Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşam canım sıkıldıkça yorumları okuyup güldüm sayenizde konu sahibi, iyi ki çıldırıp konu açmışsınız. Günümü şenlendirdiniz

Eşimde de biraz kırgınlık vardı bu akşam, grip olacağım galiba dedi, uyumaya giderken. Bende daha kötü olursan, gece ayağına viks sürerim dedim şaşkın şaşkın yüzüne baktı garibim

Kayinpederi acile gotururken kendisinden izin almadilarsa hakli bence.

Acaba eşi gripken tuvalet ihtiyacını tek başına giderebiliyor mu onu merak ettim ben. Ördek mi almış acaba yatağın kenarına "ççşşşş aşkım hadi geliyor çişşşş" ahsjsjs.

Ayrıca izin almak değil mevzu o konuda tamam mı. Adam evde usulca ölebilecekken karısını evde tek bırakma cüretini gösterip acile götürmüş babasını. Hayır yani bırak ölsün karından kıymetli mi.

Ben gerçek olmadığını düşünmek istiyorum. Diğer türlüsü korkunç çünkü. Beynimi vickslesem bile anlayamam.

Bana da inanamayacağım şekilde tuhaf geliyor ya, hadi bakalım.
Vickslesen anlamazsın tabi, vikislemen lazım çünkü.

Kayinpederi acile gotururken kendisinden izin almadilarsa hakli bence.

Bre haddsisss ne demek acile götürürken izin, kp hastalanmaya izin aldı mı hea? Sordular mı bu kıza hastalanırken hea? Ne hakla?!!!11!!!1 Hem de kendi biricik öz evinde?! İzinsiz hasta olmak?!!11!!1111

Cevapları da çok ilginç, hadi bakalım hayırlısı :)

O evde sadece o evin kadını hastalanabilir. Bak şimdi kayınvalide oğlundan gribi kaparsa izinsiz? Aboo bak gör o zaman şamatayı.

Hanimlar tamam da konu sahibi o evin hanimi. Evinden biri cikarken tabii ki ona sorulacak. Ooh kafasina gore herkes acile gitsin o zaman, olur mu? O artık onun kocasi! Babasi da bilsin evli oldugunu, acile mi gidecek napacaksa once gelinine sorsun "oglan beni hastaneye goturebilir mi" diye. Lutfen yani.

Ustelik oglan evlenmis artik babası kendisini hastaneye goturtecekse evlendirmeseymiş!!

Bak böyle anlatınca empati kurdum şöyan. Çünkü girerken sorulması gerektiği gibi çıkarken de sorulmalı. Hem yaşamaya çalışırken de sormamış babası. Belki uygun olan ölmesiydi. Kadının evinde yaşamayı seçmiş hadsiz. Sorsa belki öl diyecek.

okurken bir şeyleri kaçırmışsınız galiba

Ben kvye hak verdim kesinlikle ama herkes bakim konusuna takilmis 3 yasinda gibi diye ben kendime baktirmaya bayiliyorum ya, asiri seviyorum ne var ki bunda.
Anam ve eşim bana bakmasa biraz uzulurdum yani

Ben kvye hak verdim kesinlikle ama herkes bakim konusuna takilmis 3 yasinda gibi diye ben kendime baktirmaya bayiliyorum ya, asiri seviyorum ne var ki bunda.
Anam ve eşim bana bakmasa biraz uzulurdum yani

Peki kendinize baktırmayı sevdiğiniz kadar başkalarına da bakıyor musunuz? Vikis?

Kayın pederini eve davet edip, sonra gelmesine bozulan, gece adam hastalanıp kocişi babasını acillere götürdü ve kendisi evde yalnız kaldı diye triplenen taze gelin kızımız değil mi bu arkadaşımız?
evet baban kötülerse bize getir diyip sonra kocasi babasini götürüncede neden getirdin diye kavga eden mutlu oldugunu iddia edan ama 7.aydan sonra düzenli olarak kaynanaya saydirmali konu açan bacimiz

Peki kendinize baktırmayı sevdiğiniz kadar başkalarına da bakıyor musunuz? Vikis?

Vikis süren olmadi hic, surmedim de ama ben de bakarim tabi ki.
7/24 esimin ensesinde yapisik bir tip degilim ama biraz ilgi delisi olabiliyorum zaman zaman ozellikle hastayken ekstra ustume düşülmesi cok hosuma gidiyor.
Hasta degilken bile bazen sacimi eşime yikatirim tarar filan...
Bu psikolojik olarak nasil gorunuyor bilmiyorum tabi ama seviyorum

bende kese attirinca aşırı ilgi görmüş hissediyorum

utanma kız hepimiz attiriyoruz hatta ben atiirirken de kadifeden kesesi türküsü çığırıyorum

İyi bari tek degilmişim. Ya hani normal sohbet, sarilmaca, opme olarak zaten ilgili ama bazi kişisel seylerimi yapmasi zaman zaman hoşuma gidiyor yani kendim yapabilirim ama yaptirmak iyi geliyor, hastayken de cocuk gibi davranmasi hosuma gidiyor dogal olarak ama herkes baya dalga gecip, giydirince utandim

bizimkinde tek faaliyet kese atma adam kese atarken 5 senelik evlilikte konusmadigi kadar cok konusuyor o neydi giz 150 boyunla 170 kir cikardin diyodu geçen

Bütün yorumları okumadım ama bir program yoksa anne babanın eve gelmesi için eşlerden izin alınmamalı ama haber verilmeli..bununla birlikte hastayken bir bardak su almak zor geliyor insana insan 2 yaşındaki çocuğundan bile medet umabiliyor madem işteniz bu kadar hizmette kusur etmediğiniz adama(ki bence çok güzel bir davranış eşler birbirine hizmet etmekten cekinmemeli)yanında birinin olması daha iyi değilmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…