Aşırı kıskanç eşe çözüm öneriniz var mı?

Konuyu tam toparlayamadım.
1-Kıskanç bir eş var ve sizi herkesten kıskanıyor. Burası okey
2-Size telefon şifresini vermiyor. Çünkü daha önce sizi aldatmış. Sizinde ona güveniniz kalmamış bu yüzden sürekli telefonuna bakıyormuşsunuz.
Sonuç: Daha önce sizi aldatan erkek, size güvenmiyor.

Hahahaha sanırım tam olarak böylr karmakarışık

Bu kısım gerçek mi,adam bildiğiniz dalga geçer gibi konuşmuş.

Ben anlamadım sizi ya,adam sizi aldatmış ve sanki siz onu aldatacakmışsınız gibi davranıyor,buna rağmen siz,ben de telefonunu karıştırıyordum,diye kendinizi suçluyorsunuz.Üstelik tatilde isteyeceğim diyorsunuz

Yapmayın lütfen ya,dönün bir daha okuyun şu yazdığınızı.Eşiniz sizi sevmiyor.

+1
Bu yoruma katılmakla beraber
+ sizce eşiniz neden size telefonunu vermiyor?
cevap: çünkü çok karıştırıyorsun.
tamam karıştır, ne var bunda?
Sence, ne olabilir bunun altında? Hiç aklına gelmedi mi

Ne yapmalıyım sizcee peki ben kavga da ettim güzellikle de söyledim yine dr anlatamadım beni sevmediğini itiraf etse seviyorum diyo bana ne yapmalıyım sizcee ne olur akıl verin

+1
Bilsem nedenini beni dün konuşması ikna etti sebebi sanırım benim saf olmam polyanacılık oynamam peki ne yapmalıyım sizcee bana itiraf etse bir yanlışını görsem ona göre hareket edicem ama böyle yaparsam da hiç çabalamadın olucak

Ne yapmalıyım sizcee peki ben kavga da ettim güzellikle de söyledim yine dr anlatamadım beni sevmediğini itiraf etse seviyorum diyo bana ne yapmalıyım sizcee ne olur akıl verin

Bence hiç oluru yok.Bir tek siz çabalıyorsunuz gibi geliyor bana.Yaşınız da genç,neden çekiyorsunuz ki bu adamı ? Yani aldatma kısmını bilmiyordum,sadece kıskançlık var sandım ilk okuduğumda ona göre yorum yapacaktım sonra o kısmı görünce beynim alev aldı.Resmen size saygısızlık ediyor.Sevgi deseniz hiç yok benim gördüğüm kadarıyla.Niye siz çabalamak zorunda olasınız ki azıcık da o çabalasın.

Beni sevmediğini ben de düşünüyorum ama kanıtım yok malesef ne yapmalıyım nasıl davranmalaıyım sizcee
+1
Beni sevmemesi olabilir aklıma bu geliyo bırakıp gitmek istiyorum ama elimde bi kanıtım yok mücadelemi sonuna kadar yapmak istiyorum belki yanlış ama mücadele etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım akıl verin lütfenn

Sizi sevmediğine dair nasıl bir kanıt bulabilirsiniz ben anlamadım.
Yani bir insan sevilip sevilmediğini,saygı duyulup duyulmadığını anlar bence...Siz de bu şekilde düşünüyorsanız kanıt budur işte.

Yani söylemek istediğim şuan eşiniz sizi aldatıyor ve o yüzden telefonunu göstermiyor olabilir mi?
Ben olsam ki öncesinde aldattığı tescillenecek, camı çerçeveyi indirir o telefona bakarım. Geri kalan söylediği her şey bahane. Erkekler o kadar güzel yalan söylüyor ki biz de kanıyoruz.

Peki ne yapmalıyım boşanmaya da yanaşmıyo bana saygısı yok gibi. Yani gitsem beni kimse sorla tutamaz ama bu sefer mücadele etmediğim in pişman olur muyum ve ondan daha iyü birini bulabilir miyim ki büyün erkek
Ben çok fazla safım bir boşkuktayım şuan mesaj atsam ona bir şeyler ywsam sizcee

Ya bulabilirsiniz de bulamayabilirsiniz de.İlla biriyle olacaksınız diye bir şart yok ki.

Ayrıca neyin mücadelesi ben anlamadım sizi gerçekten,sizi sevmediğini düşünüyorsunuz ama mücadele edeceğim diyorsunuz sizi seven birileri için edersiniz tamam da sevmeyen için neden edilir ki ?

