Aşırı öfke....

D vitamini düşüklüğü aşırı sinir yapabiliyor, benim de hep düşük sürekli ampul kullanıyorum. En az limiti 50 olmalı, sizin ki düşük.
Ayrıca öfke anında sağ beyin çalışır, sol tarafı çalıştırmak lazım o anda, sayı sayma vs gibi şeyler yapın.
Ve gerekirse özel doktora gidin çünkü daha da kötüye gidiyor maalesef

Aynı ben. Ama regl zamanları bende tavan yapıyo. Kızım büyüdükçede valla yorgunluktan kolum kalkmıyo
Ya ben de gün içinde hoppala yavrum hoplaöa çocuğum.
Hadi aç ağzını mama hadi at topu hadi iki defa daha gezelim hadi uyuyalım...
Akşam 5...
Babay teslim ediyorum ve baya pert.
Yarım saat önce gayet iyiydim noldu diyorum.
Sonra ben de sinir başlıyor

Ay benimde dusuk bunu bilmiyordum

O yuzdendir , normale girer birkkac ay
İcinde
Bol bol telkin edin kendinize hormonlardan bu diye

Ya bu doktor bana dedi ki d vitamini 14 15 iyi.
Ya dedim ne iyisi.
En kötü ihtimalle 30 olmalı gerek yok dedi ağız büzdğ.
Ben de ampül kullanamıyorum unutuyorum şu tek seferlik shot olandan kullandım bi dönem.
Onu alayım olmadı.
İğnesini yazın dedim boşver ya dedi.

Bol bol inşirah suresi oku ve dinle canım. Yasin, Fetih,Rahman,Bakara surelerini açıp evde dinle yüksek sesle

B vitamini değerlerinize baktırın. Ben de aşırı sıkıntı stresli sinirli bir dönem geçirdim. Sonrasında zona çıktı döküntü oluştu vücudumda. Dra gittim b vitamini takviyesi verdi. Prospektüsünde sinirliliğe iyi geldiği yazıyodu.

Yaşayan biri olarak öyle maalesef ve kilo vermeyi de zorlaştırabiliyor, gergin huzursuz yapıyor
Ben 47 kg oldugum icin suan ip gibiyim keske alsam diyorum ama cok huzursuz ve gergindim depresyonum bitmiyordu takviyeye kadar dogru

Bakıldı aslında b12 iyi folik asit şahanr ama ferritin fena düşük. Doktor aşırı sinir yapar dedi bu dedi.
Eşim de yanımdaydı zavallı evet biraz sinir var son zamanlarda dedi...
Ben de deşdm ben ben değilim doktor bey.
Damardan demir takviyesi verelim dedi de bebiş durmuyor pek.
Hastaneye git gel en az 3 saat...

Hangi doktor diyor onu ya ne iyisi, bakın en az sınır 50 diyorum ki ona bile yeterli değil diyorlar.
Sağlıklıyaşıyoruzbiz diye sayfa instagram da, orayı takip ederseniz bu konuda çok güzel bilgiler var ve ilaç tavsiyesi vs hepsi var (ilaç dediğim takviye yani) haftada bir ampul içtim peş peşe 4 hafta ,5 den 17 ye anca yükseldi benim, günlük damla kullanmam lazım.
D vitamini cidden çok önemli ama ökfe krizleri yaşayan biri olarak tekrar yazayım psikoloğa bir an önce gidin, özel de vardır randevu

Ben 47 kg oldugum icin suan ip gibiyim keske alsam diyorum ama cok huzursuz ve gergindim depresyonum bitmiyordu takviyeye kadar dogru
Kiloyu iki türlü etkiliyor, kimi de yiyip alamıyor misal oğlum dünyayı yiyor ama ip gibi, onun da ağır eksik d vitamini

15 günde sabrı bitiyorsa artık ben tıkarım o otu ona.
Hadi desen aylardır böyle anlarım.

Yok özel hastane burada

Bol bol inşirah suresi oku ve dinle canım. Yasin, Fetih,Rahman,Bakara surelerini açıp evde dinle yüksek sesle
Aslında ara ara evde bebeğe de dinletiyorum bakara suresi. Öyle günde 20 25 dk. Ama bu 15 gündür volkan var içimde. Uçan kuşa kaçan kediye öfkelnşyorum. Yeminle markete gitmiyorum 1 haftadır elimden bi kaza çıkacak diye.

Hadi ya bunu bilmiyordum iste peki saciniz dokuluyormu benim oluk oluk akiyor resmen
Saçımı çok etkilemiyor o demir eksikliği ve çinko dan kaynaklı olabiliyor ama kemik ağrılarım çok oluyor, özelikle sırt ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…