- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
Haklısın umarım eşim bir gün normale döner :)Olamaz çünkü o arkadaşları hep bir haltlar karıştırıyor hepsinin aldatmalarını yakaladım.Eşim o yüzden söylerim eşlerine diye görüşmemi istemiyor onlarla:) Şimdi 30 yaşına varmadıysan bu hareketler hoşuna gidebilir ama evlilikte bütün yakınlarının eşleri birşeyler başarırken kapalı perdeler arkasında eş beklemek senin psikolojini bozabilir.Ölüm var hastalık var bu hayatta tek başına da kalabileceğin zamanları düşünüp işini kış tutmalısın.Sonra kadınlarımız çok zorluk çekiyor.
Tam benim kocami anlatmissin aynı işte. Bende takipteyim.Aşırı kıskanç bir eşim var bugün de konu açmıştım eşimle ilgili. Hiç bir yere tel gidemiyorum ya o gelicek ya kız kardeşim falan illa biri olucak yanımda. Ya dışarı çıkıyoruz yanımdan erkek geçinee hemen diğer tarafına alıyo. Mesela bir erkek bana baksın hemen bana bakıyo ben bakıyomuyum diye. Sosyal medya kullandırmıyor. Kişi kendinden bilir işi misali bence bana göre. Balkona çıkayım kızar içeri gir der. Ya geçen gün bu arabalarla ünlenmiş biri vardı eşimin çalıştığı yere araba yaptırmaya gelen biri bu adam ünlü ben de zengin mi bu adam fotoğraftakiler kadar dedim çok sinirlendi sanane elalemin adamından diyo ya dedim ben bişi için demedin ki meraktan söyledim dedim. Makyaj yapmamı istemiyo tabi ama ben yapıyorum yine de kendimi daha iyi hissediyorum dedim bide abartılı da yapmam yani. Kapalıyım elbise giyerim beni döndürür arkan bi yerin belli oluyomu diye. Bi kere elbisemin üstüne zorla yelek giydiricekti giymedim. Ya tamam her erkek kıskanç ama eşimde gereksiz bir abartı var nedense
Benimki döndü şükür olsun darısı başına :)Haklısın umarım eşim bir gün normale döner :)
Bende deniyorum adamın başını etini yiyorumiyi de siz tüm ipleri bu adamın eline vermişsiniz..
sizde aynı onun gibi olun bakalım kaç gün bu duruma katlanabilecek ?
Benim kocam da kullanmıyor tabi onun telde araştırıyorum öyle bişey yok kocama güveniyorum bu konuyu konu sahibiye kastettiniz biliyorum ama konu sahibinin eşi benim eşimle benzerlikleri var. Çok Aşırı kıskanç maalesefsosyal medya kullandırmıyo ama kendisi kesin kullanıyodur. kölelik kalkalı çoook oldu. ayrıca her erkek kıskanç değil, kıskanıyosa çok seviyo demek hiç değil
midem bulandı bu egoist ve baskıcı tutum karşısında.. resmen kendilerinden biliyorlar ve belki de sokaklarda rahatça gezmek istiyorlar diğerleriyle ııyyy.Bizim burda da eşimin arkadaşları birbirine akıl veriyor.Arka arkaya çocuk yapın da eşleriniz böyle çok gezemesin diye.
