Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne gelmene gerek yok eşim bana gayet iyi baktı şuan evin durumuda çok müsait değil denilebilirdi.
Yada kv oğlunu aramadan önce beni arayıp oğlunu sorabilirdi.
Gelsin linçler
Buna çok güldüm konu sahibi ciddi misiniz bu konuda ? Yoksa gerçekten fikrinizden dönmemek yaptığınız tuhaflığı normal göstermek için mi zorluyorsunuz kendinizi?
Belki adam sadece hastayken yalnız kalmamak adına kendi arayıp çağırdı annesini? Kendini mutsuz hissetti tek başına yatarken, olamaz mı?

Arkadaşım hiç aynı şey değil evin içinden kadın mesuldur musaitmi temizmi erkegin umrunda olmaz
"Oglumun evi" degilmi giderim derler Sonra "gelinin evi"pisti diye laf ederler anneyle kayinValide bir olurmu allah aşkına

Dipnot.ayrıca ben hastayken esim baktı bana o hasta olunca da ben bakarım anneler falan yardım istenirse gelmeli bence

Bakım şeklinize ve anlatımınıza bakarsak eşiniz ölüm döşeğinde gibi görünüyor.
Bu kadar ağır hastaya annesi herhalde gelip bakacak
Cidden
Kayınvalideye laf söyleniyor 3 yaşında gibi davranıyor diye
Konu sahibinin pek bir farkı yok
Ama mıç mıç sevgi konusunda hak verebilirim kocaman adamın annesinin tontişkosu diye mıcır mıcır sevilmesi çok itici mehhh

Gülmekten ölüyorum şu an çok haklısın, durum tam olarak bu

Konu sahibinin birkac cümlesini cimbizlayip üzerine gidiliyor sürekli.

Burda evlendikten sonra oglushhummm yavrumm diye kafayi yemis kayinvalide var halbuki.
Bilmem nezamanin didisinin didisi botunu sakladim oglusumun diye konu sahibine bildirim veren bir kv var!

Yani art niyetli, oglum elden kaciyahhh diyen cahil bir kayinvalide var!

Konu sahibininde yeni gelin oldugu belli.. ne diyecegini durumunu dahi anlatamiyor. Evini klasik yeni gelin gibi sahiplenmis kendi düzenini kurmaya calisan toy bir genc kiz var.
Birde hödük bir koca. Dengeyi tutturamayan..

Sizde kalkmis sürekli konu sahibin üzerine gidiyorsunuz ...

Ben sonucu merak ettim. Eve gidince ne oldu? Kv gidince eşinizle ne konuştunuz? Haftalık dizi gibi oldu konu sonraki bölümü merak ediyorum

Konusahibi bizle kavga ederken onları unuttu zaar zaten bi ara gaza geldi kayınvalide beni çok seviyor yazmıştı ,bi aile faciasını daha önledik deminden beri cevap yazmıyor muhtemelen vicks sürüyor

Benim fikrimi almazsa tabiki de gelemez.
Sorun orası.
Ben arkamı döndüğüm her an eşimin dibinde olmak zorunda değil.
Eşim yanımda defalarca azarladı ama kadın yine aynı kadın.
Eşine hiç güvenme o izin vermese böyle davranamaz
Tek diyecegi "anne eşim çorba yaptı istirahat etsem iyi olur sagol "
Eşine bir ayar ver sen

Ya kv gerçekten illettir, yapmadığını bırakmamıştır, hadi anlarım konu sahibinin tepkisini. “Dolmuştur belki kızcağız” der ve çok ayıplamazsın.
Ama konu sahibinin önceki konularına bakıyorum, kışlık taze fasulye yapalım dolabına koy demiş kv diye sinirlenmiş “ben belki taze fasulye sevmiyorum” diyor.
Bunun adı saf kötülük... başka bir şey değil.

Eşine bir ayar ver sen
Sanki konu sahibi evden çıkınca kv eve yerleşti. Sabaha kadar bakılması gerekiyorsa adamcagiza gündüz de bakılması gerekiyor demektir. Çorba vicks falan artuk ne gerekiyorsa..

Eşine bir ayar ver sen
Annesine neden görüşmek istemediği iş arkadaşı muamelesi yapsın anlamadım.
Sabaha kadar başında bekleyip uykusuz kalacak kadar hastaymış. Demek ki ihtiyacı vardı ki annesini yanında istedi.
Biraz empati yapın lütfen ya.

