Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nefes alamayacak kadar nolmuş ya, ben anlamadım?
Sizin anneniz size gelmeden eşinizi arayıp haber veriyormu müsade edersen hasta kızımı ziyaret edecem diyormu mesela?
Neden krizi fırsata çevirmiyorsunuz, ben olsam ay annenin gelmeside ne iyi olmuş ev çok fena halde biliyorsun evi bi çeki düzene soksa çamaşırla yıkayıp assa, mutfağa girmişken akşam içinde yemek yapsa nasıl makbule geçer derdim. Hata kv arar yapılacak işleri ona söylerdim, akşama gelirken ekmek alayımmı diye sorar kapattırdım. Hiç işinizi bilmiyorsunuz bence

Benim haberim yoktu ki geleceğinden. eşimi aradım nasılsın diye ondan sonra bana söyledi annem gelecek diye. Benim en son haberim oldu kimse bana fikrimi sormadı yada ne yaptığımla ilgilenmedi.

Esinizi siz de ,üç yaşinda cocuk gibi görüyorsunuz sanırım.Ne gerek var sabaha kadar cocuk gibi bakmaya.Ayaginin altina vicks sürmeye.Siz caniniza acimiyor musunuz? Bu evlilik sizi cok yorar

Çünkü bazı kadınlar bunu "bana sanki oğluna bakamıyormusum, beceriksizmisim gibi davranıyor" diye anlıyor ve buna kinleniyor.halbuki olay bir çorba

Aksine işte kv ler böyle davranıyor sanki evlendikten sonra eşleri çocuklarına iyi bakamayacaklar gibi.
Ben kendim kaç kere dedim anne sen 40 yıllık ev hanımısın benden daha iyi yemek yaparsın ben senin gibi lezzetli yemek yapamam diye ama kendisi benim çok iyi yaptığım, çok beğendiği yemeği bile eleştirir. Halbuki oğluna da iyi bakıyorum ama işte kabullenemiyorlar
[/QUOTE]

Burda genel olarak bir sıkıntı var. Evlenen iki yetişkin insan. Kimse esinize "bakmak" zorunda değil artık. Ne siz, ne annesi. Bizim toplumda ama şu kadınlar kocalarına bakıyor anlayışı çok yaygın ama hastalık hariç de. Kayınvalideniz sizi böyle konularda kiriyorsa oda yalnis yapıyor. Kimse 4/4 ev hanımı doğmuyor, birde herkesin zevki aynı değildir

Benim annem de aramadan yada fik

Benim annemde aramadan yada fikir almadan gelmez. Bu durumlar böyledir çat kapı gelemezler 2 taraf içinde diyorum. Siz olayı sadece eşimin ailesi için diyorum sanıyorsunuz değil.
Komikse dilediğin kadar gül o zaman

Yapmaz ki.
Ben 1.5 yıldır evliyim daha evime gelip 1 tabak yıkamışlığı yoktur. Kendi evinde yapmayan benim evimde mi yapacak. Iyi niyet olsa dediğini yaparım ama merakından evin içine kamera koyacak.

Gelmesi bence sıkıntı değil, eşinize kizmaniz hoş olmamış. Ama size sorması gerekirdi bence de. Orası ikinizin evi, tek oğlunun değil. Ama çat kapı geliyorsa da evin daginikligini görmezden gelecek kusura bakmasın.

Burda genel olarak bir sıkıntı var. Evlenen iki yetişkin insan. Kimse esinize "bakmak" zorunda değil artık. Ne siz, ne annesi. Bizim toplumda ama şu kadınlar kocalarına bakıyor anlayışı çok yaygın ama hastalık hariç de. Kayınvalideniz sizi böyle konularda kiriyorsa oda yalnis yapıyor. Kimse 4/4 ev hanımı doğmuyor, birde herkesin zevki aynı değildir
[/QUOTE]

Dün gerçekten çok rahatsızdı, kıyamadım.
Normal de böyle değilim tabi ama konu hastalık olunca fazla hassasım ben

Buradan aldığımız likeları döviz bürosunda dolara ceviriyoruz da haberim mi yok?

Kayınvalide bu dedikoduyu yaparsa onun ayıbı.
Ama kayinvalide hasta oğlunu ziyarete gelmeden, eve girebilmek için benden izin alacak derseniz, o da bunu diyenin ayıbı olur.

O kadar haklisin ki bizzat şahit oldum ben bu olaya 10 sene önce kuzeni evlendirdik kocasi olacak kazma eşya yerlestirmeye giderken yolda annesini azarlamış kadin tabi cok bozulmuş falan neyse şimdi 10 senelik evliler ama kiza yapmadigini birakmiyor annem dedi ki kizim bak annesine bunu yapan eşine de kıyıyor değer vermiyor bu beni cok etkilemişti gerçekten.
Eşimle nisanlandigimizda ilk önce annesine nasil davraniyor saygili mi yoksa kaba saba mi buna baktim 8 sene oldu çok şükür anne der tamamdir ne isterse yapar ki yapsin da rahatsiz olmuyorum ama beni de incitmez ne istesem alır sözüme deger verir bu konu beni üzdü çok kv iyi birisi olmasa da senin öle bayila aldigin kocani büyüten kişi ama izne tabi olmak gerekiyor demek

Bir de anlamadığım, niye bu kadar üstüne düştün diyenler, evlilik böyle bir şey değil mi zaten? Ben hasta olunca o bana bakar, o hasta olunca ben ona. Yani konu sahibi de doğal olarak eşine bakmış, bunda ne var şimdi?

O kadar haklısınız ki ben kayinvalidemi ne yalan söyleyin pek sevmezdim o da beni sevmezdi ama eşim annesiyle tartıştığı kızdığı zaman utanırdım kötü bişey söylese ben eşime kızardım ne olursa olsun annesi ya sonuçta.

Burada her şey olay.
Adama baktığım duruma kadar eleştirdiler :)

Ben kızsın demedim ama bu kadar burnunu sokarsa eşim de ona karışma der yani

Dün gerçekten çok rahatsızdı, kıyamadım.
Normal de böyle değilim tabi ama konu hastalık olunca fazla hassasım ben
[/QUOTE]

Esinize çok geçmiş olsun. İnsallah çabuk gecer.

Sende 3 yaşındaymış gibi davranıyorsun kocana..anlamıyorum erkeklere embesil gibi davranılmasina Allah böyle alışmış erkeklerden korusun herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…