- Konu Sahibi forevermorrenk
vikslemek ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir zahmet öyle olsun.Aslında çıldırdığıyla kalıyor eşi bildiğini okuyor anladığım kadarıyla,annesi gelmiş geçende babası gelmiş. Bizimki bağırıp duruyor niye haberim yok diye. Herşey olması gerektiği gibi oluyor zaten.
Ovv çok sert
Gelin kaynana toprağından derler ya çok doğru bir söz ya..
Bitmedi şu bazı kadınların karşılıklı avam iktidar savaşı..
Mesela çocuk yetiştirme tutumunda şöyle birşey var baktınız çocuk sizi dinlemiyor ısrarla yapıyor izin vermiş gibi yapın kontrolü hala sizde sansın. Biliyorsun ki annesi oğlunun hasta olduğunu öğrenince gelecek,ara ısrar et evi de topla de iki kap da yemek yaptır en azından olay senin kontrolünde olsun.
siz onlara giderken kayınvalideyi ayrı, kayınpederi ayrıca arayıp mı izin istiyorsunuz?Yorumları okudum şöyle diyim.
Kimileri gülmüş, kimileri farklı noktaya çekmiş.
Benim anlatmak istediğim izin meselesi değil kızlar.
Ama özel hayat diye bir kavram var, herkesin saygı duyması gerektiği.
Benim annem, kv fark etmez bu kıstas.
Aramalı dedim çünkü o oğluysa bende geliniyim, ben evden çıktığım anda beni yok sayarak burnunu sokması hoşuma gitmiyor.
Normal de evdeyken bile gelince her şeye karışmayı seven insan ve ben evde yokken neler oldu kim bilir?
Hasta oğluna gelip bakabilir, yemekte çorba da yapabilir ama insan nezaketen olsa sorar aynı benim onlara yaptığım gibi.
Ayrıca belirli yaşa gelmiş insanlara bu kadar müdahale etmek yok saymak çok anlamsız.
Benim kızdığım nokta bu.
Karışılması.
Beni anlayanlara teşekkür ederim.
Anlamayıp beddua edenlere de dilerim yaşamazsınız çünkü buradan yazması kolay, insan başına gelmeden anlamıyor.
Yorumları okudum şöyle diyim.
Aramalı dedim çünkü o oğluysa bende geliniyim, ben evden çıktığım anda beni yok sayarak burnunu sokması hoşuma gitmiyor.
Normal de evdeyken bile gelince her şeye karışmayı seven insan ve ben evde yokken neler oldu kim bilir?
Hasta oğluna gelip bakabilir, yemekte çorba da yapabilir ama insan nezaketen olsa sorar aynı benim onlara yaptığım gibi.
Ayrıca belirli yaşa gelmiş insanlara bu kadar müdahale etmek yok saymak çok anlamsız.
Benim kızdığım nokta bu.
Karışılması.
Anlamayıp beddua edenlere de dilerim yaşamazsınız çünkü buradan yazması kolay, insan başına gelmeden anlamıyor.
Hep beraber yaşayalım o zaman niye evlendik ki :)
siz onlara giderken kayınvalideyi ayrı, kayınpederi ayrıca arayıp mı izin istiyorsunuz?
anneniz size gelirken sizi ayrı eşinizi ayrı mı arayıp izin alıyor?
anneniz size gelirken sadece sizi aradığında da siz dur anne eşime bir sorayım diyor musunuz?
bu üçüne cevap verin sadece.
Valla benim kv, oglunu arıyor oğlum evdeyseniz geliyoruz diyor. Gelin anne diyorsiz onlara giderken kayınvalideyi ayrı, kayınpederi ayrıca arayıp mı izin istiyorsunuz?
anneniz size gelirken sizi ayrı eşinizi ayrı mı arayıp izin alıyor?
anneniz size gelirken sadece sizi aradığında da siz dur anne eşime bir sorayım diyor musunuz?
bu üçüne cevap verin sadece.
Burada çoğumuz evliyiz, belkide sizin yaşadıklarınızdan çok daha fazlasını yaşadık.Yorumları okudum şöyle diyim.
Benim kızdığım nokta bu.
Karışılması.
İzin almıyorum haber veriyorum aynı kv ninde bana yapmasını istediğim gibi