımız çok zorluk çekiyor.

Hiç normal değil,hastalık boyutunda...Maalesef kadınlarımız hala "seviyorda kıskanıyor " kafasinda, cehennemi yaşarken böyle avunuyorlar işte.

Bir yakinimizin eşi böyle,kadın 60 yaşına yaklaştı hala kıskanıyor,hala tek başına bir yere göndermiyor kadını,çocuklarına ana babasina bile bu kadınların yaşadıkları da hayat mı şimdi ?

Eğer beni tatmin edici hareketleri olmasa beş dk dayanamazdım heralde. Türkiye'de geçmediğimiz il kalmadı nerdeyse . İki bebeğimizle tatilimizi bile yaptık. Ama o yanımda olacak hep başka Yok . İnilh zamanla geçer diyorum bi yandan da geçmeyeceğinden Emin'im gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…