Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca şunu da yazayım, okudukça yazasım geliyor 😂
Evinizin dağınık görünmesi bu kadar rahatsız ediyorsa sizi toplayıp gitseydiniz, sabaha kadar kocanızın başını beklemek yerine bir saat toplamaya ayırsaydınız, koca adamın başını bebek gibi beklemeseydiniz.
Birde hastalıktan terlemiş, terli çarşafları kurutup geri mi kullanıyorsunuz siz :skandal:
Terli çarşaf yorumunu aradı gözlerim ve biri yazmış 😂😂😂 pis çarşafta mı yatırcaksınız şimdi 30 yasındaki bebeğinizi konu sahibesi ayacıklarına viks süren birine hiç yakışmadı bu 😠

Bence sizin psikolojik problemleriniz var. Kayınvalideyi kıskanıyorsunuz bariz şekilde. Yarışa girmişsiniz saçma sapan. Evlendiniz diye ne adamın sahibi sizsiniz ne de o evin. Hasta evladına bakmaya kimse sizden izin almaz. Sinirlenir ağlar durursunuz sadece. Sınırınızı bilin. 13 yaşında çocuk gibi davranışınız. Eski konularınıza baktım onlar da aynı. Eşiniz için zor bir evlilik olmalı.

Şimdi yorumunuzu okudum da eşiniz annesini sizin yanınızda azarlıyormuş siz de seviniyormuşsunuz. Tam tencere kapak bir evlilik. :D

Ilk defa bir kayinvalide konusunda kayinvalideyi hakli buldum.
Oglum hasta olacak ve evlendirdim diye oglumu bir kalemde cizecegim, bir corba bile yapamayacagim, oyle mi? Neymis gelin hanimin evi daginikmis....Ev hali olabilir. Kadin oglunu gormeye gidiyor, evini degil. Aksam gezmesi de degil, hasta ziyareti ayol...
Annelerin gozunde 30 yasinda da olsan 50 yasinda da o hala senin cocugundur. Diger gunleri bilemem ama oglum hasta ise oglumu gormek icin gelinden icazet almayi mantiksiz buluyorum.
Bir gelin de siz degilsiniz. Anne her zaman annedir. Cocuklar evlendi diye annelik bitmez. Onun icin annelerin hakki odenmez.

Bir taraftan anlıyorum eminim bazı birikmişlikler size bu tavrı kazandırdı.
Elbette hiç birimiz evimiz dağınıkkem kayınvalidem iz gelsin istemez hatta annem de gelsin istemem. Bir de neden akşam geliyor siz yokken bakmaya gelsin oğluna. Eşiniz de bir zahmet anlatsın benimle ilgilendiği için ev baya dağıldu diye çünkü çalışırken yada yoğun günlerde ev mükemmel olmayabiliyor. Anlayışla karşılar yada karşılamaz o da onun tercihi. Ama annem babam bana gelelim mi deyince hastalık gibi acil bir durumda tabii itiraz etmeyiz hiç birimiz.

İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü
Biraz empati yap arkadaşım, sen senin annene ne hissediyorsun, o da kendi annesi için hissediyor, gelme karım hoşlanmıyor, gelme kocam hoşlanmıyor denir mi anneye
Sizi sıkıyor bunaltıyor herşeye karışıyor bunlar ayrı konu

• Beğen
Reactions: 000
Çok abartıyorsunuz.Oğlu onun,sizin eşiniz belki ama onun canından bir parça,gelip görmek ister yavrusunu yaşı 50 bile olsa.
Ayrıca benden izin alacak ne ? Siz evin sahibi misiniz ? Eşiniz misafir mi yoksa ? İleride hasta olsanız anneniz gelmek istese ''dur bir kocama sorayım'' deyip telefonu mu kapatacaksınız ? Hiç sanmıyorum.Sırf eşinizin annesi diye empatiden bu kadar uzaksınız.Ayrıca yanınızda minnoşum desin ne var ? Sizin eşiniz olması onun oğlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Onun gözünde hala 3 yaşında da olabilir,eşinizle annesi arasında bu,biraz yerinizi bilin.Eşiniz olması annesiyle ilişkisini belirleme hakkı vermiyor size.

Ovv çok sert :KK70:

Gelin kaynana toprağından derler ya çok doğru bir söz ya..
Bitmedi şu bazı kadınların karşılıklı avam iktidar savaşı..

Kocamda nazlı hastalardan, bildiğin yüz vermiyorum
Ayaklarını vickslemek nedir allah aşkına?
Kazık kadar herif, basinda gecelemeye ne gerek var? Terlemis de atletini degismis..pfff...
Zaten 2 haftadır evde hasta 3 çocuk var.
Hayır 15 Yılda biter bu işkence diyordum, 30 yaşına gelince de çorbalarını düşünecek değilim, cünkü karılarına/kocalarına değil, yetiştirdiğim evlatlara güveniyorum
Bakarlar başlarının çaresine.
Gelinim de gelip ayağına vicks sürdüm, atletini değiştim derse, aval aval bakacagim suratına.
Gereksiz şeyler yüklenip, evin hanımı benim, kocada benim, vurucam kırbacı vurucam kırbacı olmuş bu da
Ayh darlandim.
Ne kıymetli adammış.

siz onlara giderken kayınvalideyi ayrı, kayınpederi ayrıca arayıp mı izin istiyorsunuz?
anneniz size gelirken sizi ayrı eşinizi ayrı mı arayıp izin alıyor?
anneniz size gelirken sadece sizi aradığında da siz dur anne eşime bir sorayım diyor musunuz?

bu üçüne cevap verin sadece.