Sizin annenizde geleceği zaman eşinize mi danışıp geliyor,ya da o evin hanımı sizdiniz dimi tek karar mercii sizsiziniz pardon. Evlerden ırak ne diyelim

4 aylık oğlum dünden beri hasta, nöbetteyim.
İleride bir gün yine böyle çok hasta iken yalnız olursa, benim de gidebilme imkanım varsa gider görürdüm çocuğumu.
Eğer oğlum bana "eşim çorba yaptı, gece baya ilgilendi, şimdi de yatıyorum, gelme zahmet etme" vs dese bunu da anlardım.
Ama bu konuda eş kişisi annesine gel demiş. Annesi de elbet gelecek.
Morrenk, siz önce eşinize söylenin. Kayınvalidenin burda bir hatası yok.
Ha, kadın normalde sevilesi değildir belki, o ayrı konu.

Ben de zerre kadar haz etmem kayınvalidemden.
Eşim hasta olsa bakmaya gelmeyi aklından bile geçirmez de velev ki gelecek olsa, evimin dağınıklığından ben de utanırım. Hele hele arkamdan söylenecekse,görmesini istemem. Ama eşim bilir bu hassasiyetimi. Ya kalkıp toplar, ya da hastalık hali diye rahat davranır, konuşturmaz annesini.
Yani burada da iş eşinize düşerdi.

Öte yandan 3gündür ben de hastayım ve her gün annem sabah gelip akşam gitti. Bana ve çocuklarıma baktı.
Ama ben eşime sorayım demedim,izin için.
Haber verdi m sadece, aklı kalmasın içi rahat etsin diye.

Çok uzun oldu ama gıcık edici bir konu. Kayınvalidemden nefret boyutunda haz etmityorken ben bile hak veremedim size.
Bana göre eşinizle iletişim sorununuz var.
Kadını da sevmiyorsunuz,herşeyi batıyor. Ama bu kadar sinirlenecek birşey yok, abartmışsınız.
Hayat geçmez böyle, yeni evlisiniz yıpranır pişman olursunuz.
Yine sevmeyin, hadi yine kıskanın ama usturuplu olsun yahu.

Sanki konu sahibi evden çıkınca kv eve yerleşti. Sabaha kadar bakılması gerekiyorsa adamcagiza gündüz de bakılması gerekiyor demektir. Çorba vicks falan artuk ne gerekiyorsa..

O açıdan bakınca siz de haklısınız gündüz akşama kadarda annesi sarilip yatsın adamcagizin yanında hak gecmesin

Kadin isteyken adamin Sülalesi geçmiş olsuna da gelmeli mazallah grip çok tehlikeli

O açıdan bakınca siz de haklısınız gündüz akşama kadarda annesi sarilip yatsın adamcagizin yanında hak gecmesin

Kadin isteyken adamin Sülalesi geçmiş olsuna da gelmeli mazallah grip çok tehlikeli
Bi gün gelip burada kv savunacağım hiç aklıma gelmezdi kadının gelip çorba yapmasından pembe dizi senaryoları çıkarttınız ya ne diyim.

Esiniz icin havale gecirebilirdi diyorsunuz demek ki o kadar ciddiydi.Kvalidemin gelmesinden rahatsiz olmadim diyorusnuz sonra da kendisi bakacaksa evlendirmessydi diyorsunuz. Kabul edin artik size ne yapsa batiyor kadin haber vermek musaade istemek falan bahane. Kvalide dolaba fasulye at deyince bile belki ben sevmyoeum diye buraya dert yaniyorsaniz kendinizi ve kalbinizi sorgulayin . Allah sizin gibi insanlari benden ve sevdiklerimden uzak tutsun enerjim emildi yazdiklarinizdan. Bir insanin gorusu fikirleri asla mi degismez asla mi kendini sorgulamaz da bu kadar sabit fikirli olur

Ağzı salya sümük, öksürükten ciğeri çıkan bir adama ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Tabi ki de bakarım, eşim o benim.
Ben kimseyle yarışmıyorum, konumu bir daha okuyun.
Oda annesi canım canı ciğeri kabul ediver bı zahmet kıskanan da alalede ortada...Sen 3 yaşında çocuk gibi davranınca sorun olmuyorda annesi davranınca mi sorun?Annesinin öyle davranması daha mantıklı bu arada en azından onun çocuğu senin çocuğun değil eşin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…