- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Benim konumla bu kadar ilgilenmen çok hoş
Sayfaların hepsini okumadım ama kendi kaynanamı örnek vereyim size. Ben artık onu everdim attım yükünü naparsan yap dedi.ve gercekten de hiç bir derdinde yanında olmadı onu bırak arayıp sormadı bile. Söylediğinde de ee ben seni everdim karın ilgilensin dedi.. Belki biraz abartıyodur sevgisşni gösterirken o artık evli biri onu unutuyo anneler. Ama sizde kızmayın bence. Eve gelince anne ben ilgilenirim tamam sende yoruldun dinlen deyin gönderin. Yapcak bişey yok sonucta annesi
Havale mi geçirebilirdibelli bir yaştan sonra o mimkin değil
Nispet yapıyor işte rahatsız oluyorum
Dayanamadım. Kadının oğluna yapacağı çorba için bile burda dünyanın lafını etmişsiniz. Bulaşıkları yıkasaydı ayyyyy mutfağımı karıştırmış derdiniz.Yok ya geldim her yer aynıydı üstüne üstlük bir ton da bulaşık vardı. Benim müthiş kv elini bir işe sürmemiş haklı diyenlere duyrulur :)
Evet ya en çok yazdığım konu olabilir kk da
Durup durup geyik yapıyorum yakında ban yerim karşılıklı kurtuluruz
Hırsını bizden çıkardın eve geldiğinde sakindin herhalde,kocana söyle bugün bizden olsun
Sevgili doktor bibi, dayım 43 yaşında ve 6 ay önce havale geçirdi.
Saygilar :)
rahatsiz oldugunu belli etmeyeceksin ozaman.
Bir süreligine uzaktan izle.. veya ters psikoloji yap.. kayinvalideni ve esini birbirine birak..
hicbirsey deme. kayinvaliden esine minnos dedikce ah ne güzel seviyorsun nekanda güzel anne ogul iliskiniz diye tatli tatli konus..
veya kv oturmaya git.. ara de ki anne x oglunu özlemissindir musait seniz size gelebilirmiyiz bu aksam vsvvs.. elbet birgün bikacak
Şu saatte 10 yaşındaki oğlumla örgü örüyorum :) bilmem anlatabildim mi :)
6 ay 3 yaş arası ama kocan 3 yaşındaydı dimi
Haha :) seviyorum burayı ne yapayım sizde o kadar üstüme gelmeseydiniz :) şuan uykudan uyanan bebek gibiyim
İyi madem mutluluklar :)Bizde evlilik böyle
Ben hasta olurum o sabahlar, o hasta olursa ben.
Boşuna demedik iyi gunde kötü günde diye.
Ateşi vardı, havale geçirebilirdi sürekli terledi öksürdü, kontrol etmem gerekliydi. Aynı şeyi anneme de yaptım, kardeşlerime de. Yanı eşimin olması değil, sevdiğim insanın olması yeterli.
Belli belli bi sıkıntı var sülalede galibaDayımda 35 aylık :)
Koca kk toplandı haksızsın diyoruz kabul etmiyorsun ki,cuma gecesi kendimizi bu ulvi göreve adadık,kabul et haksızım de gidecem
Kv kızlarını gelin ederken gram ağlamadı ama biz eşimle düğünden sonra arabaya binip giderken eşime sarıldı ağladı :) hepte söyler ben oğlumu evden kız gibi gelin ettim diye :) sinirlerim bozuluyor :))))))))))
aeni cok iyi anladim bende olsam ainirlenirdim. benzer birseyi suan ben yasiyorum mesela suan sinir kupuyum. esim iste sabaha karsi gelecekmis, ama 6 yillik evliligimde evime toplam 3 kere gelmis beni bir kere bile aramamis kayinvalidem yarin koyden gelen akrabalarini bana getirecekmis ve bana degil kocama telefon edip soylemis. eve misafir gelecek beni aramiyor bile! camasie makinam calismiyor heryer dag gibi camasir tullerim bile renk atmis, 2 yasinda evi supuememe bile izin vermeyen cocukla bu saatten sonra ev mi temizleyeyim hazirlik mi yapayim? deli oldum deli...
iyi güldüm. ama benimde sinirlerim bozulurdu. bu tarz kv adayim vardi bi zamanlar. kurtuldum sükür. cekilecek cile degil cidden.
esinin davranisi nasil? annem de annem diye tutturmuyorsa bence sende kvdeyi aldirma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?