- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Uykusuzluk eskisi kadar yok ya.Uykusuzluktan,değişen düzenden diyecem azarlamandan korkmadım degil.
Bi çözüm bulursanız lütfen bana da söyleyin çünkü dediğiniz gibi uçan kuşa bile sinirleniyorum.... Sinirlendiğim içinde bütün negatif üzerimde ve asla iyi şeyleri çekmiyorum resmen kötü gelsin beni bulsun diye çabalıyorum gibi...Hanımlar.
Başımda bir bela yemin ederim dünyayı yakıcam o derece...
Öfke..
Ya deliriyorum.
Öfkeden sinirden kafayı yiyorum..
Mesela neden sinirleniyorum...
Sofraya Çatal koymayı unutmuşum misal o an o mutfağı yaksam içim Soğumaz kendimi kessem dinmez sinirim.
Son zamanlarda bu tür abuk subuk şeyler dahil bir çok şeye ani tepki verir oldum. Geçen adam (eşim) eve ne lazım diye mesaj attı rutin akşam mesajlaşması. Dedim ekmek ve yumurta. Mesaj atmış başka bir şey lazım değil mi bu kadar mı? Sen misin bunu yazan. Başladım döşemeye " ben gerizekalı mıyım olsa yazarım de mi? Ne lazımsa yazdım işte" vs yazdım.
Adam şok tabi.
Eve geldi ses etmiyor dedi tabi bizim deli yine delirmiş.
Geçti usulca mutfağa yemek yaptı falan.
Ben de insan bi merhaba der ben geldim der dedim. O da sinirlisin dokunmak istemedim dedi. Tabi yine ben sinşrliysek bi sebebini sor o zamam flama diye sıvadı bi güzel.
Tabi sonra dedim malsın kızım sen. Bilmitoeum ki neye sinirliyim. Ota b'ka uçan kuşa.
Nedir hanımlar bunun sebebi.
Adet olmadım bayadır 15 16 ay oluyor gebelik vs. Geçen ay bi oldum daha yok piyasada... Tiroid baktırıyorum her şey enfes görünüyor.
Normalde de gergin bir insanımdır ama yani oha bu kadar da değil. Normal rutin içinde normal şeylere kızarım vs.
Psikiyatri randevusu arıyorum şu ara da zıkkım randevular dolu. Ne sorunlu milletiz randevu yok 6 psikiyatrda da.
Var mı bir taktiğiniz sinirlenince ne yapıyorsunuz?
Valla bu sinir beni bitirecek.
Midem taş oluyor resmen yemek yiyemez oldum...
Başım çatlıyor sinirden.
Acaba tiroidden başka ne etkiler ki bunu?
Ferritin aşırı düşük bu parada en son 5 Di.
Sonra om da sinirlendim attım ilaçları bi işe yaramıyor diye
B12 500 civarı.
D vitamini azcık düşmüş 14 15 olmuş 45 Di meret gebeyken.
Kanım 12.8 doktor gayet iyi dedi...
Başja ne olabilir ya???
adama acıdım
ülkece tranvatik vakkayız
Ben de ağlarım.İlk defa bir yazıda kendimi gördüm. Ivıra zıvıra sinirlenirim bende. Mesela o verdiğin örnekteki gibi bir olay yaşadım, adama demediğini bırakmadım.. Sinirim geçince de pişman olup ağlıyorum ben.
Ama adetten değildir, çünkü benim sekmeyen bir adet düzenim var. Yine de bir türlü geçmiyor sinirim.
Ne tedavisi.?Tam benlik bir konuiş yerinde mobbing e uğradığım dönemde ben de öyleydim (yakın zamanda kızın mobbing yaptığı, iftira attığı vs ortaya çıktı çok şükür ). Sonra tedavi görmeye başladım. Mis gibi oldu valla. Evi yakasım geliyordu bi ara şimdi gayet sakin ve mutluyum
Valla şu güne kadar şımaracak bi durumum da olmadı.şımarıklıktan bence
yapma bunu ya yazık etrafındakilereValla ben de acıdım.
Zavallı o da. Şaştıı kaldı. 15 gündür içine cin girdi senin diyor.
Volkan patlıyor içimde.
Dokunulmaya falan da tahammül edemez oldum
Biri yanlışlıla elini değse parçalayasım geliyor.
İşte geçen hafta dahiliyeye gittim.
Adam kadın doğuma git bi dedi
Ne alaka?
Yani bende, o ota b.ka sinirlendiğim andan itibaren sinirim geçene kadar bambaşka bir insan oluyorum, gaddar, acımasız, laf sokan,kırıcı. Ya Allah affetsin o an karşımdakini üzmekten (sözlerle) zevk alıyor gibi hissediyorum, o yüzden ileride bu rahatsızlığım için tedavi olmadan çocuk yapamam :/Ben de ağlarım.
B'k kafalısın sen diye kendi kendime sinir olurum.
Ama genel ruh halimden farklı bu durum.
Evet sinirliyimdir ama bu yani artık yuh.
Farklı bi hal.
Çocuğa karşı gayet iyiyim.Gebelik oldu demişsiniz , çocuk var mı ?
Ona karşı nasılsınız ?
Ben sinirlenince balkona çıkıp derin nefes alıyorum, kahve içiyorum, dua ediyorum v.s
Eşiniz alttan alıyor diye bu sinir artıyor olabilir mi ?
O da karşılık verse , bağırıp çağırıp kavga etse ?
Ne tedavisi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?