Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne gelmene gerek yok eşim bana gayet iyi baktı şuan evin durumuda çok müsait değil denilebilirdi.
Yada kv oğlunu aramadan önce beni arayıp oğlunu sorabilirdi.
Gelsin linçler
Kadının oğlu hastayken oğlunu değil sizi arayıp mı soracak nasıl olduğunu? Bunu herhalde cidden kastederek yazmıyorsunuzdur, yani umarım sırf cevap yazmış olmak için yazıyorsunuzdur. Hayır ciddiyseniz gerçekten çok tuhaf çalışıyor aklınız demektir.

Siz hasta olup yorgan döşek yatsanız anneniz sizi mi arar eşinizi mi?

Ayrıca siz sabaha kadar uyumayıp adama baktınız, sonra işe gittiniz saatlerce, tüm gün o adam evde yalnız. Siz başında sabahlayacak kadar ağır durumda bir adamın sırf siz kayınvalidenizi istemiyorsunuz diye bütün günü o halde yalnız geçirmesi içinize siniyorsa ya eşinizi söylediğiniz kadar sevmiyorsunuz, ya da bencilsiniz.

Adam hasta yatıyor, bakacak insan gelecek, niye gelme desin? Sizin derdiniz evin dağınıklığı, size sorulmaması falan değilmiş. Sizin derdiniz eşinizin sırf sizin bakımınızla yetinmeyip annesine de tamam demesi, annesini "eşim bana yeter" diye reddetmemiş olması. Şu mesajınızla bu çok net belli oldu.

Ben konuya çok başka bir yerden bakıyorum..
Okurken tuhaf oldum.. hüzünlendim...
Annesi tarafından sevilmemiş, hasta olduğunda "nasılsın oğlum? bir şeye ihtiyacın var mı?" diye sorulmamış bir adamla evli olsaydınız anlardınız kayınvalidenizin kıymetini.
Benim kayınvalidemin eşim ne haldedir, nerde kalıyor, ne yiyip içiyor umrunda değil... Rolleri karıştırmayın, herkesin rolü çok ayrı ve çok önemli. Ne kadar mükemmel bir eş de olsanız annenin yerini tutamazsınız. Eksikliği o kadar acı ki.. Benim çok şükür hiçbir eksiğim yok, doya doya anne sevgisi aldım. Hala bebeği gibi kucağına oturtur, kuzum yavrum bebeğim diye sever herkesin içinde. Eşimin hemen yüzü buğulanır.. Hemen toparlanırım. Öf anne ya eşşek kadar oldum derim. Siz sevmek zorunda değilsiniz, gerektiği zaman kibarca uyarabilirsiniz. Yatakodanıza girmesine müsade etmeyebilir, ilişkiniz hakkında söz hakkı vermezsiniz. Tüm bunlar sizin elinizde. Lakin oğlunu nasıl seveceğine, nasıl davranacağına asla karışamazsınız. Sadece kendinizi yıpratırsınız. Eşinize olan sevginizin saf bir sevgi olduğuna inanmıyorum. İktidar ve mülkiyet savaşı içerisindesiniz. Her şeye "benim..benim.." diyerek tepki veriyorsunuz. Benim evim, benim eşim.. Yazık edersiniz ilişkinize. En önemlisi kendi canınıza.

Empati karşılıklı olursa anlamlıdır
Eşi ve annesi de biraz empati yapsaymis!!konu sahibini yok saymasaymis. 3 yaşında çocuk sever gibi mic mic davranmasaymis

Anasi, anacim mic mic da sever, sap supta oper..
Bir tane dogurun yillarca emek verip yetistirin o zaman anlarsiniz.

Anasini bu sebeplerle azarlayan heriftende bi nane olmazya neyse.

Siz birkac yillik esi olarak uykusuz ise gidiyorsunuz, o derece 3 yas muamelesi yapiyorsunuz kadin hasta ogluna corba yapinca bla bla olduu canim.

Kv takintinizdan kurtulun, yazik caniniza..

Annesi 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor demişsiniz sizde aynı şeyi yapmışsınız. Benim eşimde grip olur içer ilacını uzanır tamam o ne öyle uykusuz kalcam falan bana garip geldi , bence siz aşırı düşkünsünüz. Eşiniz tabiiki düşkün olucaksınız ama yazdığınızı okur musunuz kayınvalidenizi suçladığımız herşeyi siz yapıyorsunuz. Belki yaşadığınız ve buraya sığdıramadığınız bissüri olay vardır. Ama ben sizin abarttığınızı düşünüyorum. Gelip oğluna çorba yapmak istemesi çok normal bence.

