Aşırı sinir oldum.

Odicez demekte sorun yok asıl sorun onlar arayınca ağzınıza geleni sohlemissinjz ondan tedirgin olabilirsiniz.

ses kaydınız alınacaksa bu konusma kayıt altına alınmaktadır dıye belırtmek zorundalar aksı halde suc yaptıkları :) sızı korkutmak ıcın oyle demısler
bırdaha ararlarsa bende sızı dava edıcem odemıyorum dersınız
borcu olan kısılerın akrabalarına musallat oldular sımdı de

Parayı yatırmadan ne dosyasını kapatıyorlarmış acaba? Öyle bir şey yok canım benim ben avukatım hukuk büroları bilerek yapıyor bunu sizi korkutmak için.Gizlice ses kaydı almak suç koskoca hukuk bürosu bunu bilmiyor mu ? Sizi bilerek korkutuyorlar.Sizin borcunuz icra dairesine artık kimseye güvenmeyin aylık ödemeye devam edin.Sizi baroya şikayet edeceğim diyin bu şekilde aramaları suç çünkü.

Yav şaka falan misiniz??. Odicez deyip ses kaydı alması birşey ifade etmez bir. İkincisi ses kaydı olduğunu ses kaydı alındığını bildirmeden ses kaydı alamaz. Alsa bile bu delil olamaz iki. Mahkemede suçlu duruma düşerler. Tazminat talep edebilirsiniz. Size yazı olarak daha önceden bildirmesi lazım. Ayrıca devletten icra ve davalariniza bakın varsa böyle bir kayıt sorgulatin. Bazen dosya masrafı ile uğraşmamak için böyle numaralar yapıyolar. Benim eşimin ölen eşine hattan dolayı icra baslaticaz diye 3 senedir mektup yolluyorlar. Sonra başlattık dediler . Ve bunu yapan Avea. Ortada dosya falan yok. Haciz gelecek diye telefon ettiler. En son dediğimi tacizlere devam ederseniz manevi tazminat davası acicaz. Ayrıca icradan gönderilmiş gibi kağıt yollayarak evrakta sahtecilik tek yaptılar. E-devlet i baz alın. Gidin pttden e-posta devlet şifresi alın kontrol edin. Böyle şeylerden inanmayın.

Aynen ya Avea ve koskoca şirket yapmadığı dümen kalmadı avukatları bize. İcradan gonderir gibi kağıt yolluyorlar . Haciz gelecek haftaya diye arıyorlar. Ortada dosya falan yok ama :) Allah razı olsun demek istediğimi aydinlattiniz. Teşekkürler

Babanıza da yazılanları okutun hikaye ;bilerek yapıyorlar. Başına gelen bilir:)) .

Rica ederim:)

ses kaydın olsa nolucak ki? konuşmanın başında size sesiniz kaydedilecektir diye bir şey söylenip izniniz alındı mı ya da şu kanuna dayanarak sesiniz kaydedilecektir dendi mi? denmediyse öyle bir ses kaydı hakkında şikayetçi olabilirsiniz.benim bir akrabam da çalışırdı öyle bir ofiste.bütün gün bir borçlunun sülalesine kadar arar tehdit savururlardı ofiste.ama kanunen alacaklıdan başka kimseyi bu şekilde arayamazlar.muhattabınız ben değilim beni bir daha rahatsız ederseniz savcılığa vericem deyin aramazlar.

Bir daha aradıklarında ilk olarak '' Şuan yaptığımız konuşma kayıt ediliyor haberiniz olsun'' deyin. Bakın bakalım aynı şeyleri söyleyebilecekler mi. Sizim haberiniz olmadan kayıt ettikleri konuşmaları kanıt olarak kullanamazlar. Bir de o kadar takmayın sizi rahatsız etmeye devam ederlerse polise gideceğinizi söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…