- 25 Ağustos 2014
- 21.182
- 50.738
- 798
- Konu Sahibi canocano25
-
Neden kendine inandırmak için yırtınıyorsun? Normal olan sevgilin de anormal olan sen misin?Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Not: Yorumlarınız çok kıymetli ama benim de ruh sağlığımı mantıksız kararlarımı etkilediğini unutmayın. Zaten sizler gibi olsaydım bu kadar uzatmazdım. O an anlamıyorsun çünkü tatlı dille seni kendi fikrine ikna ediyor. suçu kendinde arıyorsun.
Gözlerim yaşardı, sevgiye bak sevgiye.sürekli ayrılıp barıştık. bir şekilde elinde olmadığını söyledi. çok sevdiğinden olduğunu söyledi vs. sözlerine kandım diyelim
yani öyle laflar etti ki problem çıkartanın hep ben olduğunu düşündüm bu yüzden uyumlu olmaya uğraştım. yanlışı yanlış dedim diye eleştirildim. kimisi sen abartıyorsun dedi kimisi alttan al dedi. gençtim toydum kimse yanlış yoldasın demedi. yeni idrak ettim her şeyiNeden kendine inandırmak için yırtınıyorsun? Normal olan sevgilin de anormal olan sen misin?
O kim oluyor da kardeşine laf etme cüretinde bulunabiliyor? Annenle iletişimine karışıyor? Hoşt gerçekten.
Şu herifler şu yüzü, şu primi vermeyin, kendinize gelin Allah aşkına ya.
aman Allah korusun bu yüzden ayrıldım zatenEvlenirsen bu seni öldürür.
doğal seleksiyonEvlenirsen bu seni öldürür.
Evet valla benim annem öyle görmeyi bırak 1700 kilometre uzaktan anladı, Sherlockiye olur anneler genelde. Dur yorumların hepsini okuyayım da.Şu dikkatimi çekiyor eve gelince annen senin durumunu hiç mi fark etmedi,durgunluk suskunluk üzüntü filan.
Ben olsam didiklerdim ne oluyor diye.
Siz onun istediği bir şeyi yapmayın ve o bırakmış gözüksün sizi… haber vermeyin video çekmeyin… siz bırakırsanız onu da takıntı yaparnasıl çektim bir ben bir Allah bilir. Böyle ispatladıkça azalır diye düşündüm. güvenini kazanırım diye düşündüm ama ne yaparsam yapayım olmadı
Bu tip erkeklerin hepsi işsiz güçsüz gün görmemiş değil, bir kısmı gayet işinde gücünde kariyerli büyükşehirlerde yaşayan tipler.ayrıca yazdınız mı bilmiyorum ama bu arkadaş işsiz güçsüz, köyünden çıkmamış bir adam mı? onun kompleksini de yaşıyordur. ha bi de banko aldatıyordur sizi. hiç şaşmaz.
Abartmayın ya hu, herkes kızdı ama siz resmen hak ediyor demeye getiriyorsunuz.doğal seleksiyon
hayır mühendis5 yıl diyorsunuz. 5.yılda birden böyle bir şey peydah olmadığına göre bu adam yıllardır böyle zaten. hadi o malın teki, sizin kafanız niye çalışmadı bu kadar senede?
manipüle edildiniz okey de yani erkek kardeşinizden bile kıskanan bir manyak için “ulan bu işte bi terslik var” galiba demeliydiniz.
ayrıca yazdınız mı bilmiyorum ama bu arkadaş işsiz güçsüz, köyünden çıkmamış bir adam mı? onun kompleksini de yaşıyordur. ha bi de banko aldatıyordur sizi. hiç şaşmaz.
Abartmayın ya hu, herkes kızdı ama siz resmen hak ediyor demeye getiriyorsunuz.
teşekkür ederim mühendis kendisi. yaptıklarını yazınca içim cız ettiBu tip erkeklerin hepsi işsiz güçsüz gün görmemiş değil, bir kısmı gayet işinde gücünde kariyerli büyükşehirlerde yaşayan tipler.
Kompleksli oldukları doğru aldattıkları da.
C canocano25 okusun diye yazıyorum, hikayesini yazdığı yorumların hepsini okumadım ama öldürülürsün denilince Allah korusun demiş, elbette Allah korusunKadınlar öldürülmesin artık ama siz tedbirinizi almıyorsanız yalnızca Allah korusun demek yetmiyor.
Bir tanıdığımın eşi gayet güngörmüş, maddi imkanları olan, kariyerli, dışarıdan bakınca karısına aşık, eşine her imkanı sağlayan biri olarak görünüyordu ama görüntü bazen aldatır.
O adam karısını karısının ailesinden bile kıskanan, kısıtlayan, kadının çalışma hayatını bitiren, telefonu 2 saniye geç açsa eve kimi attın diyen biriydi, erkekler her zaman direkt öldürmüyor kendinizi öldürmeniz için her şeyi yapıyor bazen, kadını o kadar kısıtladı öyle kıskançlıklar yaptı öyle sıkıştırıp sıktı ki, kadın sinir krizi geçirip balkondan atlamaya kalktı, çocuğu kurtardı annesini, ondan sonra kafasına dank etti de boşandı çünkü artık eşinin verdiği zarar çocuklarına da dokunuyordu, adam dediysem lafın gelişi, özgüvensiz ruh hastası biriydi eşini de aldatıyordu.
Kısıtlamak, hastalıklı kıskançlık aşk değildir sevgi değer verme değildir.
bunu tek diyen sizsiniz teşekkür ederimAbartmayın ya hu, herkes kızdı ama siz resmen hak ediyor demeye getiriyorsunuz.
zaten hep dedim. ben dedikçe sustu ama hep bir yerden hortladı5 yıl diyorsunuz. 5.yılda birden böyle bir şey peydah olmadığına göre bu adam yıllardır böyle zaten. hadi o malın teki, sizin kafanız niye çalışmadı bu kadar senede?
manipüle edildiniz okey de yani erkek kardeşinizden bile kıskanan bir manyak için “ulan bu işte bi terslik var” galiba demeliydiniz.
ayrıca yazdınız mı bilmiyorum ama bu arkadaş işsiz güçsüz, köyünden çıkmamış bir adam mı? onun kompleksini de yaşıyordur. ha bi de banko aldatıyordur sizi. hiç şaşmaz.
Bipolar hastası o hemen ayrılmalısın sakın evlenmeyi düşünme daha da kötü olur boşanamadan böyleleri canına kıyarMerhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Not: Yorumlarınız çok kıymetli ama benim de ruh sağlığımı mantıksız kararlarımı etkilediğini unutmayın. Zaten sizler gibi olsaydım bu kadar uzatmazdım. O an anlamıyorsun çünkü tatlı dille seni kendi fikrine ikna ediyor. suçu kendinde arıyorsun.
aylardır bipolar mı paradonid mi anlamaya çalıştım. bu tarz hastalıkları öğrenince ayıldım zatenBipolar hastası o hemen ayrılmalısın sakın evlenmeyi düşünme daha da kötü olur boşanamadan böyleleri canına kıyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?