- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
O zaman odur bence fazlasi erkek gibi sinir harbi yapar dogumdan sonra ostrojen duzeyi de olmasi gereken gibi degilse adet gecikmesi de olurOna bakılmadı.
Olabilir.
Kıllanmaa artışı var
Ya ben de gün içinde hoppala yavrum hoplaöa çocuğum.Aynı ben. Ama regl zamanları bende tavan yapıyo. Kızım büyüdükçede valla yorgunluktan kolum kalkmıyo
Ay benimde dusuk bunu bilmiyordumD vitamini düşüklüğü aşırı sinir yapabiliyor, benim de hep düşük sürekli ampul kullanıyorum. En az limiti 50 olmalı, sizin ki düşük.
Ayrıca öfke anında sağ beyin çalışır, sol tarafı çalıştırmak lazım o anda, sayı sayma vs gibi şeyler yapın.
Ve gerekirse özel doktora gidin çünkü daha da kötüye gidiyor maalesef
O yuzdendir , normale girer birkkac ay6 ay oldu da.
Ondan önce de dış gebelik falan geçirdim her halde 2 sene oldu doğru düzgün bi düzeni yok adetimşn.
Son 14 aydır da hiç yoktu
Geçen ay işte bi oldum az çok.
Şu an gecikti tabi 7 gündür dört gözle bekliyorum
Ya bu doktor bana dedi ki d vitamini 14 15 iyi.D vitamini düşüklüğü aşırı sinir yapabiliyor, benim de hep düşük sürekli ampul kullanıyorum. En az limiti 50 olmalı, sizin ki düşük.
Ayrıca öfke anında sağ beyin çalışır, sol tarafı çalıştırmak lazım o anda, sayı sayma vs gibi şeyler yapın.
Ve gerekirse özel doktora gidin çünkü daha da kötüye gidiyor maalesef
Bol bol inşirah suresi oku ve dinle canım. Yasin, Fetih,Rahman,Bakara surelerini açıp evde dinle yüksek sesleHanımlar.
Başımda bir bela yemin ederim dünyayı yakıcam o derece...
Öfke..
Ya deliriyorum.
Öfkeden sinirden kafayı yiyorum..
Mesela neden sinirleniyorum...
Sofraya Çatal koymayı unutmuşum misal o an o mutfağı yaksam içim Soğumaz kendimi kessem dinmez sinirim.
Son zamanlarda bu tür abuk subuk şeyler dahil bir çok şeye ani tepki verir oldum. Geçen adam (eşim) eve ne lazım diye mesaj attı rutin akşam mesajlaşması. Dedim ekmek ve yumurta. Mesaj atmış başka bir şey lazım değil mi bu kadar mı? Sen misin bunu yazan. Başladım döşemeye " ben gerizekalı mıyım olsa yazarım de mi? Ne lazımsa yazdım işte" vs yazdım.
Adam şok tabi.
Eve geldi ses etmiyor dedi tabi bizim deli yine delirmiş.
Geçti usulca mutfağa yemek yaptı falan.
Ben de insan bi merhaba der ben geldim der dedim. O da sinirlisin dokunmak istemedim dedi. Tabi yine ben sinşrliysek bi sebebini sor o zamam flama diye sıvadı bi güzel.
Tabi sonra dedim malsın kızım sen. Bilmitoeum ki neye sinirliyim. Ota b'ka uçan kuşa.
Nedir hanımlar bunun sebebi.
Adet olmadım bayadır 15 16 ay oluyor gebelik vs. Geçen ay bi oldum daha yok piyasada... Tiroid baktırıyorum her şey enfes görünüyor.
Normalde de gergin bir insanımdır ama yani oha bu kadar da değil. Normal rutin içinde normal şeylere kızarım vs.
Psikiyatri randevusu arıyorum şu ara da zıkkım randevular dolu. Ne sorunlu milletiz randevu yok 6 psikiyatrda da.
Var mı bir taktiğiniz sinirlenince ne yapıyorsunuz?
Valla bu sinir beni bitirecek.
Midem taş oluyor resmen yemek yiyemez oldum...
Başım çatlıyor sinirden.
Acaba tiroidden başka ne etkiler ki bunu?
Ferritin aşırı düşük bu parada en son 5 Di.
Sonra om da sinirlendim attım ilaçları bi işe yaramıyor diye
B12 500 civarı.
D vitamini azcık düşmüş 14 15 olmuş 45 Di meret gebeyken.
Kanım 12.8 doktor gayet iyi dedi...
