Aşırı öfke....

regl konusu cok etkiliyor ama,

hamileligimden sonraki ilk adetime kadar atom bombasi gibiydim, sonrasi bir rahatlik bir sakinlik.

Hala daha da oyleyimdir, reglin oncesi soldan soldan gelirler...

Neyin şımarıklığı Allah aşkına?
Neye şımarıcam ki?
Ya da son 15 gündür mü şımardım...

regl konusu cok etkiliyor ama,

hamileligimden sonraki ilk adetime kadar atom bombasi gibiydim, sonrasi bir rahatlik bir sakinlik.

Hala daha da oyleyimdir, reglin oncesi soldan soldan gelirler...
Ya galiba bu da böyle...
Dahiliye de dedi kadın doğuma görün adetin düzene soksunlar dedi.
Dur bide oraya gideyim.

Ya 15 gündür böyleyim.
Normalde sürekli aksi değilimdir ki.
Evet sinirli bir yapım vardır ama herkes kadar diyeyim.
Tamam mülayim değilim ama sürekli sinirli de değilim.

dogumun uzerinden 15-16 ay gecti ise ben olsam doktora danisirdim. insan sagligina zarar
Yok 6 ay oldu doğuralı.
Ondan öncede dış gebelik vardı.
Yaklaşık 2 senedir yani adam akıllı düzenim yok ama bu 15 gündür mü beni etkiledi beni anlamadım

Arada oluyorum aynen böyle.
D vitaminim yok seviyesinde, ama ondan olsa hep böyle olurum.
Işler istediğim gibi gitmediğinde oluyorum bence.
Kafamı kurcalayan bir şey olduğunda.
Halletmem gereken bir şey vardır, ertelemişimdir, ama fark etmeden sürekli kafamı kurcalamıştır gibi.
Çok çok basit bir şey bile olabilir bu.

Valla şu yönden şanslısın kız bak kocan anlayışlı ne guzel baska insan olacak yetti be derdiSigara falan mi biraktiniz o çok feci gerginlik yapiyor onun disinda bi doktora kesin gidin.

Hormonlarla alakali olabilir , regl olamamanizdan olabilir , kac aylik oldu bebek? Bir kadin dogumcuya gidin hormonlara baksin

of bende aynı anlattıgınız gibiyim resmen öğle kontrolum yok.bazen duygu durum bozuklugumboldugunuda düşünüyorum.birden iyiyken kötü olabiliyorum..bu illa birinin bir sey yapmasıylada olmuyor üstelik.kendi kafamda kurdugum senaryolarla bile insanlara kızabiliyorum

De mi o an göğsünde bi yanma sıkılma hissi.
Ağzımı açsam lav saçıcam sanki.ben de 4 4 gündür duşa giriyorum sıcak suyun altında 10 15 dakika duruyorum.
İşe yarıyor az çok.

Hormonlarla alakali olabilir , regl olamamanizdan olabilir , kac aylik oldu bebek? Bir kadin dogumcuya gidin hormonlara baksin
6 ay oldu da.
Ondan önce de dış gebelik falan geçirdim her halde 2 sene oldu doğru düzgün bi düzeni yok adetimşn.
Son 14 aydır da hiç yoktu
Geçen ay işte bi oldum az çok.
Şu an gecikti tabi 7 gündür dört gözle bekliyorum

Aynı ben. Ama regl zamanları bende tavan yapıyo. Kızım büyüdükçede valla yorgunluktan kolum kalkmıyo

Eşiniz cidden sabırlıymış. Benim eşim de sinirlidir ve sevgiliyken bana benzer şekilde çıkışmıştı. Ot tıkadım canına ki benim eşim o zamanlar psikiyatrik ilaçlar kullanıyordu ona rağmen acımadım. Şimdi sinirlense bile ağzını açamıyor. Bence daha fazla zorlamayın eşinizi çünkü herkesin sabrının bir sınırı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…