Aşırı kıskanç eşe çözüm öneriniz var mı?

Bu yaşadığın evlilik değil ki.
Üzülüyorum böyle kadınlara.
Sanmıyorum düzeleceğini.
Bir bakacaksınız yıllarınız tükenmiş.
Inan bana her sekilde tukenir
En mutlu insan yok ama mutlu olup baska sebepleri olan baska hemcinslerimiz var. Bakin hepsi konu basliklarina herkesin evlilikle ilgili problem gecen bi konu basligini gordum yanlis hatirlamiyorsam cocuk olmuyor tup bebek tedavisi olmalarina ragmen bisiler diyordular hani tedavilerin adi ben bilmiyorum bir suru. Koca yani bayanin eşi desin ki ya eger bende sorun yoksa? Kesin sorun onda ben bosanim baska biriyle evlenim dese ve evlenecegi kisinin de cocugu olup olmayacagini allah bilir e walla zaten olmuyor. Ben bunu birakip baskasiyla evlenim belki olur nie ben baba olmak istiyorum bir omur boyu bu hasretle kalmak istemiyorum. Sizce olur mu ama ne dememiz lazim Allah tan ümit kesilmez hersey cocuk mu sorun ondadir ne kadar emin ki ben boyle zihniyetli erkeklerden nefret ediyorum vs vs vs
Bide boyle dusunun bu yazim sadece size deil tum okuyan k.k üyelerine
Inanin daha buyuk sebebi olan insanlar var aldatilan devamli siddet goren k.p k.v den görümcdn eltidn vs vs kiskancligi koysan siralamaya en sonda olur boşan ma sebebi icin

İnsan eşini kıskanır çok normal ama eşin normal değil, hasta ruhlu resmen...

Psikologa gitmeyi kabul ederse gidin bence bu adamla hayat geçmez...

siz esinizle evlenirken nikaha degil gonullu kolelige imza atmissiniz... kusura bakmada bence kiskanclik guven eksinliginden oluyor. esinizin ozguven sorunu var. Cocukmusunuz siz bir yere tek gidemeyecek falan ? Ciddi soyluyorum tedavi olsun. Butun hayatin boyle gececek yoksa. Bu arada allah sabir versin, bir an sizi dusundumde ...

Şimdi gülerek bahsediyorsunuz.menapozdan sonra kemik erimesi olunca da mı böyle anlatacaksınız saplantılı kıskançlığını

sosyal medya yasakta net serbestmi. burda çok sık görüyorum seni mesela buraya karışmıyomu yada biliyomu burayı.kadın kadına falan değiliz. gizliden bi sürü erkek takip ediyo. neden yasak sosyal medyada. niyetin kötüyse eğer sosyal medyaya gerek yok her yerde yaparsın

Boşata boşata evli kalmadı kk'da bre hatunlar

Çözüm yolu bulmaya çalışsak
Biraz da o gözle baksak konulara?
Kestirip atmasak

Benzer eşe sahip ve 9 yıllık evli biri olarak aöylüyorum;
İletişim..

Oov kendimi acil alıntılamam gerektiğini hissettim.

Diğer sayfalarda arkadaşlar aldatma muhabbeti döndürmüşler.
Ben bunu es geçmiştim.

Kusura bakma konu sahibi eş kişisi
"Kişi kendinden bilir işi" yapıyor sanırım

Bu tarz erkeklere
''Klasik Turk Erkegi'' demek diger erkeklere Haksizlikk olur.
Esin kiskancligi aşmis baska bisey olmus.

Ama aynı şeymi çocuk olmamasıyla Allah askina ?
Çocuk olmaması iki tarafında elinde olmayan bir durumdur ,taraflardan ikisininde suçu yoktur.Beraber tedavi olurlar,bütün imkanları kullanırlar,el ele verip hayatlarına devam ederler.
Buradaki gibi,kadının hayatını kısıtlama ,eve hapsetme,kadina yetişkin aklı başında bir birey gibi değilde , 5 yaşında akli melekeleri oturmamış cocuk gibi davranma yoktur.Bilmem anlatabildim mi ?
Sizin mantiginizla dayak yiyen aldatılan kadında sesini çıkarmasın o zaman...Ne de olsa "daha iyisini bulma garantim yok" deyip ölmediğine şükretsin . Olur mu öyle şey ?

Ben sadece ornek verdim illa o die değil. O zaman herkes bosansin gitsin her onune gelene boşan kız diyin bayan derdini anlatsin. bizde olmuyor bacım git boşan . Hemen ayril. Bak en azından psikoloğa gitsin diyor bazı arkadaşlar. Ya da oneri v tavsiye veriyor.Bence suan konu sahibi bile pisman olur ya ni ben ne dedim bana bir yol bir destek nasil davranim hemen bazi arkadaslar boşan aman ne boşan masi der
Rica ediyorum konu sahibi nerede

O zaman grip olunca da doktora gitmeyelim gripten daha buyuk kanser hasstaligi var diye.
Boyle hayat mi olur ya.

