- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Yahu herkes kaynana,kayınpederden yana (kötü olduklarına,samim olmadıklarından,kötü davrandıklarından dolayı) dert yanar,sen ise resmen onların iyi davranmasından dert yanmışsın.Bu evlilik olayını bir türlü anlayamadım gitti :/ Bence bu durumdan dert yanacağına sevinmelisin canım...Ne güzel seni d evlatları yerine koyup,seviyorlar...Aynı şeklde torunlarını da sevecek,sayacaklar...Ayrıca yaşlı insanlar,çocuk gibi davranıyorlar...Yani çok sevdikleri bir oğlu varmış,seninle evlenmiş ve şimdi çok sevdikleri oğlu ve gelininden bir çocuğu dünyaya gelecekmiş?Neden sevinmesinler ki?Bence az bile yapıyorlar....Ben olsaydım herhalde hiç kucağımdan düşürmezdim torunumu,gelinimi..
Doğacak çocuğunu düşün..Nasıl ki onsuz yapamayacaksan,onu kucağından düşürmeyeceksen,kaynanan,kayınpederin de aynı duyguları yaşayacaklar...Bence bu duruma üzüleceğin yerine,kesinlikle sevinmelisin...
evet haklısın canım işte benimde işin içinden çıkmadığım konu o canım şimdi ikisinide kıramam istememde üzülsünler hep gelsinler evime ok herşey işte iyi insanlar oldukları için söyleyemiyorum bişey yani babam utanıyorum bunu yapma yatak odama girme diyemiyorum mesela. yani kötü insanlar olsa tesrlerim derim kırılsalar üzülmem ama bu durum çok zor kırmadanda söylenmezki nede olsa ben gelinim bunu yapma desem belki bizi istemiyor derler diye diyemiyorum. bak ben onlar uyuduktan sonra temizlik yaptım ki yanlış anlamasınlar diye ama hamilelikten mi nedir çokta uykum geliyor geceleri temizlik yapmaktan stres oldum şimdi 9 aylık hamileyken daha zor olur ama yine bişeyde diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?