Aşırı kıskanç eşe çözüm öneriniz var mı?

Haklısın umarım eşim bir gün normale döner :)

iyi de siz tüm ipleri bu adamın eline vermişsiniz..

sizde aynı onun gibi olun bakalım kaç gün bu duruma katlanabilecek ?

Tam benim kocami anlatmissin aynı işte. Bende takipteyim.

sosyal medya kullandırmıyo ama kendisi kesin kullanıyodur. kölelik kalkalı çoook oldu. ayrıca her erkek kıskanç değil, kıskanıyosa çok seviyo demek hiç değil
Benim kocam da kullanmıyor tabi onun telde araştırıyorum öyle bişey yok kocama güveniyorum bu konuyu konu sahibiye kastettiniz biliyorum ama konu sahibinin eşi benim eşimle benzerlikleri var. Çok Aşırı kıskanç maalesef

.Bizim burda da eşimin arkadaşları birbirine akıl veriyor.Arka arkaya çocuk yapın da eşleriniz böyle çok gezemesin diye.
midem bulandı bu egoist ve baskıcı tutum karşısında.. resmen kendilerinden biliyorlar ve belki de sokaklarda rahatça gezmek istiyorlar diğerleriyle ııyyy

Allah yardımcın olsun.
Ben en çok çocuklara üzülüyorum. Sen bir şekilde kabullenmişsin ama o çocukların sosyalleşmeye ihtiyacı var. Sen yetemeyeceksin onlara. Onların gelişimi için eşini biraz da sen zorla. Çünkü sen kendinizden çok ödün vermişsin. O hiç bir şey yapmamış.
Çocukların kaç yaşlarında bilmiyorum ama artık devir değişti yaşıtlarından geri kalmaması için oyun grupları, aktiviteler olmalı. Evde çocuk büyümez. Çok pasif kalırlar okula başladıklarında. En basitinden kendilerini savunamazlar bile..
Biz çalışıyoruz ortama giriyoruz da ne oluyor sanki. Başımıza bir şey mi geliyor yıllardır. Eşinin bahanesine sen de inanmışsın. Ama çocuklar işte..

A
Allahim bune eşim de ayni bunlari ne yaomak lazim ne dediysen fazla deil eksik bu kadar da bu hanzolar ayni olur. Allahimmmm

midem bulandı bu egoist ve baskıcı tutum karşısında.. resmen kendilerinden biliyorlar ve belki de sokaklarda rahatça gezmek istiyorlar diğerleriyle ııyyy
Evet ondan yanımda dediler bak elinizi çabuk tutun biz göreve gidince bunlarda ailelerinin yanına gidiyorlar.Bak şimdi evinde Nasıl oturuyor Dedi eşimden kıdemli bir abisi.Telefonda her siteye üye oluyorlar ben yakalayınca söylicem diyorum.Eşim de korkusuna görüştürmüyor onlarla beni :) Ben mesela çocuk olmayınca Başak burcu olduğum için sanırım bir de çok didiklerim ayrıntıdan gizli kapaklı şeylere çok denk gelirim.Çpcuk olunca uğraşamıyor işte bazı kadınlar ya da çok güvendikleri için ilgilenmiyorlar.

Yeni evliyken benim esimde boyleydi sonra yavas yavas bazi konularda daha rahat davranmaya basladi ama bazi konularda hala huysuzdur. Bir keresinde arkadasimin nisanlisiyla tokalastim diye gunlerce konusmadi benimle. Bazi erkek kuzenlerimle sohbet ettigim zaman delirir ve kiyafetime makyajima da karisir hala ama ben boyle seylerin bir cok erkekte oldugunu dusunuyorum cok zitlasmadan bildigimi okuyorum yinede

keşke eşiniz o kişilerle daha fazla muhatap olmasa resmen zehirleniyor.

Böyle bir hayat istemiyorsan boşanacaksın.
NET.
Herhangi bir çaresi yok.
Ya katlanacaksın, kendinden vazgeçeceksin, ya boşanacaksın.
Gönüllü köle olmayı istiyorsan o ayrı.
Bacim öyle yuvayi birak git kolay deil bazi arkadaslarimiz da oyle soyluyor ama iste caresiz belki bir umut vardir die buraya yazmis inanin benim ki de oyle ya kabulleneceksin dogru ama ya da gelin de bosanin ah ah mi of of mu
Tatlisi

keşke eşiniz o kişilerle daha fazla muhatap olmasa resmen zehirleniyor.
Benim eşim birşey demiyor ki :) Aynı yerde görev yapıyor ve 2 ay dip dibe kalıyorlar göreve gidince.Eşim de çocuk istiyor ama vakti geldiği için artık.Hepsi iç içe eşim şükür uymadı pek onlara.

Standart Türk erkeği mi? Hangi Türkiye orası? Demek bizim yöremiz yurdumuz, eşimiz dostumuz yabancı. Balkona çıkamamak nedir ya? Normalleştirmeyin şöyle hastalıklı tipleri.

Boşata boşata evli kalmadı kk'da bre hatunlar

Çözüm yolu bulmaya çalışsak
Biraz da o gözle baksak konulara?
Kestirip atmasak

Benzer eşe sahip ve 9 yıllık evli biri olarak aöylüyorum;
İletişim..

Bacim öyle yuvayi birak git kolay deil bazi arkadaslarimiz da oyle soyluyor ama iste caresiz belki bir umut vardir die buraya yazmis inanin benim ki de oyle ya kabulleneceksin dogru ama ya da gelin de bosanin ah ah mi of of mu
Tatlisi

Bu yaşadığın evlilik değil ki.
Üzülüyorum böyle kadınlara.
Sanmıyorum düzeleceğini.
Bir bakacaksınız yıllarınız tükenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…