Konusma tarzını keske duyabilseniz. Sözünüzd güvendim dosyayı kapattım diye bagırıp cagırıyor cocuk azarlar gibi.icralik olan baban- niye sen araniyorsun?
aslinda sen onlari sikayet et- babanin borcu icin seni taciz edemezler.
relax-
hukukcu arakdaslar birazdan cevap verir (ben yurtdisinda avukatim) ama 2000 tl icin mahkeme acilmaz ve izinin olmadin sesinin kayit altina alinmasi zaten suc.
Parayı almadan dosya kapattıysan sen ödeyiver deseydiniz.Konusma tarzını keske duyabilseniz. Sözünüzd güvendim dosyayı kapattım diye bagırıp cagırıyor cocuk azarlar gibi.
Merhaba avukat arkadaslar yada bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirse cok sevinirim babamın icralık bi durumu var her ay ödeme yapıyoruz. Bugün beni bi numara aradı . Alacak vekili avukatın bürosundan 700 tlilik ödemeyi bugün 5 e kadar yaparsanız dosyayı kapatırız geriye kalan 2000 tlyi ödemezsiniz diye .
Bende olur öderiz eger öyle bişey varsa dedim ama babamla konustuktan sonra hayır ödeme boşver inanma dolandırıcı onlar dedi. Ama ben icra kagıdındaki numarayı arayarak teyit etmiştim. Sonuc olarak ödemedik
Neyse beni az önce aradılar acmadım sonra normal cep numarasından aradılar tehdit edip ses kaydınız elimizde ödicez demiştiniz işlem baslatıcaz dediler. Bende suan beni tehdit ediyosunuz farkında mısınız istedigim sekilde öderim paranın peşine bu kadar düşmenizdeki amac ne diye bagırdım agzımw geleni saydım. Hakkınız da işlem baslatıcaz dediler başlatmazsan hatrım kalır dedim kapattım. Babamı da aramışlar tekrar işlem başlatıcaz diye babamda bana kızdı ses kaydın varmış yapıcaz demişsin diye. Bunun için bişey yapamaz mıyım? Cok sinir oldum. Bişey yapamazlar boş tehdit diyorum babam inanmıyor suratı 5 karış. Yoksa ben mi yanılıyorum? Çünkü cidden hukuk bürosundan arandım.
Artık avukatlık bürolarında da küçük çağrı merkezleri var. Aldıkları ödeme başına komisyon alıyolar. Büyük ihtimalle sizi korkutmak için ses kaydınız var dediler. Ses kaydı alıyolarsa konuşma başında zaten uyarıyolar aksi halde suçtur. Çalışanlara kota koyuyolar tutturamazlarsa işten çıkışını veriyolar. Örneğin borcunuz 10000. Size borcunuz 15000 ama peşin öderseniz 7000 lira diyolar. Böyle bi yerde bir günüm geçti ordan biliyorum. Yani ses kaydından bişey çıkmaz. Bide babanız borçlu olabilir ama aileden kimlerin numaraları varsa onları arıyolar.Merhaba avukat arkadaslar yada bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirse cok sevinirim babamın icralık bi durumu var her ay ödeme yapıyoruz. Bugün beni bi numara aradı . Alacak vekili avukatın bürosundan 700 tlilik ödemeyi bugün 5 e kadar yaparsanız dosyayı kapatırız geriye kalan 2000 tlyi ödemezsiniz diye .
Bende olur öderiz eger öyle bişey varsa dedim ama babamla konustuktan sonra hayır ödeme boşver inanma dolandırıcı onlar dedi. Ama ben icra kagıdındaki numarayı arayarak teyit etmiştim. Sonuc olarak ödemedik
Neyse beni az önce aradılar acmadım sonra normal cep numarasından aradılar tehdit edip ses kaydınız elimizde ödicez demiştiniz işlem baslatıcaz dediler. Bende suan beni tehdit ediyosunuz farkında mısınız istedigim sekilde öderim paranın peşine bu kadar düşmenizdeki amac ne diye bagırdım agzımw geleni saydım. Hakkınız da işlem baslatıcaz dediler başlatmazsan hatrım kalır dedim kapattım. Babamı da aramışlar tekrar işlem başlatıcaz diye babamda bana kızdı ses kaydın varmış yapıcaz demişsin diye. Bunun için bişey yapamaz mıyım? Cok sinir oldum. Bişey yapamazlar boş tehdit diyorum babam inanmıyor suratı 5 karış. Yoksa ben mi yanılıyorum? Çünkü cidden hukuk bürosundan arandım.
Ödüyoruz. Aylık taksitlerle. İcra dairesine ödüyoruz. Babamda güvenmedi hem sabitten hem cepten arayıp arayıp duruyorlar paranın peşine bu kadar düşmelerinden şüphelendi ben aynı sekilde devam edeyim dediEğer gerçekten o avukat bürosundan arandıysanız , e zaten bir borcunuz varsa ve paranızda varsa neden ödemiyorsunuz ? Yani dolandırıcılar değil , avukatlık bürosundan aramışlar sonuçta , sonradan ödemediniz de diyemezler ¿ ha tehdit etmeleri hoş değil ama sonuçta öyle ya da böyle ödeyeceksiniz o borcu ..
Hımm o zaman aynen , siz yaptığınıza devam edin . Böylede birşey ilk kez duydum . İnşallah en kısa sürede kurtuluş , bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz .Ödüyoruz. Aylık taksitlerle. İcra dairesine ödüyoruz. Babamda güvenmedi hem sabitten hem cepten arayıp arayıp duruyorlar paranın peşine bu kadar düşmelerinden şüphelendi ben aynı sekilde devam edeyim dedi
Konusma tarzını keske duyabilseniz. Sözünüzd güvendim dosyayı kapattım diye bagırıp cagırıyor cocuk azarlar gibi.
Ertan hukukay ekol hukuk mu o?
bildiğin dolandırıcı onlar.
İyi fikir yapıcam bunu. Şikayetvara yazdım hemen aradılar. Sözünüze güvenip dosyayı iptal etmiş çalışan ondan bi yanlıs anlasılma olmuş vs vs diye konustu bi bayan. O da onun salaklıgı yapacak bişey yok o ödesin o zaman dedim. Şikayetimi kaldırmamı istedi kaldırmıcam ve cimer bimere yazıcam gerekirse savcılıgıda gidicem bu işin peşini bırakmayacağım dedim siz bilirsiniz ses kayıtlarında bişey yok şikayet etsenizde bişey cıkmaz dedi kapattı suratımagit baroya şikayet et üşenme.
yasak çünkü bu şekilde aramaları.
İyi fikir yapıcam bunu. Şikayetvara yazdım hemen aradılar. Sözünüze güvenip dosyayı iptal etmiş çalışan ondan bi yanlıs anlasılma olmuş vs vs diye konustu bi bayan. O da onun salaklıgı yapacak bişey yok o ödesin o zaman dedim. Şikayetimi kaldırmamı istedi kaldırmıcam ve cimer bimere yazıcam gerekirse savcılıgıda gidicem bu işin peşini bırakmayacağım dedim siz bilirsiniz ses kayıtlarında bişey yok şikayet etsenizde bişey cıkmaz dedi kapattı suratıma
Bulundugum ilçenin barosuna gidebilirim. Bu konuda bi bilgim yok ama ugrasırım.baroya şikayet edicem deseydin tutuşurlardı.
ama bizzat gidip imzalı vermen lazım şikayetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?