Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın yorumları okudum :)
Eşim yoğun bir hastalık geçirdi ve ben eşi olarak elimden geleni yaptım. Yazmışsınız ben eşime çocuğuma böyle bakmıyorum diye o sizin vicdansızlıginiz birde anlatıyorsunuz bakmıyorum diye. Bakanı da eleştiriyorsunuz hangisi doğru sizin yaptığınız mi benim yaptığım mi?
Istediğiniz kadar dalga geçin, fake diyin siz sadece kendinize bakın gülün. Normalde sizinde istemediğiniz şeyler ama başkasından duyunca herkes melek oluyor kv savunuluyor. Herkesin evliliği 4 4luk müş gibi davranılıyor. Sizin yok mu sıkıntılarınız anlaşamadığınız noktalarınız?
Ben böyleyim evime karşılamasını istemiyorum. Ister kv olsun ister kanuni sultan süleyman orası benim evim nokta. Ister ego diyin ister başka bir şey umrumda değilsiniz. Şuraya konu açıyoruz 2 kişinin saçma sapan alıp başka yere götürmesiyle dağılıyor konu. Ayrıca bu vikis olayına takımmışsınız. Ben kocamı gerçekten seviyorum. Hasta olunca sabaha kadar uyumam, siz sabaha kadar uyuyorsanız kendi sevgi anlayışınızı sorgulayın bence.

Kocanıza bakarsınız elbette ama annesi 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor diye eleştirip siz 3 yaşında çocuk hastalanmış gibi davranırsanız 30 yaşında adama kendinizle çelişirsiniz.
Bizim evliliğimizde sıkıntılar, anlaşamadığımız yerler var elbette eğer konu açarsak onun altına yorum yazar kendi görüşünüzü belirtip bizi eleştirebilirsiniz. Şu an bunu kendi konunuzun altında yapmanız garip
Madem ne dediğimiz umrunuzda değil neden konu açıyorsunuz? Ben böyleyim diyip işin içinden çıkıp kendinizi sorgulamayacaksanız neden bizim görüşlerimizi merak ediyorsunuz? Kendinizle çeliştiğiniz bir diğer nokta da burası. Ne siz yorulun ne biz yorulalım kendi bildiğinizi okumaya devam edin.

Sıkıntı yok elbette. Ama işte konular bu yüzden açılıyor. Konu sahibi durumu anlatır, üyeler kendi fikirlerini söyler. Konunun amacı bu değil midir? Benim açımdan sıkıntı yok mesela ben bana garip geleni yani fikrimi söyledim ama sen bana Vicdansız dedin :) ben sana bir sıfat yakıştırmamıştım mesela. Sıkıntı var da bende değil :)
Boşverin, bence hep birlikte gidip bir deve bulup hendekten atlatalım, daha kolay olur :)

Kocanıza bakarsınız elbette ama annesi 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor diye eleştirip siz 3 yaşında çocuk hastalanmış gibi davranırsanız 30 yaşında adama kendinizle çelişirsiniz.
Bizim evliliğimizde sıkıntılar, anlaşamadığımız yerler var elbette eğer konu açarsak onun altına yorum yazar kendi görüşünüzü belirtip bizi eleştirebilirsiniz. Şu an bunu kendi konunuzun altında yapmanız garip
Madem ne dediğimiz umrunuzda değil neden konu açıyorsunuz? Ben böyleyim diyip işin içinden çıkıp kendinizi sorgulamayacaksanız neden bizim görüşlerimizi merak ediyorsunuz? Kendinizle çeliştiğiniz bir diğer nokta da burası. Ne siz yorulun ne biz yorulalım kendi bildiğinizi okumaya devam edin.

Burası BDV bölümü dimi?
Konu açıp sıkıntılarınızı anlatabilirsiniz diyor, en yukarıda.
Sıkıntılarınızı anlatıp hakaret yiyebilirsiniz demiyor adminler.
Beni eleştirebilirsiniz olaylarla ilgili ama yapılan yorumlarda eleştiriden çok hakaret var.
Buradaki bir konudan kötü kalpli demenin neresi doğru?
Umurumda değil dediğim noktalar orası, sizin hakaretleriniz.
Ben kendimi biliyorum çünkü.
Eşime 3 yaşındaki çocuk gibi davranmadım, az öncede yazdım ciddi hastaydı, tedavisinde yardımcı oldum.
Ateş ve ter yaptı sürekli.
Ayrıca evhamlı da olabilirim bu da mı suç?
Annesine dediğim durum 2 metrelik adamın peşinden gezinip, annişim minnoşum diye sevmesi falan konusuydu ama bizler el kızı olduğumuz için hiç bir şeye karışma hakkımız yok :)

Sizde bana kötü kalpli, eşine çocuk gibi davranıyor dediniz.
Evlilikte hasta olan eşe bakmak suç mudur?
Burada ne hakaretler edildi, kimseye kötü karşılık vermedim.
Kişilik olarak yargılamanız yanlış.
Konuya yorum yapılır ama sizler kişilikten vuruyorsunuz.
Sıkıntı orada.