Başja ne olabilir ya???
Yaşayan biri olarak öyle maalesef ve kilo vermeyi de zorlaştırabiliyor, gergin huzursuz yapıyorAy benimde dusuk bunu bilmiyordum
O zamma dahiliye doktoru haklı.O zaman odur bence fazlasi erkek gibi sinir harbi yapar dogumdan sonra ostrojen duzeyi de olmasi gereken gibi degilse adet gecikmesi de olur
Ben 47 kg oldugum icin suan ip gibiyim keske alsam diyorumYaşayan biri olarak öyle maalesef ve kilo vermeyi de zorlaştırabiliyor, gergin huzursuz yapıyor
Bakıldı aslında b12 iyi folik asit şahanr ama ferritin fena düşük. Doktor aşırı sinir yapar dedi bu dedi.B vitamini değerlerinize baktırın. Ben de aşırı sıkıntı stresli sinirli bir dönem geçirdim. Sonrasında zona çıktı döküntü oluştu vücudumda. Dra gittim b vitamini takviyesi verdi. Prospektüsünde sinirliliğe iyi geldiği yazıyodu.
Hangi doktor diyor onu ya ne iyisi, bakın en az sınır 50 diyorum ki ona bile yeterli değil diyorlar.Ya bu doktor bana dedi ki d vitamini 14 15 iyi.
Ya dedim ne iyisi.
En kötü ihtimalle 30 olmalı gerek yok dedi ağız büzdğ.
Ben de ampül kullanamıyorum unutuyorum şu tek seferlik shot olandan kullandım bi dönem.
Onu alayım olmadı.
İğnesini yazın dedim boşver ya dedi.
Kiloyu iki türlü etkiliyor, kimi de yiyip alamıyor misal oğlumBen 47 kg oldugum icin suan ip gibiyim keske alsam diyorumama cok huzursuz ve gergindim depresyonum bitmiyordu takviyeye kadar dogru
15 günde sabrı bitiyorsa artık ben tıkarım o otu ona.Eşiniz cidden sabırlıymış. Benim eşim de sinirlidir ve sevgiliyken bana benzer şekilde çıkışmıştı. Ot tıkadım canına ki benim eşim o zamanlar psikiyatrik ilaçlar kullanıyordu ona rağmen acımadım. Şimdi sinirlense bile ağzını açamıyor. Bence daha fazla zorlamayın eşinizi çünkü herkesin sabrının bir sınırı var.
Hadi ya bunu bilmiyordum iste peki saciniz dokuluyormu benim oluk oluk akiyor resmenKiloyu iki türlü etkiliyor, kimi de yiyip alamıyor misal oğlumdünyayı yiyor ama ip gibi, onun da ağır eksik d vitamini
Yok özel hastane buradaHangi doktor diyor onu ya ne iyisi, bakın en az sınır 50 diyorum ki ona bile yeterli değil diyorlar.
Sağlıklıyaşıyoruzbiz diye sayfa instagram da, orayı takip ederseniz bu konuda çok güzel bilgiler var ve ilaç tavsiyesi vs hepsi var (ilaç dediğim takviye yani) haftada bir ampul içtim peş peşe 4 hafta ,5 den 17 ye anca yükseldi benim, günlük damla kullanmam lazım.
D vitamini cidden çok önemli ama ökfe krizleri yaşayan biri olarak tekrar yazayım psikoloğa bir an önce gidin, özel de vardır randevu
O zaman regl geliyor olabilir, son günlerde böyleysenizYok 6 ay oldu doğuralı.
Ondan öncede dış gebelik vardı.
Yaklaşık 2 senedir yani adam akıllı düzenim yok ama bu 15 gündür mü beni etkiledi beni anlamadım
Aslında ara ara evde bebeğe de dinletiyorum bakara suresi. Öyle günde 20 25 dk. Ama bu 15 gündür volkan var içimde. Uçan kuşa kaçan kediye öfkelnşyorum. Yeminle markete gitmiyorum 1 haftadır elimden bi kaza çıkacak diye.Bol bol inşirah suresi oku ve dinle canım. Yasin, Fetih,Rahman,Bakara surelerini açıp evde dinle yüksek sesle
Saçımı çok etkilemiyor o demir eksikliği ve çinko dan kaynaklı olabiliyor ama kemik ağrılarım çok oluyor, özelikle sırt ağrısıHadi ya bunu bilmiyordum iste peki saciniz dokuluyormu benim oluk oluk akiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?