Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim konumla bu kadar ilgilenmen çok hoş

Evet ya en çok yazdığım konu olabilir kk da
Durup durup geyik yapıyorum yakında ban yerim karşılıklı kurtuluruz

Hırsını bizden çıkardın eve geldiğinde sakindin herhalde,kocana söyle bugün bizden olsun

Kız benimki de iş güç konusuna gelince sen karısısın yap diyor ama konu böyle şeyler olunca benden daha genç birde bana burada kıskanıyorsun falan yazmışlar neyini kıskancam ya nişanlana kadar el ele tutuşmadık hiç bir sevgi gösterisinde bulunmadım yanında doğru düzgün aşkım vs bile demem ben bu kadar dikkat ediyorken onun minnoşum diye sevmesi çok komik bence

Nispet yapıyor işte rahatsız oluyorum

rahatsiz oldugunu belli etmeyeceksin ozaman.
Bir süreligine uzaktan izle.. veya ters psikoloji yap.. kayinvalideni ve esini birbirine birak..
hicbirsey deme. kayinvaliden esine minnos dedikce ah ne güzel seviyorsun nekanda güzel anne ogul iliskiniz diye tatli tatli konus..
veya kv oturmaya git.. ara de ki anne x oglunu özlemissindir musait seniz size gelebilirmiyiz bu aksam vsvvs.. elbet birgün bikacak

Yok ya geldim her yer aynıydı üstüne üstlük bir ton da bulaşık vardı. Benim müthiş kv elini bir işe sürmemiş haklı diyenlere duyrulur :)
Dayanamadım. Kadının oğluna yapacağı çorba için bile burda dünyanın lafını etmişsiniz. Bulaşıkları yıkasaydı ayyyyy mutfağımı karıştırmış derdiniz. Neyse siz kocanızla ilgilenin malum grip.
Bu arada eşimde grip işten geldi yatıyor. Kv nin arayıp gelmesini hatta aramadan gelmesini istiyorum. Baksın oğluşuna.

Haha :) seviyorum burayı ne yapayım sizde o kadar üstüme gelmeseydiniz :) şuan uykudan uyanan bebek gibiyim

Kv kızlarını gelin ederken gram ağlamadı ama biz eşimle düğünden sonra arabaya binip giderken eşime sarıldı ağladı :) hepte söyler ben oğlumu evden kız gibi gelin ettim diye :) sinirlerim bozuluyor :))))))))))

İyi madem mutluluklar :)

iyi güldüm. ama benimde sinirlerim bozulurdu. bu tarz kv adayim vardi bi zamanlar. kurtuldum sükür. cekilecek cile degil cidden.
esinin davranisi nasil? annem de annem diye tutturmuyorsa bence sende kvdeyi aldirma..

aeni cok iyi anladim bende olsam ainirlenirdim. benzer birseyi suan ben yasiyorum mesela suan sinir kupuyum. esim iste sabaha karsi gelecekmis, ama 6 yillik evliligimde evime toplam 3 kere gelmis beni bir kere bile aramamis kayinvalidem yarin koyden gelen akrabalarini bana getirecekmis ve bana degil kocama telefon edip soylemis. eve misafir gelecek beni aramiyor bile! camasie makinam calismiyor heryer dag gibi camasir tullerim bile renk atmis, 2 yasinda evi supuememe bile izin vermeyen cocukla bu saatten sonra ev mi temizleyeyim hazirlik mi yapayim? deli oldum deli...

Arayın ve müsait olmadığınızı söyleyin haliyle

iyi güldüm. ama benimde sinirlerim bozulurdu. bu tarz kv adayim vardi bi zamanlar. kurtuldum sükür. cekilecek cile degil cidden.
esinin davranisi nasil? annem de annem diye tutturmuyorsa bence sende kvdeyi aldirma..

Yani oda ona düşkün ama uyarılması gereken noktada uyarıyor. Anne yapma falan konuşur, bak ben evliyim artık hani başka bir şey olursa benim fikrimi de alır ama kadın acayip yani. Gözü benim eşimden başkasını görmüyor. Düşün eşimin askerdeki botuna kadar hala saklıyor ay neler var daha ya anlatsam krize gireriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…