Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kızsın demedim ama bu kadar burnunu sokarsa eşim de ona karışma der yani

Bakın gerçekten içimden geçeni söylüyorum sizi çok iyi anlıyorum. Ama anlayamadığım tek şey eve gelen kişi bir yabancı değil eşinizin öz be öz annesi. Oğluna gelirken size haber verme gibi bir zorunluluk düşünüyorsunuz. Aralarda kaçırdığım detaylar olabilir tüm sayfaları okumadım Neyse sonuçta bu da sizin seçiminiz hayırlı akşamlar.

Hahahah bir kocam olsa da ayacıklarini vickslesem haha

Kendinize böyle durum olsa kıyamet koparırsınız burda gelmiş laf yapıyosunuz
Kişi kendinden bilir işi tabi siz öyle inanmaya devam edin
Yahu bu kadin kocasına babanı getir eve kotü olursa diyip sonra niye getirdin diye kavga eden kadin hala burda hikaye anlatıyorsunuz

Eşinizi aramış,eşinizde hastayım vs diye nazlandıysa,gelip çorba yapmayı teklif etmiş,arayıp siz evde yokken size mi sormalıydı "kızım size gidebilirmiyim"diye ben anlamadım ki? Böyle saçma birşey olamaz yani kusura bakmayın da.
Ayrıca eşiniz "anne gerek yok çorba var dolapta içerim "de diyebilirdi pek ala,"gelmene gerek yok anne dinlenecegim" de diyip gelmemesini sağlayabilirdi,demekki nazlanmış annesine ki annesi kalkıp geliyor.
Ben sizi anlıyorum,eviniz dağınık,o şekilde görsün istemiyorsunuz ama eşiniz düşünmeliydi bunu,huyunuzu biliyordur,annesine yukarıdaki cümlelerden birini kursaydı zaten illaki geleceğim demezdi diye düşünüyorum.
Eşiniz de de hata var bence kayınvalideye gelene kadar. Hatta bu durumun sebebi o,onu bu hale getiren de annesi ile sizsiniz. Bu kadar nazlarsanız olacağı bu.

Kaynana düşmanlariyla dolu, kadinlar kulubu gibi bir yerde 150 kadin haksizsiniz demiş, hala millete sataşıp kendinizi haklı çıkarma dersindesiniz.
Haksizliginizi kabul edin, hepimiz rahatlayalım.
Bağzıları doğuştan mikemmel oluyor bacım, yaptıkları herşey doğru olduğu için doğal olarak haksız da olma gibi bi ihtimalleri yok, bu konuda kimse rahatlamaz,sadece kayın valide gider mis gibi çorbasını yapar oğluna, onun içi rahat eder :)

Hala kendisi bakacaksa evlendirmeseydi o zaman.
Sanki kadın "sen çekil ben bakacağım" demiş.
Siz işteyken, sabaha kadar başında beklediğiniz kocanız evde bütün gün yalnızken yanında olmak istemiş.

Çocuklar evlenince annelik bitmiyor.

O zaman doğumdan sonra anneler niye geliyor kızlarının yanına bakmaya, evlendirmiş gitmiş, kendisi mi bakacak hala? İşimize gelince annem yardıma gelsin baksın, sözkonusu kayınvalide olunca bakacaksa evlendirmesin

Sizin konuları okudukça şaşırmaya devam ediyorum. Kayınpederiniz hasta diye sizde kaldı, gece eşiniz doktora götürdü, sizi yalnız bıraktı diye de konunuz var. Biz ne desek boş...acaba insanlar bana ne demeye çalışıyor, yanlış mı yapıyorum demek yerine ancak kv ye kızın, kayınpedere kızın, görümcelere kızın...hep siz haklısınız...

Sizi çok iyi anlıyorum annesi oğluna düşkün bir adamın eşi olarak. Kesinlikle kayınvalidenizle mesafenizi koruyun saygı hep olsun tabi ama nacizane tavsiyem eşinizin üstüne de bu kadar düşmeyin unutmayın siz onun annesi değilsiniz. Burda yapabileceğin tek şey eşinizi aranız iyiyken alın konuşun. Ama şikayet ederek ve yererek değil bak anlıyorum anneni ama diyip tatlı dille ne hissettiğinizi anlatarak. Emin ol eşin seni anlayacaktır ve gereken mesafeyi zamanla o da koyacaktır. Umarım herşey yoluna girer.

Annesi neticede ama ne bileyim fazla gibi geldi bana tek oğlan olmasından kaynaklı bence ve zannımca elinizden bu durum için pek bir şey gelmiyor gibi görünüyor

Ay çok heyecanlı bir konu.
Konu sahibi tam psikolojik-sosyolojik inceleme konusu.
Gelin hanım:
-Benden habersiz kimse evime giremez.
Sanırsın ev tarihi eser.
-Benden habersiz kv kocama çorba pişiremez.
Sanırsın koca Sultan Süleyman.
-Saksı değilim ben.
Ben, ben, önemliyim ben...

Kv: Oh ya oh ya, hem geldim hem de çorbayı pişirdim, oğluşuma da yedirdim.

Kv:1 Gelin Hanım:0

Siz hasta olsanız eşiniz gece bakıp gündüz işe gitse, evde tek kaldığınızda anneniz gelse eşinizi mi arayıp sorması gerekiyor, veya siz annenize gelme mi diceksiniz, arayıp eşime sorayım mı? Hiç kimse annesine bu çirkin muameleyi layık görmez, görmemeli daha doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…