Kötü kalpli demedim de eşinize çocuk gibi davrandığınızı dolaylı yoldan söyledim evet. Tane tane anlatayım. Sizin şikayet ettiğiniz konu ne? Kendi cümlelerinizle kayınvalidenizin eşinize çocuk gibi davrandığını, çocuk gibi sevdiğini, çocuk sever gibi davranış ve hitaplarda bulunduğunu ve bundan rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz. Bizler de dedik ki, siz de eşinize çocuk gibi davranıp bakıyorsunuz. Bu durumda kendinizle çelişiyorsunuz. Hakaret edenleri bilmem, ben etmedim etmem de. Az çok bilirsiniz beni üslubum stabil:)

Onun yerine bu konudan gidebilirsin daha kolay olur ikimiz içinde :)
Okumayla adam olunmuyor ,ne kadar doğru bir sözmüş... ömür boyunca kayınvalide kıskançlığı ile yaşayacaksınız, ister kabul edin ister etmeyin... Gidiyorum, çünkü laftan anlayacak biri değilsiniz, değmezsiniz...

Burası BDV bölümü dimi?
Konu açıp sıkıntılarınızı anlatabilirsiniz diyor, en yukarıda.
Sıkıntılarınızı anlatıp hakaret yiyebilirsiniz demiyor adminler.
Beni eleştirebilirsiniz olaylarla ilgili ama yapılan yorumlarda eleştiriden çok hakaret var.
Buradaki bir konudan kötü kalpli demenin neresi doğru?
Umurumda değil dediğim noktalar orası, sizin hakaretleriniz.
Ben kendimi biliyorum çünkü.
Eşime 3 yaşındaki çocuk gibi davranmadım, az öncede yazdım ciddi hastaydı, tedavisinde yardımcı oldum.
Ateş ve ter yaptı sürekli.
Ayrıca evhamlı da olabilirim bu da mı suç?
Annesine dediğim durum 2 metrelik adamın peşinden gezinip, annişim minnoşum diye sevmesi falan konusuydu ama bizler el kızı olduğumuz için hiç bir şeye karışma hakkımız yok :)

Ben size nerde sıkıntılarınızı anlatamazsınız dedim? Elbette anlatırsınız ama kalkıp yorumlarınız umrumda değil yazarsanız siz neden kendinizi yorup anlatıyorsunuz, biz neden kendimizi yorup cevap yazıyoruz?
Sizi eleştirebileceğimizden emin misiniz zira çok eleştiriye kapalı bir insansınız. Kötü kalpli kelimesi bana göre bir hakaret değil o yüzden onun üzerinden yorum yapamam.
İsterse 10 metre olsun annesinin çocuğu o farkında mısınız? İster minnoşum der ister minik bebeğim el kızı veya kendi öz kızı olun bir annenin kendi çocuğunu nasıl sevdiğine karışma hakkınız yok evet.

Kötü kalpli demedim de eşinize çocuk gibi davrandığınızı dolaylı yoldan söyledim evet. Tane tane anlatayım. Sizin şikayet ettiğiniz konu ne? Kendi cümlelerinizle kayınvalidenizin eşinize çocuk gibi davrandığını, çocuk gibi sevdiğini, çocuk sever gibi davranış ve hitaplarda bulunduğunu ve bundan rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz. Bizler de dedik ki, siz de eşinize çocuk gibi davranıp bakıyorsunuz. Bu durumda kendinizle çelişiyorsunuz. Hakaret edenleri bilmem, ben etmedim etmem de. Az çok bilirsiniz beni üslubum stabil:)

İdrak senin konularını okurken bir kaçına yorum yazmıştım, ne kadar tatlısın falan diye.
Senin eşinle ilgili yazdığın şeylerde sana dönüp bir tanesinde hakaret adına bir şey yazdım mı?
Sana değil açın bakın kimseye kalp kıracak bir yorum yazmadım.
En fazla şunu yapma bunu yapma der giderim.
Ben sizlerden de bunu bekliyorum.
Yorum yapılır ama belirli ölçü de.
Burada 1-2 cümle cımbızla alınıp, başka yerlere gidiyor sonrasında insanlar saldırmaya başlıyor şöylesin böylesin diye.
Benim cidden iyi bir evliliğim var.
Anlaşamadığımız, kırdığımız, kırıldığımız noktalar yok mu? Var.
Ben burada dürüst davranıp en azından kendi hatalarımı da yazıyorum ama siz başka yerden vuruyorsunuz beni.
Ben annesiyle mesafeli olsun, birbirlerini sevmesinler demedim.
Sadece 30 yaşında evli bir adama artık olgun davranılmasını gerektiğini savundum.
Benim kimsenin sevgisini bölmek gibi bir derdim de yok.
Ama benim annem bile bana eşimin yanında onun varlığını bilerek davranır.
Burada çok okuduk, kv eşime böyle davranıyor, bunu diyor.
Herkes orada kv eleştirirken benim konumda bunu savunduğum için beni eleştirdiniz :)
Kendimle de çelişmiyorum en başından beri evliliğimde hep aynı şeyi savundum.
Biraz ötede durulması ve bu kadar çok müdahale edilmemesi.
Cümlelerim gayet net.

