AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo dear God!

tamam.

Yaşamadığınız konuda bunları yazmak çok kolay inanın. Bu adamlar sizi öyle bir değiştiriyor ki kendinizden, düşüncelerinizden şüphe ediyorsunuz. Aranızda ilişkisi olan, evli olanlardan yorum almak istedim ama köpek oldum sayenizde. ruh hali iyi olmayan insana bunu derseniz o kişiyi büyük bir çıkmaza sürüklersiniz bunu unutmayın.

Bak bir de kim bir şeyi fazla yadırgıyor, eleştiriyorsa altından büyük bir hayranlık çıkar bunu unutma. Yani fazlaca eleştirdiği, hatta hakaret ettiği eylemi gizliden yapıyor ya da sempati duyuyordur.

Bak bir de kim bir şeyi fazla yadırgıyor, eleştiriyorsa altından büyük bir hayranlık çıkar bunu unutma. Yani fazlaca eleştirdiği, hatta hakaret ettiği eylemi gizliden yapıyor ya da sempati duyuyordur.
ne yapıyor ne ediyor kafam allak bullak yani

Ayyyy lütfen kendinize bir iyilik yapın ve bu ilişkiyi bitirin. Kimse için bu kadar sınırlanmaya değmez yol ver gitsin. Ayrılın ve asla geri dönemeyin. Siz be kadar çabalarsanız çabalayın bu adam değişmeyecek.

Ya Allah aşkına şu acıtasyona zerre gerek yok, okumuş etmiş elinize mesleğinizi almış Bir evin Bir çocuğusun her mesajında ama şöyleydi böyledi diyorsunuZ. Ulan tv izlememe karışan adamın neyine kandın! Neyini sevdim? Bu ilişkideki konumunuzu görmüyorsunuz ben yüksek sesle söyledim. Gelmişsin bilmem kaç yaşına elinde internet var Allah da akıl vermiş biraz idrak et diye! Yok aileni aradım yok şöyle yok böyle. Git tedavi ol 5 yılı bu şerefsie vereceğine kendine verseydin çalıştığın kurumda amir sen olursun.

Mesela bir erkek sürekli seni kapatmaya çalışıyorsa, karşı cinsle konuşmana kadar karışıyorsa sorun sende değil. Kendisi kadınlara o gözle baktığı içindir.
bir süre sonra bunu idrak ettim. geç bile olsa

Dedikleriniz doğru ama yapamamışım. Onun gibi sizde beni suçluyorsunuz.

ya birsey sorucam ozel olmayacaksa. Siz bu sahis ile birlikte oldunuz mu? Bu sebeple mi sizi bu kadar kolay idare edebiliyor
Benzer şeyi düşündüm
Üniversitede bir arkadaşım vardı
Aynı konu sahibinin sevgilisi gibi bir sevgilisi vardı
Hasta olmuştu hastanede muayne olurken fotoğraf isterdi

Birlikte olduğu için ayrılamıyordu
Sonra evlendi bir sene sürmedi ayrıldılar
Şimdi ne yapıyor bilmiyorum

Onun o hayatı odada bizi bile depresyona sokuyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…