- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
Hayır bilmiyor söylemedim buraya girdiğinisosyal medya yasakta net serbestmi. burda çok sık görüyorum seni mesela buraya karışmıyomu yada biliyomu burayı.kadın kadına falan değiliz. gizliden bi sürü erkek takip ediyo. neden yasak sosyal medyada. niyetin kötüyse eğer sosyal medyaya gerek yok her yerde yaparsın
Şimdi şöyle benim bi kaç sene önce de olan bi şeyim var psikolojik. Bunu eşime söylediö bi psikolğa görünöek istiyoruö dedim senin bir şeyin yok saçmalıyosun dedi. Kendinkini hiç kabul etmezher erkek kıskanç değil, seven erkek kıskanır diye de bişey yok bence...
görünüşe göre nefes alamıyorsun, hatta doktorluk eşin o derece, bence sorununu kabul etmesini sağlayıp bi uzmana yönlendir
nerdeyse gözünü kaşından kıskanacak, çok anormal geldi
Biz eşimle görücü usulü evlendil. Ama önceden tanışıyorduk aileler birbirini tanıyodu nişanlıyken bu kadar değildi evlendikten sonra çoğaldıEvlenmeden önce tanıma fırsatınız olmadı mı eşinizi?
Kolay kolay düzeleceğini sanmıyorum..
Aynen öyle zaten şu aralar banamı öyle geliyo sanki yine aynı haltları karıştırıyo ama elimde kanıt ypk onun için inşallaj bişi buurum da sebeb olur boşanmaya ve ben dün eşime boşanmak istediğimi açık açık söyledim yapamıyormm dedim dalgaya vurdu sen saçmalamaya başladın yine dedi. Televizyonda haber izleyip şarşırma nurmarası yapı dinlemedi bile beni aşkım bak şuana aaa falan diyip durdu sırf ben konuşmamayım diyeEşi aldatmış ki konu sahibini. Kendi her haltı yediği için kimseye de güvenmiyor herhalde. Adam istediğini yapacak ama kadına gelince kıskanıyorum. Hadi canım
Kesinlikşe kişi kendinden bilir işi bidr özgüven eksikşiği de var görenlerin hepsi eşin çok güzel hatta senden daha güzel drr dururBana çok abartı geldi. Nefes alamazdım. Adam resmen kendisine güvenmiyor o yüzden böyle. Yani kişi kendinden bilir işi doğru.. demekki kendisi milletin karısına kızına bakıyor o yüzden diğer erkeklerin de bakacağını düşünüyor.
Ben o kadar değilim ilk evlendiğimizde hep beni kıskandırma çabalarına girerdi ben de lıskanırdım ama rtık çözdüm ve umurumda değilPeki siz ona karşı nasılsınız sizde onu kısıtlarmısınız? Tamam insan doğası gereği kıskançtır ama kendinden ve eşinden eminse, özgüven problemi yoksa bu derece balkonu bile yasaklamak çok fazla abartı geldi, sabır diliyorum ve yardımcı bir tedavi alabilir veyahut.
Boşanma konusunu açtığımda dalgaya vurup duruyo işi ciddi ciddi konuşamıyorum boşanma konusunu açıcağımıntahmin edip başka konuyangeçiyoboşanmak için yeterince sebebin var, o adamla 1 dakika bile kalmak için hiçbir sebebin yok.. aldatıyor ve seni kısıtlıyor vay paşam.. sizde de iyi sinir sistemi varmış.
Merhaba giremedim dünden beri kk geçici süreliğine kapatmıştı kural ihlali yapmışım. Ha diyince boşanılmıyor ben eşimin yanlışıno arıyorım şuan beklemedeyim yani bulursam ben de durmayı düşünmüyorım malesef kendinden soğuttu çünkü sekiz aydaBen sadece ornek verdim illa o die değil. O zaman herkes bosansin gitsin her onune gelene boşan kız diyin bayan derdini anlatsin. bizde olmuyor bacım git boşan . Hemen ayril. Bak en azından psikoloğa gitsin diyor bazı arkadaşlar. Ya da oneri v tavsiye veriyor.Bence suan konu sahibi bile pisman olur ya ni ben ne dedim bana bir yol bir destek nasil davranim hemen bazi arkadaslar boşan aman ne boşan masi der
Rica ediyorum konu sahibi nerede
Yok çocuğumız daha iki senye kafar da düşünmüyoruz hayırlısıylaÇocuğunuz var mı? Genelde çocuktan sonra kıskançlıkları azalıyor diyorlar
hangi durumda?Dün aldım eşimi karşıma sen beni sevmiyorsun senin aklım hala eski sevgilinde dedim. Şifreni benden saklıyosun bıktım dedim. Senden gün geçtikçe soğuyorum sen zaten nenim sevgimi haketmiyosum ben boşanmak istiyorum bıktım sendem dedim. Sana her geçen gün kinleniyorum senin gelecek planlarımda ben yokum dedim. Eşim sadece sustu ve tebessüm etti dediki seninle gelecek planlarım olmasaydı bir buçuk ay sonra tatile gidermiydik dedi. Bilmediğin çok şey var dedi ne dedim anlat dedim söylemedi. Şifre konusunda da şmyle dedi ben sana şifremi de verdim ama sen hep ben banyoya girdiğimde ben lavaboya gittiğimde telefonumu eline aldın karıştırdın. Tamam dedi ben bir hata yaptım ama sen hep benden şüpheleniyosun hep beni suçlayıcı konışuyosun yapıyomuşum gibi dacranıyosum ben de bu duruma sinir oluyorum ve onun için ben de yapıyormuşum gibi davranıyorum dedi. Eşime şu konuda hak veriyorum sürekli telefonunu karıştırma isteğim var nedense şifresini bildiğimde gitse de.telini karıştırsam kafasındayım ilk evlendiğimiz günden beri bu öyle başayımda bile karıştırdım karıştırdım. Bu ben de takıntı haline geldi. Şimdi eşim şifresini vermiyo hala ben bir buçul ay sonra tatilde isteyeceğim ve bu huyumdan vaGeçmeye çalışacağım sizce kim haklı bu durumda hanımlar
Karalı olduğunuzu gösterin. belki o zaman aklı başına gelirBoşanma konusunu açtığımda dalgaya vurup duruyo işi ciddi ciddi konuşamıyorum boşanma konusunu açıcağımıntahmin edip başka konuyangeçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?