Beni sebmedipini düşünemiyorum ya da buna inanmak istemiyorum. Ama bana değer verdiğini hissediyorum. Brn şuan düşünemiyorum bile çok farklı bir dıygu içindeyim bi beni sevdiğini değer verdğğini hissediyorum ama ben bir aylık grlinken bile bunu hissim vardı beni sevmediğini hrp hiseettim benim boşanmaya cesaretim yok. Hani burdakiler diyo ya telefonu başında kısrardıö ben o kadınlara o kadar özeniyoruö.ki ve o kadar glü olamadıpım için kendime kızıyorum

Ben boşanın ya da boşanmayın demeyeceğim ama lütfen olaylara kendi duygularınızla değil,dışarıdan bakın.
Aynı şeyi siz yapsanız,eski sevgilinizle konuşsanız o size şans verecek miydi tekrar ?

Tek basina bir yere gidememek nasil olur nasil tamam denilir balkona bile cikamamak giydigin kiyafete bakip bir yerin belli mi diyerek kisiligine kufur edilmek.esinizin ki kıskançlık degil hastalik.cok üzücü
Bir zamam sonra kendinizi icinize kapatirsiniz

Ben boşanın ya da boşanmayın demeyeceğim ama lütfen olaylara kendi duygularınızla değil,dışarıdan bakın.
Aynı şeyi siz yapsanız,eski sevgilinizle konuşsanız o size şans verecek miydi tekrar ?
Mesaj attım ben yapamıyorum ksuura bakma dedim ben annemlere giidvem kafa dinliyeceğim dedim zaten senin dr isteğin buydu dedim. Keşke o hataları yapmasaydın keşke ben o zman bıraksaydım dedim bu şüphe beni yiyip bitiriyo dedim

Canim bir sureligine sessiz olsan onu kendi haline biraksan senin ne düşündüğünü biraz da o merak etse kafa dinlemk de hem biraz evliligin kiymetini de anlar belki tabi siz aranizdaki sorunlari acma tartışmaya ara ver telefonunu karistirma bir sureligine sende biraz kafani toparla cunku bakiyorumda yorumlarina caresizsin ve ne yapacagini bilmiyorsun 1 saatte insana 100 akil geliyor ve sen suan bu son mesaji yazdigin icinde kendini sorguluyorsun dogru mu yaptim? Saglikli dusunemiyorsun. Gerekirse 1 ay boyle davran inan bana sevip sevmedigi sizi isteyip istemedigini muhakkak anlicaksiniz.

Canim bir sureligine sessiz olsan onu kendi haline biraksan senin ne düşündüğünü biraz da o merak etse kafa dinlemk de hem biraz evliligin kiymetini de anlar belki tabi siz aranizdaki sorunlari acma tartışmaya ara ver telefonunu karistirma bir sureligine sende biraz kafani toparla cunku bakiyorumda yorumlarina caresizsin ve ne yapacagini bilmiyorsun 1 saatte insana 100 akil geliyor ve sen suan bu son mesaji yazdigin icinde kendini sorguluyorsun dogru mu yaptim? Saglikli dusunemiyorsun. Gerekirse 1 ay boyle davran inan bana sevip sevmedigi sizi isteyip istemedigini muhakkak anlicaksiniz.

Susutum öyle de döndim ve gerçekten işe yaramıştı sonra kendimi tutamadım aynı davrandım malesef iöyle ven ilk evlendiğimde çok sabırsızdım çok kavga çıkarırdım eşim çok sabırlı davrandı bna bana sen çpk çabuk ainirleniyosun sakin kalamıyosun dedi allah aizden razı olsun bu arada içimi rahatlattınız

Tlben tesekkur ederim bende sabirsizim esimde sabir li ama esim hata yaptiginda kararim tavrim net ve bu yuzden onu olduruyorum resmen ama oda bu tavirdan dolayi sasoriyor bu kadar sabirsiz birisi bu tavirlari sergiliyorsa tabi gosteris icin deil ve buyuzden oda ciddilesiyor ve artik dayanamiyor ne olur benimle konus kavga et ama boyle davran ma kotlrkuyorum oyuzden konunuz cidddi anladigim kadariyla annen lere gotme onun isine gelir yaninda kal ama kalma yani umursama. Birak artik o adim atsin eger seviyorsan kocani hamleyi karsidan bekle yanlis bir tapki veya kararla sen uzulursun. Hakinda herseyin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…