- 11 Şubat 2023
- 11.754
- En iyi cevaplar
- 2
- 28.452
- 528
- Konu Sahibi canocano25
-
Evet insanın kendine yaptığını 7 mahalle yapamazmış. Hemen Bir psikolog bulun hatta isterseniz canı gönülden size referans verebilirim ücretinde bile indirim isterim. Yeter ki iste.Dedikleriniz doğru ama yapamamışım. Onun gibi sizde beni suçluyorsunuz.
Aynılarını sende ona yapMerhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Not: Yorumlarınız çok kıymetli ama benim de ruh sağlığımı mantıksız kararlarımı etkilediğini unutmayın. Zaten sizler gibi olsaydım bu kadar uzatmazdım. O an anlamıyorsun çünkü tatlı dille seni kendi fikrine ikna ediyor. suçu kendinde arıyorsun.
lütfen olurEvet insanın kendine yaptığını 7 mahalle yapamazmış. Hemen Bir psikolog bulun hatta isterseniz canı gönülden size referans verebilirim ücretinde bile indirim isterim. Yeter ki iste.
Aaa bulunmaz hint kumaşı. Aman ha kaçırmayın elinizden. Böyle sahiplenen, duruşu olan, eril eril errrkek zor bulunur. Hayat size bir hediye sunmuş, reddederseniz bir daha karşınıza böyle bir erkek çıkmaz.Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
Not: Yorumlarınız çok kıymetli ama benim de ruh sağlığımı mantıksız kararlarımı etkilediğini unutmayın. Zaten sizler gibi olsaydım bu kadar uzatmazdım. O an anlamıyorsun çünkü tatlı dille seni kendi fikrine ikna ediyor. suçu kendinde arıyorsun.
yapınca dünyanın en kötü insanı oluyorum dayanamıyorAynılarını sende ona yap
Tamam özelden yazıyorumlütfen olur
E yap işte bıraksın o yoluna sen yolunayapınca dünyanın en kötü insanı oluyorum dayanamıyor
Ayni sekilde benim de bir arkadasim vardi. Boyle igrenc bir iliskisi vardi. Adam her turlu manipule ediyordu. Elli kere ayril baris. konu sahibinin anlattigi hikayeleri 50 kere dinlemisimdir ben. Asla ayrilmadilar. Hatta bazen bu kiz arayip yalvariyordu.Benzer şeyi düşündüm
Üniversitede bir arkadaşım vardı
Aynı konu sahibinin sevgilisi gibi bir sevgilisi vardı
Hasta olmuştu hastanede muayne olurken fotoğraf isterdi
Birlikte olduğu için ayrılamıyordu
Sonra evlendi bir sene sürmedi ayrıldılar
Şimdi ne yapıyor bilmiyorum
Onun o hayatı odada bizi bile depresyona sokuyordu
Bunu kendinize nasıl layık görüyorsunuz ??lütfen olur
Size anlattığınız şekilde davranan birinin, iyi bir insan olma ihtimali %0 kişi kendinden bilir işi... Kendi aklından geçenleri sizin de yapacağınızı zannettiği için aklınca sizi kontrol ediyor. Böyle bir ruh hastasıyla 1 gün bile yaşanmaz.Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
ilerisi sağlıklı olmuyor. ben dinledikçe anlattıkça benim gibi olanları fark ettim. sürekli yanlış olduğunu bilip anlatmaya çalıştığım için suçlandım. manipüle insanın mantığını alıp götürüyorAyni sekilde benim de bir arkadasim vardi. Boyle igrenc bir iliskisi vardi. Adam her turlu manipule ediyordu. Elli kere ayril baris. konu sahibinin anlattigi hikayeleri 50 kere dinlemisimdir ben. Asla ayrilmadilar. Hatta bazen bu kiz arayip yalvariyordu.
Ben de ikisi ile iliskimi kestim. Bu igrenclige daha fazla maruz kalmak istemedim. Simdi napiyorlar bilmiyorum.
Size Bir isim soy isim numara attım o psikologla görüşün lütfen.lütfen olur
layk görmediğim için destek almak istiyorumBunu kendinize nasıl layık görüyorsunuz ??
Yanındaki kişileri de çok yıpratıyor bu tarz insanlarAyni sekilde benim de bir arkadasim vardi. Boyle igrenc bir iliskisi vardi. Adam her turlu manipule ediyordu. Elli kere ayril baris. konu sahibinin anlattigi hikayeleri 50 kere dinlemisimdir ben. Asla ayrilmadilar. Hatta bazen bu kiz arayip yalvariyordu.
Ben de ikisi ile iliskimi kestim. Bu igrenclige daha fazla maruz kalmak istemedim. Simdi napiyorlar bilmiyorum.
teşekkür ederim sağ olun var olunSize Bir isim soy isim numara attım o psikologla görüşün lütfen.
Yazık size geçen zamanınıza ayıracaksnz başka yolu yok.layk görmediğim için destek almak istiyorum
bu yüzden çevremde insan kalmadı. yani onlara yansıtmazdım ama eleştirilim korkusuyla heo uzak durdumYanındaki kişileri de çok yıpratıyor bu tarz insanlar
Biz odaca gerilirdik
Odada olduğuna dair fotoğraflar isterdi sapık gibi
Yanındakilere inanmaz istemediğim kızlarla arkadaşlık ediyorsun diye kanıt isterdi
Kaç kere kavga çıktı odayı Çekip atma dediler diye
Kaç sene geçti hala aklıma gelince ne iğrenç ilişkiydi diyorum
İnşallah siz de sağ ve var olursunuz .teşekkür ederim sağ olun var olun
benim de aklima geldikce sinirlerim bozuluyor.Yanındaki kişileri de çok yıpratıyor bu tarz insanlar
Biz odaca gerilirdik
Odada olduğuna dair fotoğraflar isterdi sapık gibi
Yanındakilere inanmaz istemediğim kızlarla arkadaşlık ediyorsun diye kanıt isterdi
Kaç kere kavga çıktı odayı Çekip atma dediler diye
Kaç sene geçti hala aklıma gelince ne iğrenç ilişkiydi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?