- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Sizi çok iyi anlıyorum annesi oğluna düşkün bir adamın eşi olarak. Kesinlikle kayınvalidenizle mesafenizi koruyun saygı hep olsun tabi ama nacizane tavsiyem eşinizin üstüne de bu kadar düşmeyin unutmayın siz onun annesi değilsiniz. Burda yapabileceğin tek şey eşinizi aranız iyiyken alın konuşun. Ama şikayet ederek ve yererek değil bak anlıyorum anneni ama diyip tatlı dille ne hissettiğinizi anlatarak. Emin ol eşin seni anlayacaktır ve gereken mesafeyi zamanla o da koyacaktır. Umarım herşey yoluna girer.
aeni cok iyi anladim bende olsam ainirlenirdim. benzer birseyi suan ben yasiyorum mesela suan sinir kupuyum. esim iste sabaha karsi gelecekmis, ama 6 yillik evliligimde evime toplam 3 kere gelmis beni bir kere bile aramamis kayinvalidem yarin koyden gelen akrabalarini bana getirecekmis ve bana degil kocama telefon edip soylemis. eve misafir gelecek beni aramiyor bile! camasie makinam calismiyor heryer dag gibi camasir tullerim bile renk atmis, 2 yasinda evi supuememe bile izin vermeyen cocukla bu saatten sonra ev mi temizleyeyim hazirlik mi yapayim? deli oldum deli...
Çok kültürden dolayı öyle yazdıHavale mi geçirebilirdibelli bir yaştan sonra o mimkin değil
koyden gelen akrabalari pazartesi gidiyormus, pazar gelelim demis, pazar gunu programimiz var yegenime ve ogluma tiyatro bileti aldim 1 ay once onlari goturecegim uzun zaman o oyuna bilet yakalamaya ugrastim yakamam asla, esim pazar planimiz var deyince o halde yarin gelelim, siz zaman belirtmezseniz ben gelicem kafama gore demis. emrivakinin dibiArayın ve müsait olmadığınızı söyleyin haliyle
Yani oda ona düşkün ama uyarılması gereken noktada uyarıyor. Anne yapma falan konuşur, bak ben evliyim artık hani başka bir şey olursa benim fikrimi de alır ama kadın acayip yani. Gözü benim eşimden başkasını görmüyor. Düşün eşimin askerdeki botuna kadar hala saklıyoray neler var daha ya anlatsam krize gireriz
Ama dayısıds geçirmiş 45 yaşındaÇok kültürden dolayı öyle yazdı
cahil insanlar için feys yazan biri
Bunlar hep ultra bilgiden bibi abla
Çok kültürden dolayı öyle yazdı
cahil insanlar için feys yazan biri
Bunlar hep ultra bilgiden bibi abla
Vallahi erkek annesi ve kayinvalide oldugum zaman bu kadinlarin psikolojisini anlarim ancak.
Ama sanirim cogu paylasamiyor ve ogullarinin gözünde bir numara olmamaktan korkuyor olabilir.
Oysa herkesin yeri ayridir.
Aman neyse ya.. aslinda ben sizin yerinizde olsam esimden sogurdum. O izin veriyor bu sacmaliklara sonucta.
Hosunada gidiyordur paylasilmazim diye kesin
Bu tarz sacmaliklara hic izin vermeyen ve ugrastirmayan erkeklerde var sonucta.
koyden gelen akrabalari pazartesi gidiyormus, pazar gelelim demis, pazar gunu programimiz var yegenime ve ogluma tiyatro bileti aldim 1 ay once onlari goturecegim uzun zaman o oyuna bilet yakalamaya ugrastim yakamam asla, esim pazar planimiz var deyince o halde yarin gelelim, siz zaman belirtmezseniz ben gelicem kafama gore demis. emrivakinin dibi
Hanımefendi farketmiyor olabilirsiniz ama disardan bariz rekabet halindesiniz bu belli . Sizi hicbriimiz tanımıyoruz, burda bir suru kisi kvalideden cekiyor ama sizin su konunuzda surekli esime soyle yapiyor esimi boyle seviyor diye ustelemeniz kiskandiginizi gosteriyor. Ve bunlardan sonra surekli gülme isareti koymaniz bence hazmedemediginizin isareti . Paylasmak istemeyebilirsiniz ama o da onu bugune getirmis varsin kizlarindan cok sevsin minnosum desin tosbikim desin ne olacak.