Bu benim fikrim size kabul ettirecek deilim
Sizde boyle sorun olursa hemen bosanin o zaman

Konu sahibi cozum demissiniz arkadaslarin bazisi bosani kurtul dio bu yorumlardan sonra umarim bir cozum bulmussunuz herkes uzerine almasin lutfen

O hareketler sizi simdi tatmin edebilir. Biraz para ve biraz gezmekten dolayi özgürlügünüzden vazgecmis olabilirsiniz Cocuk olmazsa, sorun degil derdim sonucta ikinizde memnunsaniz hayatinizdan bize ne, kime ne degil mi?

Ancak cocuklar icin cok kötü birsey bu. Hicbir zaman güclü bir anne göremeyecekler. Bir kadinin kendi ayaklarin üzerine durabilecegini, hatta durmasi gerektigini sizden ögrenmeyecekler. Eger cocuklariniz kiz ise daha da acidim. Zaman ile onlarda ayni baskilara maruz kalacaklar. Sizin ile kusak catismasi daha agir olacak. Tek basina disariya adim atamayan kadin zaman ie bir ergen, 16 yasindaki kizi hic anlamaz ve ancak baskilar.

Eger oglan ise cocuklariniz yine durum vahim.Tipki babalari gibi olur. Zaman ile size bile saygi duymazlar "aman sanki sen ne biliyorsun, tek basina disariya bile gidemiyorsun" gibi cümleler havada ucusur.

Yani özet ile su an siz gülebilirsiniz ancak emin olun, cocuklariniz gülmeyecek. Umarim cocuklariniz bir sekilde kendini kurtarir, özelikle kiz ise eger.

Canım bi an eşimi anlatıyorsun gibi hissettim valla .. Benimkide boyle ilk basta biraz sustum tamam dedim ama baktım onunu alamiyorum isteklerin yok sunu giyme yok yelek giy yok pardesü yok makyaj yapma yok hic biyere tek gitme yok şöyle boyle ve ben artik resti çektim tabi bu kıskançlık bizim tek konumuz deil hepsi birikti en son bu elbise konusunda kavga çıktı bana iste boyle giyinirsen ailemi ariyacagim aileni çağıracağım şöyle boyle diye tehdit etti bende dur sen arama ben arıyorum dedim arayamacagimi düşünüp her seferinde tehdit ediyordu iste tamam anneni aricam diye bende hani ailem duymasın üzülmesin falan diye arattirmiyordum .. Sonra aradım donup kaldı ..biktim artik ben senin kolen deilim dedim ve ailemi aradım dedim artik beni patlama derecesine getirdi ben kimsenin kölesi deilim dedim.. Ki benimki ablamın eşinden dahi kiskaniyo o kadar takıntılı .. Dedim valla kendi nasıl genç isi giyiniyorsa bende giyinirim ben kiloluydum o zamanlar 76 lardaydim.dedim zayıflayacagim artik ne istersen yiyeceğim dedim.. Beni böyle gördü boyle beğendi simdi ne hu diretme dedim.kem kum etti..Bana hep diyordu iste hastaneye giderken yaninda biri gidecek valla kimseyi götüremem ben her seferinde birini bulacak deilim ben kendimi korurum kimseye ihtiyacım yok dedim.. Canım bi kere taviz verirsen onunu alamıyorsun valla yaşamış biri olarak söylüyorum artik bi hayır de bakalım nolacak

Bir Off ceksem karşı ki dağlar yıkılırrrrr derler yaa ha Bir de sıla dan sendeki dertse al benden de ayni.. aklima baska birsey gelmiyor bende bir cozum bulamadim.Bulan beri gelsin .. cok iyi cok has ama şu kıskanclik yiyip bitirecek beni.

Aynisini ona yapin.

Yillar onceki gorustugum bey eger sevgili olursak kiyafetlere dikkat edeceksin makyaj yok hal hareketine dikkat edeceksin anneme babama saygili olacaksin en sonundada okula gitmeyeceksin demisti. Ertesi gun attigi mesajdada bence biz anlasicaz ama zamani var demisti. Ben daha beterini iste boyle sevgili dahi olmadan ustte madde siralayanlarinda gordugum icin sizinki bunun yaninda ulema gozuktu gozume nedense.

Çocuğunuz var mı? Genelde çocuktan sonra kıskançlıkları azalıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…