Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz eğitimi çoook yanlış anlamışsınız Öğretimle eğitim arasındaki farkı bilsen keşke, bunları yazmaya cesaret edemezdin. Kaldı ki istersen MIT den mezun ol, burdan baktıkça geçimsiz birisin ve üzgünüm çok bencilsin. Kocanda iyi eğitimli falan değil, kendisi için çırpınan annesine bağıranı adamdan saymam ben. Ama sen tabi ki yine bende üniversite okudum, bende nişantaşı çocuğuyum modunda buralarda millete laf yetiştireceksin ve kimse seni dikkate almayacak.

1.5 sene oldu daha :)
olaylar böyle gitmeye devam ederse işler fazlasıyla değişir ama senin dediğin cümlenin aynısını eşime dedim aradaki denge sende yok diye. Toyuz daha büyüyoruz işte

Evet. Bence kayinvalidene yüzdeyüz yüklenme.
Hatta onunla zitlasma topuna aslinda hic girmesen daha mantikli olur. Bosuna enerji kaybi. Ortada sacmaliklar dönüyorsa esininde büyük payi var. Onda bitiyor is cunki.
Ya hosuna gidiyor bu durum ve düzeltmiyor yada ne yapacagini bilmiyor toylugundan.

Sadece oğluna bunu yapıyor, kızlara böyle bir durum yok :)
O onunla kızları arasındaki konu. Bu arada topu topu çiş yaparken kilotuna damlatmamayi bile beceremeyen bir türe çorba yapabilmek için, sarayda iktidar savaşı veren hanım sultan gibi davranmaya gerek yok. Salın biraz. Bu evin kadını sizsiniz tabi de o adam da o kadının rahminden çıktı. Hayat böyle saçma sapan mevzularla harcamayacak kadar kısa. Siz patlasanız da çatlasanız da değişen bir şey olmayacak. O yüzden rahat olmayı deneyin.

Sen oradan bakmaya devam et bence :)
Beni eğitimden vuran insana, istediği gibi yazdım. Ne kadar kolay size 1 paragrafla insanlara değer biçmek, kalıba sokmak. 2 kelimeyi cımbızla çekip konuyu oradan oraya savurmak. Önce konuyu iyice okuyun, sonra bana konuşun. Oradaki cümlelerim gayet net.

Maşallah eşiniz çok şanslı
Eşi bir yandan bakıyor anne bir yandan
Eşinize yaptıklarınızı yazmışsınız sanki esiniz 5 yaşında çocukkremledim uyuttum faln bu ne yani. Alt tarafı grip.
Kv niz oğlunun yanına gelecek tabi. Eşinize söylemiş neden izin alsın tuhafsiniz

Evet mesafe olmalıdır ve herkes her an kafasına eseni yapmamalıdır.
Ancak kaçırdığınız çok önemli bir nokta var; istisnalar...

Hastalık da bir istisnadır ve bakıma muhtaç bir evlat varken hiç bir anne gelinden izin alayım demez, herkesin özel alanına saygılı olan ben dahi arayıp gelinden müsaitseniz oğluma çorba yapayım demem.
Elmayla armutu fena halde karıştırıyorsunuz.

Çok kontrol sahibi biriyim ya. Böyle çizgiden çıkınca mevzular deliriyorum.

Krem değil vikis
Izin alsın demedim

Siz yapınca oluyor ama aynısını eşinizin annesi yapınca “eşim 3 yaşında çocuk mu” diyorsunuz. Çelişkiler çelişkiler...

Ama siz de öyle davranıyorsunuz sabaha kadar uyumadan işe gitmek falan çocuğunuz değil ki bilemedim ben yapamazdım şahsen...

Izin alsın demedim
74839474829. Keredir yazıyorum.
Konu bana haber verilmesi, sorulması. Eviniz muaait midir denmesi gibi şeyler

Yorumunuzu çok beğendim..
Konu sahibindeki haklılık davası Burhan Altıntop ''Ben aslında yoğummm..'' lafı gibi absürt bir duruma doğru gidiyor..
Hadi bakalım hayırlısı..

Son düzenleme:
Çok kontrol sahibi biriyim ya. Böyle çizgiden çıkınca mevzular deliriyorum.
Anne oğul arasındaki bağ çok farklıdır. Siz sanırım henüz anne olmadınız ama benden size tavsiye mesafe candır ama anneyle oğul arasında değil, gelinle kayınvalide arasında. Siz ikisini uzaklaştırmaya çalışırsanız önünde sonunda ya siz aradan çıkarsınız ya da aşırı mutsuz bir evliliğiniz olur. biraz dengeyi koruyun. Bu cay corba isi gibi basit konulari olaya cevirirseniz gercek olaylar icin krediniz kalmaz. Onemli bir sorun oldugunda annemin corbasina bile karistin cevabi alir oturursunuz.

Siz yapınca oluyor ama aynısını eşinizin annesi yapınca “eşim 3 yaşında çocuk mu” diyorsunuz. Çelişkiler çelişkiler...

Hasta insana bakmanın neresi yanlış ya?
Ben 3 yasındaki çocuk benzetmesini annişim minnoşum diyor diye dedim. Bence çelişkiye düşen sizsiniz. Bir yeri okuyup tüm konu hakkında yorum yapıyorsunuz

Izin alsın demedim
74839474829. Keredir yazıyorum.
Konu bana haber verilmesi, sorulması. Eviniz muaait midir denmesi gibi şeyler

Peki siz söyleyin o zaman diyalogu. İzninizle başlatıyorum,

Anne: oğlum napıyorsun nasıl oldun?
Eş: iyi sayılırım anne yatıyorum üşüyorum vs vs
Anne: oğlum sana bir çorba yapayım, gözümle görmeden içim rahat etmez aklım sende kalır
Eş: tamam annecim dur ben bir karıma haber vereyim sana ona göre dönüş yaparım tamam mı?
Anne: olur yavrum bekliyorum.

Ya da farklı bir diyalog siz oluşturun kafanızda. Telefonda yapılan spontane bir konuşmada size nasıl haber verilebilir acaba söyler misiniz? 4.5G ile mi bağlanacaksınız nedir?
Adam el mahkum onu merak eden annesini çağıracak ( ve her anne merak eder hasta çocuğunu)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…