- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Kayinpederi acile gotururken kendisinden izin almadilarsa hakli bence.
Ben gerçek olmadığını düşünmek istiyorum. Diğer türlüsü korkunç çünkü. Beynimi vickslesem bile anlayamam.
Kayinpederi acile gotururken kendisinden izin almadilarsa hakli bence.
Bana da inanamayacağım şekilde tuhaf geliyor ya, hadi bakalım.
Vickslesen anlamazsın tabi, vikislemen lazım çünkü.
Bre haddsisss ne demek acile götürürken izin, kp hastalanmaya izin aldı mı hea? Sordular mı bu kıza hastalanırken hea? Ne hakla?!!!11!!!1 Hem de kendi biricik öz evinde?! İzinsiz hasta olmak?!!11!!1111
Acaba eşi gripken tuvalet ihtiyacını tek başına giderebiliyor mu onu merak ettim ben. Ördek mi almış acaba yatağın kenarına "ççşşşş aşkım hadi geliyor çişşşş" ahsjsjs.
Ayrıca izin almak değil mevzu o konuda tamam mı. Adam evde usulca ölebilecekken karısını evde tek bırakma cüretini gösterip acile götürmüş babasını. Hayır yani bırak ölsün karından kıymetli mi.
Hanimlar tamam da konu sahibi o evin hanimi. Evinden biri cikarken tabii ki ona sorulacak. Ooh kafasina gore herkes acile gitsin o zaman, olur mu? O artık onun kocasi! Babasi da bilsin evli oldugunu, acile mi gidecek napacaksa once gelinine sorsun "oglan beni hastaneye goturebilir mi" diye. Lutfen yani.Bana da inanamayacağım şekilde tuhaf geliyor ya, hadi bakalım.
Vickslesen anlamazsın tabi, vikislemen lazım çünkü.
Bre haddsisss ne demek acile götürürken izin, kp hastalanmaya izin aldı mı hea? Sordular mı bu kıza hastalanırken hea? Ne hakla?!!!11!!!1 Hem de kendi biricik öz evinde?! İzinsiz hasta olmak?!!11!!1111
Hanimlar tamam da konu sahibi o evin hanimi. Evinden biri cikarken tabii ki ona sorulacak. Ooh kafasina gore herkes acile gitsin o zaman, olur mu? O artık onun kocasi! Babasi da bilsin evli oldugunu, acile mi gidecek napacaksa once gelinine sorsun "oglan beni hastaneye goturebilir mi" diye. Lutfen yani.
Ustelik oglan evlenmis artik babası kendisini hastaneye goturtecekse evlendirmeseymiş!!
okurken bir şeyleri kaçırmışsınız galibaAkşam canım sıkıldıkça yorumları okuyup güldüm sayenizde konu sahibi, iyi ki çıldırıp konu açmışsınız. Günümü şenlendirdiniz
Eşimde de biraz kırgınlık vardı bu akşam, grip olacağım galiba dedi, uyumaya giderken. Bende daha kötü olursan, gece ayağına viks sürerim dedimşaşkın şaşkın yüzüne baktı garibim
Turuncu o değil de ben hastalıktan da hasta bakmaktan da nefret ederim. Şu yazılanların yarısını bile oğluma yapmıyorum hasta olduğunda. Yapmak da istemiyorum. Grip olduğunda kötürüm olmuş gibi yatan biri olsun istemiyorum. Ben kendimi bildim bileli kendi kendime bakarım, zatürre olduğumda bile kimseden ilacımı getirmesini istemedim. Eşime de oğluma da yapmıyorum. Sinirim bozuldu konudaki ayrıntılardan yemin ederim:)
Ben kvye hak verdim kesinlikle ama herkes bakim konusuna takilmis 3 yasinda gibi diye ben kendime baktirmaya bayiliyorum ya, asiri seviyorum ne var ki bunda.
Anam ve eşim bana bakmasa biraz uzulurdum yani
evet baban kötülerse bize getir diyip sonra kocasi babasini götürüncede neden getirdin diye kavga eden mutlu oldugunu iddia edan ama 7.aydan sonra düzenli olarak kaynanaya saydirmali konu açan bacimizKayın pederini eve davet edip, sonra gelmesine bozulan, gece adam hastalanıp kocişi babasını acillere götürdü ve kendisi evde yalnız kaldı diye triplenen taze gelin kızımız değil mi bu arkadaşımız?
bilmeyenler icin oyle yaziyor arkadaş facebook yerinede feys yaziyormuş anlamayanlara anlatmak icin yada oyle biseydi işte tam anlamadimKonuda beni dağıtan tek şey VİKİSLEMEK kelimesi oldu.
Peki kendinize baktırmayı sevdiğiniz kadar başkalarına da bakıyor musunuz? Vikis?
bende kese attirinca aşırı ilgi görmüş hissediyorumVikis süren olmadi hic, surmedim de ama ben de bakarim tabi ki.
7/24 esimin ensesinde yapisik bir tip degilim ama biraz ilgi delisi olabiliyorum zaman zaman ozellikle hastayken ekstra ustume düşülmesi cok hosuma gidiyor.
Hasta degilken bile bazen sacimi eşime yikatirim tarar filan...
Bu psikolojik olarak nasil gorunuyor bilmiyorum tabi ama seviyorum
bende kese attirinca aşırı ilgi görmüş hissediyorum
utanma kız hepimiz attiriyoruzDimi ya direk banyo yaptiriyor yazamadim utandim vallaama evet.
utanma kız hepimiz attiriyoruzhatta ben atiirirken de kadifeden kesesi türküsü çığırıyorum
bizimkinde tek faaliyet kese atma adam kese atarken 5 senelik evlilikte konusmadigi kadar cok konusuyor o neydi giz 150 boyunla 170 kir cikardin diyodu geçenİyi bari tek degilmişim. Ya hani normal sohbet, sarilmaca, opme olarak zaten ilgili ama bazi kişisel seylerimi yapmasi zaman zaman hoşuma gidiyor yanikendim yapabilirim ama yaptirmak iyi geliyor, hastayken de cocuk gibi davranmasi hosuma gidiyor dogal olarak ama herkes baya dalga gecip, giydirince utandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?