Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dur öyle deme şimdi linç ediliriz.
Olur mi öyle şey kv dediğin istediği saatte istediği kişiyle gelecek. Bize söylemek, sormak ne demek? Biz kimiz ki? Dış kapının dış mandalı
Haklısın aynı şeyi yaşadım bugün delirdim. Sende bir de bebek var.
Isten eve geldim ne bir kap yemek ne bir tane katlanmış çamaşır. Aksi gibi yığılan bulaşık. Gelde delirme :)))))))))
Sonra ben niye sinirliyim :)))
Allah yardımcın olsun canım

Arayın ve müsait olmadığınızı söyleyin haliyle
koyden gelen akrabalari pazartesi gidiyormus, pazar gelelim demis, pazar gunu programimiz var yegenime ve ogluma tiyatro bileti aldim 1 ay once onlari goturecegim uzun zaman o oyuna bilet yakalamaya ugrastim yakamam asla, esim pazar planimiz var deyince o halde yarin gelelim, siz zaman belirtmezseniz ben gelicem kafama gore demis. emrivakinin dibi

Vallahi erkek annesi ve kayinvalide oldugum zaman bu kadinlarin psikolojisini anlarim ancak.
Ama sanirim cogu paylasamiyor ve ogullarinin gözünde bir numara olmamaktan korkuyor olabilir.
Oysa herkesin yeri ayridir.

Aman neyse ya.. aslinda ben sizin yerinizde olsam esimden sogurdum. O izin veriyor bu sacmaliklara sonucta.
Hosunada gidiyordur paylasilmazim diye kesin
Bu tarz sacmaliklara hic izin vermeyen ve ugrastirmayan erkeklerde var sonucta.

Hanımefendi farketmiyor olabilirsiniz ama disardan bariz rekabet halindesiniz bu belli . Sizi hicbriimiz tanımıyoruz, burda bir suru kisi kvalideden cekiyor ama sizin su konunuzda surekli esime soyle yapiyor esimi boyle seviyor diye ustelemeniz kiskandiginizi gosteriyor. Ve bunlardan sonra surekli gülme isareti koymaniz bence hazmedemediginizin isareti . Paylasmak istemeyebilirsiniz ama o da onu bugune getirmis varsin kizlarindan cok sevsin minnosum desin tosbikim desin ne olacak.
Benim kvalidem de kaynima telwfonu he diye acar benim esime efendim oglusum diye acar ama bu onunla oglu arasinda istedigini desin

Bence beni daha çok sevsin el kızını daha az sevsin modundalar. Kimse kimseyi daha az sevsin demedik ama yerlerini bilsinler

Bende işi esinize bırakmayın. Kendiniz arayın misafir kabul edemeyeceğinizi söyleyin. Öyle bir kac kişiyi hazırlıksız nasıl ağırlayacaksiniz ki. O emrivaki böyle davranıyorsa sizde reddetebilirsiniz. Esiniz bu konuda daha net olması lazım aslında. Evdeki durumları kendisi de görüyor sonuçta.

60 yaşındaki kadının nesiyle yarışayım ya?

Hasta haliyle karım kızar dur anne ben geleyim demeyen kocada ne bileyim

Siz kendi konunuzda yerden göğe kadar haklısınız ama bu konuyla sizin konunuzun uzaktan yakından alakası yok.
Bu tür düşüncesiz insanlar bana göre gereken cevabı almalı.

Son derece saçmalamışsınız. Kadın gelip evinize kamp kurmuyor evladına çorba yapıyor tepi topu. Ben o evin hanımıyım diyorsunuz ya, hanımlık dediginiz şey böyle birşey değil. Buna en fazla ciylik, kıskançlık, saçmalık falan deniyor. Oğul ya da kız fark etmez, evlat hastaysa ananın ciğeri yanar. Tek basinaysa da elbet yaninda olmak ister. Anneniz ya da babaniz esiniz yokken gelse o da " ben bu evin beyiyim" diye kabarsin madem.

Isten eve geldim ne bir kap yemek ne bir tane katlanmış çamaşır. Aksi gibi yığılan bulaşık.
E kadın evinize karışıyor, size yemek yapıyor/gönderiyor, her yeri karıştırıyor diye de söyleniyorsunuz.
Şimdi evinize her şeyinize karıştığı için kızdığınız kadın çamaşırlarınızı katlamadı diye mi sorun oldu

Kadın siz işteyken çamaşırlarınızı katlasa, mutfağı toparlasa bu sefer burada "gelmiş çamaşırlarımı katlamış, onlar benim eşyalarım niye benim çamaşırlarımı elliyor, mutfağımı toplamış düzenimi bozmuş, yemek yapmış ben yapamıyor muyum" falan demeyecek miydiniz dürüst olun

Onu iş yapsın, yemek yaptır diyenlere yazdım :) beklentim yok zaten karışsın istemiyorum. Iyi niyetli olduğunu söyleyenler olmuş ya, benim bütün gece uyumadığımı bildiği halde 2 iş yapsaydı iyi niyetli olabilirdi :) Ama beni yanıltmadı

Bence beni daha çok sevsin el kızını daha az sevsin modundalar. Kimse kimseyi daha az sevsin demedik ama yerlerini bilsinler

Esin dengeyi kuramiyor bence..
Yeni evlisiniz siz sanirim. Zamanla düzelir umarim..

Anne ve esini yaristiran erkek var. Anne ve esi arasinda dengeyi kurabilen erkekler var.
Olay bukadar basit.
Böyle bir olayin kivilcimini gördügü anda ortami yumusatmayi bilmeli bir erkek bence.

Ama pasazade bir yandan ayaklarini kremletiyor öteki yandan ikinci corbasini iciyor. Oh gel keyfim gel ...
Onun derdi yok nasilolsa. Isine geliyor.

Arada bir ah anne yapma.. ah forrewamorenk sende yapma diyiverip keyfisini sürmeye devam ...

Sadece oğluna bunu yapıyor, kızlara böyle bir durum yok :)

1.5 sene oldu daha :)
olaylar böyle gitmeye devam ederse işler fazlasıyla değişir ama senin dediğin cümlenin aynısını eşime dedim aradaki denge sende yok diye. Toyuz daha büyüyoruz işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…