- 26 Şubat 2018
- 845
- 1.797
- 113
- 35
- Konu Sahibi canocano25
-
O arkadaşlarinla da iletişimi koparbakın birkaç arkadaşıma anlattım. ne dediler biliyor musunuz? Ne güzel gözü senden başkasını görmüyor çok sevdiğinden yapıyor. bunları duyunca ben abartıyorum sandım
Ooo dear God!Off ya banlanacaksam da banlanayım dayanamadım, salaksın kızım sen, aptal embesil tek hücreli Bir amip gibi bu karaktersiz adama layıksın. Ne halin varsa gör! Temuda tasmalar satılıyor kombininkombinine uygun takmana izin verirse renk renk al köleliğe başla. Her mesajında AMA var!
tamam.Off ya banlanacaksam da banlanayım dayanamadım, salaksın kızım sen, aptal embesil tek hücreli Bir amip gibi bu karaktersiz adama layıksın. Ne halin varsa gör! Temuda tasmalar satılıyor kombinine uygun takmana izin verirse renk renk al köleliğe başla. Her mesajında AMA var!
tv izleyeceğin vakti benimle konuş derdi. dizi izlediğimi söylediğimde elin adamlarını izlemek hoşuna mı gider derdi.Tv izleme derken bahnesi neydi ben valla onu
çok merak ettim.
Siz de bunun normal olduğunu düşündünüz hmmmtv izleyeceğin vakti benimle konuş derdi. dizi izlediğimi söylediğimde elin adamlarını izlemek hoşuna mı gider derdi.
Yaşamadığınız konuda bunları yazmak çok kolay inanın. Bu adamlar sizi öyle bir değiştiriyor ki kendinizden, düşüncelerinizden şüphe ediyorsunuz. Aranızda ilişkisi olan, evli olanlardan yorum almak istedim ama köpek oldum sayenizde. ruh hali iyi olmayan insana bunu derseniz o kişiyi büyük bir çıkmaza sürüklersiniz bunu unutmayın.Off ya banlanacaksam da banlanayım dayanamadım, salaksın kızım sen, aptal embesil tek hücreli Bir amip gibi bu karaktersiz adama layıksın. Ne halin varsa gör! Temuda tasmalar satılıyor kombinine uygun takmana izin verirse renk renk al köleliğe başla. Her mesajında AMA var!
ablam normal diye susmadım. ne var bunda sana da yazarım tv de izlerim diyerek izlemeye devam ettimSiz de bunun normal olduğunu düşündünüz hmmm
ne yapıyor ne ediyor kafam allak bullak yaniBak bir de kim bir şeyi fazla yadırgıyor, eleştiriyorsa altından büyük bir hayranlık çıkar bunu unutma.Yani fazlaca eleştirdiği, hatta hakaret ettiği eylemi gizliden yapıyor ya da sempati duyuyordur.
Bak işte ne var bunda demeyecektin. Hasta mısın be manyak deyip tekmeyi basacaktın.ablam normal diye susmadım. ne var bunda sana da yazarım tv de izlerim diyerek izlemeye devam ettim
doğrusu buymuş bilememişimBak işte ne var bunda demeyecektin. Hasta mısın be manyak deyip tekmeyi basacaktın.
Ayyyy lütfen kendinize bir iyilik yapın ve bu ilişkiyi bitirin. Kimse için bu kadar sınırlanmaya değmez yol ver gitsin. Ayrılın ve asla geri dönemeyin. Siz be kadar çabalarsanız çabalayın bu adam değişmeyecek.Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Not: Yorumlarınız çok kıymetli ama benim de ruh sağlığımı mantıksız kararlarımı etkilediğini unutmayın. Zaten sizler gibi olsaydım bu kadar uzatmazdım. O an anlamıyorsun çünkü tatlı dille seni kendi fikrine ikna ediyor. suçu kendinde arıyorsun.
Ya Allah aşkına şu acıtasyona zerre gerek yok, okumuş etmiş elinize mesleğinizi almış Bir evin Bir çocuğusun her mesajında ama şöyleydi böyledi diyorsunuZ. Ulan tv izlememe karışan adamın neyine kandın! Neyini sevdim? Bu ilişkideki konumunuzu görmüyorsunuz ben yüksek sesle söyledim. Gelmişsin bilmem kaç yaşına elinde internet var Allah da akıl vermiş biraz idrak et diye! Yok aileni aradım yok şöyle yok böyle. Git tedavi ol 5 yılı bu şerefsie vereceğine kendine verseydin çalıştığın kurumda amir sen olursun.Yaşamadığınız konuda bunları yazmak çok kolay inanın. Bu adamlar sizi öyle bir değiştiriyor ki kendinizden, düşüncelerinizden şüphe ediyorsunuz. Aranızda ilişkisi olan, evli olanlardan yorum almak istedim ama köpek oldum sayenizde. ruh hali iyi olmayan insana bunu derseniz o kişiyi büyük bir çıkmaza sürüklersiniz bunu unutmayın.
Mesela bir erkek sürekli seni kapatmaya çalışıyorsa, karşı cinsle konuşmana kadar karışıyorsa sorun sende değil. Kendisi kadınlara o gözle baktığı içindir.ne yapıyor ne ediyor kafam allak bullak yani
bir süre sonra bunu idrak ettim. geç bile olsaMesela bir erkek sürekli seni kapatmaya çalışıyorsa, karşı cinsle konuşmana kadar karışıyorsa sorun sende değil. Kendisi kadınlara o gözle baktığı içindir.
Dedikleriniz doğru ama yapamamışım. Onun gibi sizde beni suçluyorsunuz.Ya Allah aşkına şu acıtasyona zerre gerek yok, okumuş etmiş elinize mesleğinizi almış Bir evin Bir çocuğusun her mesajında ama şöyleydi böyledi diyorsunuZ. Ulan tv izlememe karışan adamın neyine kandın! Neyini sevdim? Bu ilişkideki konumunuzu görmüyorsunuz ben yüksek sesle söyledim. Gelmişsin bilmem kaç yaşına elinde internet var Allah da akıl vermiş biraz idrak et diye! Yok aileni aradım yok şöyle yok böyle. Git tedavi ol 5 yılı bu şerefsie vereceğine kendine verseydin çalıştığın kurumda amir sen olursun.
Benzer şeyi düşündümya birsey sorucam ozel olmayacaksa. Siz bu sahis ile birlikte oldunuz mu? Bu sebeple mi sizi bu kadar kolay idare edebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?