Sadece kv yi arıyorum ama müsaitseniz diyorum.
Beni arıyor ama eşiminde her zaman fikrini alıyorum.
Yeterli oldu mu?

okurken utandım ya sizin adınıza. besle büyüt sonra bakmak için elin kızından izin al. oh ne ala.
hiçbir yorum bu kadar haklı olmamıştı vallahi tebrikler.

eşinizin annesi çalıştığınızı biliyor,oğlunun hasta olduğunu da biliyor evin dağınıklığına mı bakacak?
biriktim doldum diyorsunuz şurada anlattıklarınızın hiçbiri neden değil.
annesi ya annesi! evladı hasta olmuş gidip görmesin mi? abartmayın artık gözünüzü seveyim.
hele son paragrafa yazdıklarınıza,uslubunuza diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Pessssss

Bukadar mesafeli davranan gelinin evinede habersiz gitmek nasıl bir yüzsüzlüktür acaba.
İstemediğini bile bile inadınıda yapıyor oğlumun evi mantıgıyla.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama sizinle aynı tepkiyi verirdim okurken bile sinir oldum.
Aslında bunlar hep geçmişte yaşananların sonucu. Belki zamanında insanca muamele görsek bizde insanca davranabilirdik ama size hak veriyorum. Ev kurcalayan bi insandan ne beklersin.

Ama farklı yere çekildi.

Sadece kv yi arıyorum ama müsaitseniz diyorum.
Beni arıyor ama eşiminde her zaman fikrini alıyorum.
Yeterli oldu mu?

O da sadece oğlunu aramış,oğlu da müsait bulmuş ki evi gel demiş.Sonra da arayıp size haber vermiş.
Hikayede hiçbir sıkıntı yok.Sadece kavga çıksın da araya mesafe girsin diye çabalamışsınız,keşke başka bir bahane bulsaydınız,bu fazla sırıtıyor.''Evin kadınıyım ben'' artık eskide kaldı.

Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
Siz de az geri kalmıyorsunuz bence. Altı üstü grip olmuş çocuk gibi bakmışsınız. Annesinin bakmayı devralmasi da izne tabii tam çocuk.

Ya burda konu sahiplerine sebepsiz fazla yükleniliyor insanlar konu açmaktan çekinir hale gelmiş bulunmakta..
Konu sahibi fazlasıyla haklı yok gelme demişsin yok aralarına girmişsin yok kirli çarşafı mı havalandırıyorsun arkadaşım kadının ne demek istediğini bal gibi anlıyorsunuz..
Annesidir gelip görmek ister gelsin görsün eyvallah ama o evde eşi varken annesinden çorba istemesi veya annesi ben çorba yaparım demesi KAYINVALİDESİNİN GELİNLE SİD*K YARIŞTIRMASIDIR Ki ben her zaman anne yemeğini savunan bir insanım 20 senelikte evli olsan kocanın gözünde annesinin yaptığı yemekler farklıdır ama bu KONUDA YAPILAN ŞEY SAYGISIZLIKTIR.
Bayan annesiyle görüşemez annesi gelemez demiyo ince detaya dikkat edip yorum yapın yada YAPMAYIN insanları kırınca mutlu mu oluyorsunuz ??
Birde kadın çarşafları kaldırıp YATAĞI havalandırmış buda her kadının yaptığı bir şey bundada dalga geçilecek bir şey yok.

Ay birde kendisi hasta olduğunda bakacaksa oğlunu evlendirmeseydi demişsiniz 😅hasta bakıcı mısınız siz?

Bir ilaç verirsiniz olur biter, sabaha kadar uyuyamamak asıl garip olan. Eşinize annesi gibi davranırsanız kayınvalidenizin sizden rol çaldığını düşünüp, çıldırmanız normal tabi.

Bir de ufacık çocuk mu yapma o kadar diyene "kocam o yapacağım tabi" diyorlar. Oldu olacak kazık kadar adamın burnunu burun aspiratörüyle temizlesinler..

Ben 3 yaşındaki oğluma şimdiden yapabileceği şeylerin sorumluluğunu veriyorum. Kime neden bu kadar hizmet? En fazla bir bitki çayı yapar, ilaç iç diye hatırlatır yatar uyursun..

Hayır aslında tam da kınadığı kv sinin profilinde. Ben yapacağım diye kinleniyor..

Kv oğluna, konu sahibi kocasına.. Sonra da kendi çocuğuna..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X