Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de sizde 3 yaşındaki çocuk misali davranıosunuz nasıl bi gribe gece 5 lere kadar uyumamak ,vickslemek, gece boyu üzerini değiştirmek offf bu ne ya kazık kadar adama grip için

Ben boşanırsam mutlu mu olacaksınız

Hayattaki tek başarınız evlenip kocanıza iyi bakmak mıydı ? Bu yüzden mi ölümüne yeni gelin triplerinde geziyorsunuz ? Hani ergenler 18 olunca her şeye ben karar vereceğim, istediğim saatte eve geleceğim der ya sizin de evlenince "eve benden habersiz sinek giremez" tribiniz buna benziyor. Tek söz geçirebildiğiniz, tek hakimiyet kurduğunuz alan o ev. Hayatta sahip olduğunuz tek mevki(!) bu olunca mecburen saldırganlaşıyorsunuz. Oysa başka başarılarınız olsa, size sorulan işler olsa mesela bir ev kurdum diye dünya onun etrafında olmazdı. Bence kendinizi biraz geliştirin. Başka odak noktaları bulun. Hayat o kanepeden, yastıktan, masadan, yemek takımından ibaret değil. Sizin asıl probleminiz başarısızlık. O yarayı kapatırsanız "ama evime benden izinsiz girdiler" diye ağlamayı da bırakırsınız. Eşiniz için kayınvalide ile sidik yarışına girmezsiniz. Bu davranışları 3 yaşındaki çocuklara bile yanlış diye öğretmeye çalışıyoruz. Ağlayarak, sızlanarak, her zaman ben haklıyım diyerek bir yere varılmıyor.

Karşınızda sizin seviyenizde bir insan olduğu için boşanmıyorsunuz. Boşanmazsınız da bence o konuda arkadaşlara katılmıyorum. Eşiniz de düzgün eğitimli bir insan olsa annesine eşinin yanında bağırmaması gerektiğini bilirdi. Bilmiyor, siz de bilmiyorsunuz pek çok şeyi. Öğrenmek de istemiyorsunuz. Bu yüzden eşinizle harika(!) bir evliliğe sahipsiniz. İkiniz de birbirinize göresiniz zaten öyle olmasaydınız evlilik de olmazdı. Mesela ben yanımda annesine bağıran adamla evlenmezdim. Çünkü o seviyede değilim. Eminim yine anlamadınız. 3 sayfa da yazsam anlamayacaksınız. Ee ne diyelim siz hakimiyet kuramadığınız eviniz için ego savaşı verdiğiniz kayınvalidenize ağlamaya devam edin. Eşiniz eminim annesine bağırır siz de gülersiniz arkasından. Yapacak bir şey yok.

Bayiliyorum kk ya ..hanımlar gerçektende haklınin yanında oluyor. Çoğunluk kv nin yaptığının yanlış olmadığını savunmuş. Anne ya..anne,kaç yaşında olursa olsun evladına kıyamaz. Konu sahibi ilerde anne olduğunda sende anlarsin

+1

Annelik bitmiyor doğru ama oğlan annelerinin anlayamadığı şey artık evlâlarınında bir evi, eşi olduğu :) kimse gelmesin bakmasın demedim yok saymasın dedim

30 sayfa kayınvalide savunuldu. Sadece bu bile çok şey anlatıyor aslında anlamak isteyene

Bence siz birakin kayinvalideniz anneligini yapsin. Sizde annelik modundan cikin esinize karsi.

Oh bende böyle kayinvalide olsa esimle sevgili modunda takilmaya devam ederdim nasilolsa annelik vazifelerini seve seve hala uygulayan kv var.

Zaten butun gece yorulmussunuz. Gelsin kv corba yapsin yemek yapsin .. esinizle ilgilensin sizde hazir yapilmis yemeginizi yiyin sonra totoyu devirin uyuyun.

Ev isi zor yahu... yemek dir temizlik dir birde calisiyormussunuz.. verin biraz sorumlulugu kv deye madem merakli

Ben bu yorumu yeni gördüm bir like ta benden sana üzülme bu kadar uzun yazmışsın :)
Öncelikle 18 yaşında ergen değilim ve bu hayatta emin ol senden çok daha başarılara imza attim. Gayet iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum, yıllardır çalışıyorum çok iyi bir mesleğe sahibim. Bir cok başarı belgem bile var Çok şükür de kendi dengimde eğitimli bir adamla evlendim. Kafayı evlilikle eşyayla bozmadım, aksine maddi şeylere hiç değer vermedim. Herkesin bur sınır noktası var ve sizler hep kendiniz gibi yorumluyorsunuz olayları. Benim mutlu bir evliliğim var. Ama ne yazık ki sizin gibi her şeyi ben biliyorum, en iyi benim gibisinden bir kv sahibim ama üzülme onunda üstesinden geliyorum 28 yaşında evlendim ve eşimi tanımasam yine evlenmezdim. Evlilik çok önemli bir sey olsaydı 15 yaşında evlenir 3 çocuk yapardım. Inan bana o sandığın cahil kadınlardan değilim. Kötü sözlerini aynen sana iade ediyorum. Değil sayfalarca yazmak bir kelime bile etme bence. Iyi akşamlar.

Tek erkek çocuk :)
Ne oluyor tek erkek çocuk olunca neyse bu kafada birine birsey anlatilmaz

Ayrıca boşuna sorup durmayın arkadaslar kendi ailesi gelirken tabi ki damadi arayıp sormuyorlar çünkü o evin kadını konu sahibi ona sormaya gerek yok eşin ailesi icin gecerli sadece bunlar

Orada anlatılmak istenen 3 kız 1 erkek ve eşime çok düşkün olduğuydu ama kime ne anlatıyorum dimi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…