AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedikleriniz doğru ama yapamamışım. Onun gibi sizde beni suçluyorsunuz.
Evet insanın kendine yaptığını 7 mahalle yapamazmış. Hemen Bir psikolog bulun hatta isterseniz canı gönülden size referans verebilirim ücretinde bile indirim isterim. Yeter ki iste.

Aynılarını sende ona yap

Aaa bulunmaz hint kumaşı. Aman ha kaçırmayın elinizden. Böyle sahiplenen, duruşu olan, eril eril errrkek zor bulunur. Hayat size bir hediye sunmuş, reddederseniz bir daha karşınıza böyle bir erkek çıkmaz.

Ayni sekilde benim de bir arkadasim vardi. Boyle igrenc bir iliskisi vardi. Adam her turlu manipule ediyordu. Elli kere ayril baris. konu sahibinin anlattigi hikayeleri 50 kere dinlemisimdir ben. Asla ayrilmadilar. Hatta bazen bu kiz arayip yalvariyordu.
Ben de ikisi ile iliskimi kestim. Bu igrenclige daha fazla maruz kalmak istemedim. Simdi napiyorlar bilmiyorum.

Yine gamlı baykuş gibi olacağım ama bunu söylemeden de geçemeyeceğim. Kadınları böyle kısıtlayan, nefes aldırmayan tiplerin genelde bir sürü kirli çamaşırı çıkar, aldatan taraf kendisi olur. Kendisi güvenilmez olan kişi karşısındakine de güvenemez kısaca sevgilin kendisinden biliyordur işi.

Bir köleden farkın yok şu mevcut durumda farkında mısın? O senin efendin mi de sana emrediyor, ne yapıp yapamayacağını söylüyor. Kendine saygın yok mu? Bu kıskançlık değil, hastalık. Adam senin iradeni yok sayıyor ve potansiyel aldatma şüphelisi güvenilmez kadın muamelesi görüyorsun bunu da farkındasındır inşallah. Kıskanan adam diğer erkeklere güvenmez seninki sana güvenmiyor direkt. Sebebi de dediğim gibi muhtemelen kendisi seni aldattığı ya da saman altından su yürüttüğü için seni de kendisi gibi zannetmesi.

Size anlattığınız şekilde davranan birinin, iyi bir insan olma ihtimali %0 kişi kendinden bilir işi... Kendi aklından geçenleri sizin de yapacağınızı zannettiği için aklınca sizi kontrol ediyor. Böyle bir ruh hastasıyla 1 gün bile yaşanmaz.

ilerisi sağlıklı olmuyor. ben dinledikçe anlattıkça benim gibi olanları fark ettim. sürekli yanlış olduğunu bilip anlatmaya çalıştığım için suçlandım. manipüle insanın mantığını alıp götürüyor

Yanındaki kişileri de çok yıpratıyor bu tarz insanlar

Biz odaca gerilirdik
Odada olduğuna dair fotoğraflar isterdi sapık gibi
Yanındakilere inanmaz istemediğim kızlarla arkadaşlık ediyorsun diye kanıt isterdi
Kaç kere kavga çıktı odayı Çekip atma dediler diye

Kaç sene geçti hala aklıma gelince ne iğrenç ilişkiydi diyorum

bu yüzden çevremde insan kalmadı. yani onlara yansıtmazdım ama eleştirilim korkusuyla heo uzak durdum

benim de aklima geldikce sinirlerim bozuluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…