- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi forevermorrenk
Günaydın yorumları okudum :)
Eşim yoğun bir hastalık geçirdi ve ben eşi olarak elimden geleni yaptım. Yazmışsınız ben eşime çocuğuma böyle bakmıyorum diye o sizin vicdansızlıginiz birde anlatıyorsunuz bakmıyorum diye. Bakanı da eleştiriyorsunuz hangisi doğru sizin yaptığınız mi benim yaptığım mi?
Istediğiniz kadar dalga geçin, fake diyin siz sadece kendinize bakın gülün. Normalde sizinde istemediğiniz şeyler ama başkasından duyunca herkes melek oluyor kv savunuluyor. Herkesin evliliği 4 4luk müş gibi davranılıyor. Sizin yok mu sıkıntılarınız anlaşamadığınız noktalarınız?
Ben böyleyim evime karşılamasını istemiyorum. Ister kv olsun ister kanuni sultan süleyman orası benim evim nokta. Ister ego diyin ister başka bir şey umrumda değilsiniz. Şuraya konu açıyoruz 2 kişinin saçma sapan alıp başka yere götürmesiyle dağılıyor konu. Ayrıca bu vikis olayına takımmışsınız. Ben kocamı gerçekten seviyorum. Hasta olunca sabaha kadar uyumam, siz sabaha kadar uyuyorsanız kendi sevgi anlayışınızı sorgulayın bence.
Kocanıza bakarsınız elbette ama annesi 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor diye eleştirip siz 3 yaşında çocuk hastalanmış gibi davranırsanız 30 yaşında adama kendinizle çelişirsiniz.
Bizim evliliğimizde sıkıntılar, anlaşamadığımız yerler var elbette eğer konu açarsak onun altına yorum yazar kendi görüşünüzü belirtip bizi eleştirebilirsiniz. Şu an bunu kendi konunuzun altında yapmanız garip
Madem ne dediğimiz umrunuzda değil neden konu açıyorsunuz? Ben böyleyim diyip işin içinden çıkıp kendinizi sorgulamayacaksanız neden bizim görüşlerimizi merak ediyorsunuz? Kendinizle çeliştiğiniz bir diğer nokta da burası. Ne siz yorulun ne biz yorulalım kendi bildiğinizi okumaya devam edin.