Bende düzelir diye beklemiyorum Zaten 6 yılımız bitti birbirimizi tanıyoruz güveniyoruz ama o etrafa güvenemiyorum bir türlü. İli gereği çok olayla karşılaşıyor malesef ve insanlara güveni kalmamış. Herkese karşı şüphe duyuyor . Emekli olunca geçer belki :)
hak ediyorlarsa yapmak lazım.. bu kadar ipleri adamların ellerine vermeyin bayanlar..Bende deniyorum adamın başını etini yiyorum
Allahim bune eşim de ayni bunlari ne yaomak lazim ne dediysen fazla deil eksik bu kadar da bu hanzolar ayni olur. AllahimmmmAşırı kıskanç bir eşim var bugün de konu açmıştım eşimle ilgili. Hiç bir yere tel gidemiyorum ya o gelicek ya kız kardeşim falan illa biri olucak yanımda. Ya dışarı çıkıyoruz yanımdan erkek geçinee hemen diğer tarafına alıyo. Mesela bir erkek bana baksın hemen bana bakıyo ben bakıyomuyum diye. Sosyal medya kullandırmıyor. Kişi kendinden bilir işi misali bence bana göre. Balkona çıkayım kızar içeri gir der. Ya geçen gün bu arabalarla ünlenmiş biri vardı eşimin çalıştığı yere araba yaptırmaya gelen biri bu adam ünlü ben de zengin mi bu adam fotoğraftakiler kadar dedim çok sinirlendi sanane elalemin adamından diyo ya dedim ben bişi için demedin ki meraktan söyledim dedim. Makyaj yapmamı istemiyo tabi ama ben yapıyorum yine de kendimi daha iyi hissediyorum dedim bide abartılı da yapmam yani. Kapalıyım elbise giyerim beni döndürür arkan bi yerin belli oluyomu diye. Bi kere elbisemin üstüne zorla yelek giydiricekti giymedim. Ya tamam her erkek kıskanç ama eşimde gereksiz bir abartı var nedense
Evet ondan yanımda dediler bak elinizi çabuk tutun biz göreve gidince bunlarda ailelerinin yanına gidiyorlar.Bak şimdi evinde Nasıl oturuyor Dedi eşimden kıdemli bir abisi.Telefonda her siteye üye oluyorlar ben yakalayınca söylicem diyorum.Eşim de korkusuna görüştürmüyor onlarla beni :) Ben mesela çocuk olmayınca Başak burcu olduğum için sanırım bir de çok didiklerim ayrıntıdan gizli kapaklı şeylere çok denk gelirim.Çpcuk olunca uğraşamıyor işte bazı kadınlar ya da çok güvendikleri için ilgilenmiyorlar.midem bulandı bu egoist ve baskıcı tutum karşısında.. resmen kendilerinden biliyorlar ve belki de sokaklarda rahatça gezmek istiyorlar diğerleriyle ııyyy
keşke eşiniz o kişilerle daha fazla muhatap olmasa resmen zehirleniyor.Evet ondan yanımda dediler bak elinizi çabuk tutun biz göreve gidince bunlarda ailelerinin yanına gidiyorlar.Bak şimdi evinde Nasıl oturuyor Dedi eşimden kıdemli bir abisi.Telefonda her siteye üye oluyorlar ben yakalayınca söylicem diyorum.Eşim de korkusuna görüştürmüyor onlarla beni :) Ben mesela çocuk olmayınca Başak burcu olduğum için sanırım bir de çok didiklerim ayrıntıdan gizli kapaklı şeylere çok denk gelirim.Çpcuk olunca uğraşamıyor işte bazı kadınlar ya da çok güvendikleri için ilgilenmiyorlar.
Bacim öyle yuvayi birak git kolay deil bazi arkadaslarimiz da oyle soyluyor ama iste caresiz belki bir umut vardir die buraya yazmis inanin benim ki de oyle ya kabulleneceksin dogru ama ya da gelin de bosanin ah ah mi of of muBöyle bir hayat istemiyorsan boşanacaksın.
NET.
Herhangi bir çaresi yok.
Ya katlanacaksın, kendinden vazgeçeceksin, ya boşanacaksın.
Gönüllü köle olmayı istiyorsan o ayrı.
Benim eşim birşey demiyor ki :) Aynı yerde görev yapıyor ve 2 ay dip dibe kalıyorlar göreve gidince.Eşim de çocuk istiyor ama vakti geldiği için artık.Hepsi iç içe eşim şükür uymadı pek onlara.keşke eşiniz o kişilerle daha fazla muhatap olmasa resmen zehirleniyor.
Bana çok abartılı gelmedi. Cookkk daha fazlalarini gördük burda çünkü. Ama yanınızdan erkek geçerken size bakması filan bariz özgüven eksikliği. Onun dışında takılacak bir şey yok bence. Standart Türk erkeği...
Bacim öyle yuvayi birak git kolay deil bazi arkadaslarimiz da oyle soyluyor ama iste caresiz belki bir umut vardir die buraya yazmis inanin benim ki de oyle ya kabulleneceksin dogru ama ya da gelin de bosanin ah ah mi of of mu
Tatlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?