Butun yorumlari okumadim ama buna cevap yazmadan gecemeyecegim.
Cunku siz de 3 yasindaki bebek gibi basinda nobet tutmussunuz.
Evlat kadar degerlisi yok ama benim evladim da hasta olsa yatar uyurum arada kontrol ederim.
Siz de yarisiyor gibisiniz, anneyken dahi boyle anne degilim, cok abartmissiniz.
Valla ben adamin yerinde olsam hem annem hem esim boyle davraniyor olsa vasiyetimi bile yazardim yav hayirdir olecek miyim diye.

Konu hala çok eğlenceli..

Egodan kendini kaybeden gelinler
Vs
Geleceğin kayinvalideleri

Sevgili konu sahibi, sen de madem başka fikre acik değilsin, çılgınlar gibi yaptığını savunacaksın, ne demeye başkalarına dert yanıyorsun?

Kocanın basında bir gece bekledin diye hemen bir havalara girmişsin, çok büyük bir fedakarlık yapmışsın gibi.
Aha bak bu saat oldu, ve 2 haftadır uyku uyumadan, 3 hasta çocuk bakıyorum .
Öyle vicks sürdüm, üstünü değiştim de değil
Ciyak ciyak ağlamalı, 1 kasik ilac içecek diye bin takla atmali, kucagimda yatarken bile böğüre böğüre anneaaaa geeeeallll bagirmalı, iştahı kapandığı için günde bilmem kaç çeşit bir şey hazırlamalı, daha milyon tane şey yaptığım bir bakımdan bahsediyorum
Anne ile yarismasan mi artık?
Hasta iken en iyi ben baktım yarışını kazanamazsın bence :)

Yalnız sizi tebrik ederim. 4 yaşındaki oğlum hasta olunca bile bu kadar bakmıyorum. Masajlar, gece üst değiştirmeler, efendime söyleyeyim yedirmeler. Grip değil mi? Kötürüm kalmadı yani bildiğimiz grip :)

Valla konu hakkında söyleyecek çok cümlem var ama bir önceki konunuzu da hatırlıyorum. Yorum yapmayayım :)

Turuncu o değil de ben hastalıktan da hasta bakmaktan da nefret ederim. Şu yazılanların yarısını bile oğluma yapmıyorum hasta olduğunda. Yapmak da istemiyorum. Grip olduğunda kötürüm olmuş gibi yatan biri olsun istemiyorum. Ben kendimi bildim bileli kendi kendime bakarım, zatürre olduğumda bile kimseden ilacımı getirmesini istemedim. Eşime de oğluma da yapmıyorum. Sinirim bozuldu konudaki ayrıntılardan yemin ederim:)

Kayın pederini eve davet edip, sonra gelmesine bozulan, gece adam hastalanıp kocişi babasını acillere götürdü ve kendisi evde yalnız kaldı diye triplenen taze gelin kızımız değil mi bu arkadaşımız?

Evet evet o. Normalde pek eski konu hatırlamam ama bu arkadaşı çok net hatırlıyorum. Durum vahim. Troll de olabilir diye düşünüyorum hatta.

Evet evet o. Normalde pek eski konu hatırlamam ama bu arkadaşı çok net hatırlıyorum. Durum vahim. Troll de olabilir diye düşünüyorum hatta.

Ben de hatırlamam ama aynen, o konusu kafama kazınmış; adam acile taşınmış, gelin kızımız triplerde, gerçekse durum vahim yani; kv-kp kimin bedduasını aldılar acep?

Rap şarkı yazmıştım kendisine; bi de Erol abimden "Saksı değilim ben" fonunu yollamıştım.
Görüyorum ki bir şey değişmemiş. :)

Ben gerçek olmadığını düşünmek istiyorum. Diğer türlüsü korkunç çünkü. Beynimi vickslesem bile anlayamam.

Kayın pederini eve davet edip, sonra gelmesine bozulan, gece adam hastalanıp kocişi babasını acillere götürdü ve kendisi evde yalnız kaldı diye triplenen taze gelin kızımız değil mi bu arkadaşımız?
Kayinpederi acile gotururken kendisinden izin almadilarsa hakli bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…