Benim kvalidem de kaynima telwfonu he diye acar benim esime efendim oglusum diye acar ama bu onunla oglu arasinda istedigini desin
Valla oğlu evlenmiş birisi eşine de soracak öyle gidecek tabi ki de. Kendi evine çağırsa çorba yaptım gel iç dese tamam da gelinine sormadan eve gitmesi yanlış yani. Ev dağınık ve kv görmesin istiyor ayrıca da konu sahibi essek başı mı haberdar edilmiyor
aeni cok iyi anladim bende olsam ainirlenirdim. benzer birseyi suan ben yasiyorum mesela suan sinir kupuyum. esim iste sabaha karsi gelecekmis, ama 6 yillik evliligimde evime toplam 3 kere gelmis beni bir kere bile aramamis kayinvalidem yarin koyden gelen akrabalarini bana getirecekmis ve bana degil kocama telefon edip soylemis. eve misafir gelecek beni aramiyor bile! camasie makinam calismiyor heryer dag gibi camasir tullerim bile renk atmis, 2 yasinda evi supuememe bile izin vermeyen cocukla bu saatten sonra ev mi temizleyeyim hazirlik mi yapayim? deli oldum deli...
E kadın evinize karışıyor, size yemek yapıyor/gönderiyor, her yeri karıştırıyor diye de söyleniyorsunuz.Isten eve geldim ne bir kap yemek ne bir tane katlanmış çamaşır. Aksi gibi yığılan bulaşık.
E kadın evinize karışıyor, size yemek yapıyor/gönderiyor, her yeri karıştırıyor diye de söyleniyorsunuz.
Şimdi evinize her şeyinize karıştığı için kızdığınız kadın çamaşırlarınızı katlamadı diye mi sorun oldu
Kadın siz işteyken çamaşırlarınızı katlasa, mutfağı toparlasa bu sefer burada "gelmiş çamaşırlarımı katlamış, onlar benim eşyalarım niye benim çamaşırlarımı elliyor, mutfağımı toplamış düzenimi bozmuş, yemek yapmış ben yapamıyor muyum" falan demeyecek miydiniz dürüst olun
Bence beni daha çok sevsin el kızını daha az sevsin modundalar. Kimse kimseyi daha az sevsin demedik ama yerlerini bilsinler
Son derece saçmalamışsınız. Kadın gelip evinize kamp kurmuyor evladına çorba yapıyor tepi topu. Ben o evin hanımıyım diyorsunuz ya, hanımlık dediginiz şey böyle birşey değil. Buna en fazla ciylik, kıskançlık, saçmalık falan deniyor. Oğul ya da kız fark etmez, evlat hastaysa ananın ciğeri yanar. Tek basinaysa da elbet yaninda olmak ister. Anneniz ya da babaniz esiniz yokken gelse o da " ben bu evin beyiyim" diye kabarsin madem.
Esin dengeyi kuramiyor bence..
Yeni evlisiniz siz sanirim. Zamanla düzelir umarim..
Anne ve esini yaristiran erkek var. Anne ve esi arasinda dengeyi kurabilen erkekler var.
Olay bukadar basit.
Böyle bir olayin kivilcimini gördügü anda ortami yumusatmayi bilmeli bir erkek bence.
Ama pasazade bir yandan ayaklarini kremletiyor öteki yandan ikinci corbasini iciyor. Oh gel keyfim gel ...
Onun derdi yok nasilolsa. Isine geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?