- 3 Ekim 2007
- 14.690
- 36.935
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Buna çok güldüm konu sahibi ciddi misiniz bu konuda ? Yoksa gerçekten fikrinizden dönmemek yaptığınız tuhaflığı normal göstermek için mi zorluyorsunuz kendinizi?Anne gelmene gerek yok eşim bana gayet iyi baktı şuan evin durumuda çok müsait değil denilebilirdi.
Yada kv oğlunu aramadan önce beni arayıp oğlunu sorabilirdi.
Gelsin linçler
Güzel kardeşim, annem ya da babam bize gelmek istese arayıp da eşime sormuyorlarsa, eşinin ailesi de böyle bir durumda sormadan gelebilir. Siz evde yokken sizi arayıp, "kızım size gidip oğluma çorba yapabilir miyim" demesini mi bekliyorsunuz. Evin hanımı olmak tanımı nasıl canlanıyor kafanızda bilemem ama eşiniz de o evin beyi. En az sizin kadar söz hakkına sahip.
CiddenBakım şeklinize ve anlatımınıza bakarsak eşiniz ölüm döşeğinde gibi görünüyor.
Bu kadar ağır hastaya annesi herhalde gelip bakacak
Gülmekten ölüyorum şu an çok haklısın, durum tam olarak buYav ne anası ne oğlu ciddiye alıyor konusahibini millet vizesiz girip çıkıyor zaten 80 sayfa dil döktük bi bize dert oldu
Kocası he he deyip vickslettiriyordur şuan kendini yağlı güreşe hazırlanan pehlivan misali
Ben sonucu merak ettim. Eve gidince ne oldu? Kv gidince eşinizle ne konuştunuz? Haftalık dizi gibi oldu konu sonraki bölümü merak ediyorum
Eşine hiç güvenme o izin vermese böyle davranamazBenim fikrimi almazsa tabiki de gelemez.
Sorun orası.
Ben arkamı döndüğüm her an eşimin dibinde olmak zorunda değil.
Eşim yanımda defalarca azarladı ama kadın yine aynı kadın.
Yani vallahi anlamıyorum ben. Herkeste bir Hürrem Sultan edası. Bu evin hanimi benimle falan. Iyi de adam topu topu birkaç senedir senin çok değerli, paylaşılamaz sultan süleymanın. Önceki 30 sene boyunca anasının sidikli sülosuydu. Böyle kadınlar anası babası hayatta olan adamlarla evlenmesinler. Hem kendilerine eziyet hem adamlara ve ailelerine.
Sanki konu sahibi evden çıkınca kv eve yerleşti. Sabaha kadar bakılması gerekiyorsa adamcagiza gündüz de bakılması gerekiyor demektir. Çorba vicks falan artuk ne gerekiyorsa..Eşine hiç güvenme o izin vermese böyle davranamaz
Tek diyecegi "anne eşim çorba yaptı istirahat etsem iyi olur sagol "
Eşine bir ayar ver sen
Annesine neden görüşmek istemediği iş arkadaşı muamelesi yapsın anlamadım.Eşine hiç güvenme o izin vermese böyle davranamaz
Tek diyecegi "anne eşim çorba yaptı istirahat etsem iyi olur sagol "
Eşine bir ayar ver sen
Sizin annenizde geleceği zaman eşinize mi danışıp geliyor,ya da o evin hanımı sizdiniz dimi tek karar mercii sizsiziniz pardon. Evlerden ırak ne diyelimİzin alsın demiyorum arayıp haber vermesi gerekiyor bende evime haberim olmadan kimse gelsin istemem bu eşimin annesi bile olsa yaptığı gayet mantıklı sizede aynı şeyi yapsa kayınvalideniz tepki verirsiniz burda konuşuyosunuz yok el kızı bilmem ne diye saçma sapan
Sanki konu sahibi evden çıkınca kv eve yerleşti. Sabaha kadar bakılması gerekiyorsa adamcagiza gündüz de bakılması gerekiyor demektir. Çorba vicks falan artuk ne gerekiyorsa..
Bi gün gelip burada kv savunacağım hiç aklıma gelmezdiO açıdan bakınca siz de haklısınız gündüz akşama kadarda annesi sarilip yatsın adamcagizin yanında hak gecmesin
Kadin isteyken adamin Sülalesi geçmiş olsuna da gelmeli mazallah grip çok tehlikeli
Çok pembe dizi izliyorsunuz zaar benzettinizBi gün gelip burada kv savunacağım hiç aklıma gelmezdikadının gelip çorba yapmasından pembe dizi senaryoları çıkarttınız ya ne diyim.
Bu nasıl bı yorum ve bunu 25 kişi begenmis pess yaa!!!Hala kendisi bakacaksa evlendirmeseydi o zaman.
Oda annesi canım canı ciğeri kabul ediver bı zahmet kıskanan da alalede ortada...Sen 3 yaşında çocuk gibi davranınca sorun olmuyorda annesi davranınca mi sorun?Annesinin öyle davranması daha mantıklı bu arada en azından onun çocuğu senin çocuğun değil eşin...Ağzı salya sümük, öksürükten ciğeri çıkan bir adama ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Tabi ki de bakarım, eşim o benim.
Ben kimseyle yarışmıyorum, konumu bir daha okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?