Ben size nerde sıkıntılarınızı anlatamazsınız dedim? Elbette anlatırsınız ama kalkıp yorumlarınız umrumda değil yazarsanız neden kendinizi yorup anlatıyorsunuz biz neden kendimizi yorup cevap yazıyoruz?
Sizi eleştirebileceğimizden emin misiniz zira çok eleştiriye kapalı bir insansınız. Kötü kalpli kelimesi bana göre bir hakaret değil o yüzden onun üzerinden yorum yapamam.
İsterse 10 metre olsun annesinin çocuğu o farkında mısınız? İster minnoşum der ister minik bebeğim el kızı veya kendi öz kızı olun bir annenin kendi çocuğunu nasıl sevdiğine karışma hakkınız yok evet.

Kötü kalplisin, çarşafın şöyle kirli adamı orada mı yatırdın vs yazılırsa neden umurumda olsun?
Annesinin tabi ki de çocuğu hatta minnoşu :)
Ama sadece oğluna kızlara gram sevgi yok :)
Neyse boş verin anlaşamıyoruz daha fazla uzatmanın bir anlamı yok

.
Ben 1.90 110 kilo sevgilime yavru kusum, minik kus, kucuk bey falan diyordum.

Onu gectim ben de etli butlu kadinim, annem minnosum dese, esim buna triplense anlam veremem yani. Uygun sevgi sözcüklerinin listesini cikar da vereyim anama derim.

Ben 1.90 110 kilo sevgilime yavru kusum, minik kus, kucuk bey falan diyordum.

Onu gectim ben de etli butlu kadinim, annem minnosum dese, esim buna triplense anlam veremem yani. Uygun sevgi sözcüklerinin listesini cikar da vereyim anama derim.

Herkes sizinle aynı görüşü savunmak zorunda değil :)

Yav kizlar annenin arayip yavrum müsaitseniz size corba getirecegim kizim demesi ile izin almasi arasinda daglar kadar fark var
Tabiki de evlere girip cikarkan aranip sorulmali
Oglum olabilir ama bakalim gelin müsait mi, belki görmemi istemeyecegi dagilikligi vardir
Hani samimiyet derecesine göre gelisir bu olaylar
Yavrum müsaitmisiniz bir bakayim size corba da getireyim demek zor mu
Izin almak degildir bu benim gözümde, evli insanlardan bahsediyoruz, oglum kizim diye de destursuz girmeyi düsünmem
Onlarin da bir özeli vardir, ki ev cok özel alandir yol gecen hani degil, bir müsade sorulmali adetten
Benim de iki evladim var ama düsünüyorum oglum benden cekinmez ama karisi belki de cekinecek
Oglumun evi ayol diye dalmam mi gerekiyor, bu kiza saygisizlik olur
Ha kimse dalmamis konuda zaten ogluyla haber göndermis ama oglu da ne bilsin evin halini, toplayan o olmadiktan sonra umurunda olmaz
Yani ben de bu durumdan rahatsiz olurum
Onun disinda oglunu bebek gibi seven anneler cok,benim kayinvalidem de bu sekil benim oglum benim oglum modunda olup benden kiskanir mesela
Umursamiyorum al oglunu sev banane modundayim, evde islerimi yaparim, ne bileyim telefona bakarim
Benim sinirlendigim kötü gnlerde firar olur kendileri ama benden kiskanmaya gelince oglusu olur
Esim de farkinda ki aralari pek iyi degil bunu bile bana yordular zamaninda
Herseyin suclusu benmisim gibi, ama evlenmeden önce yemek masasina oturmazmisis esim annediyle sürekli tartistiklari icin
Evlenínce oglumcum oldu, analik yapmasini en cok ben isterim anne baba destegi ne güzel birsey, keske yapsa
Ama bencilce davraniyor sevgisi o yüzden yapmacik geliyor, keske oglunu cok sevse corbasini da düsünse, derdi oldugunda ben varim olgum stres yapma dese, bana da annelik yapsa biz de ona hürmet etsek
Gemi batsa arkasina bakmadan ilk kacacak olanlardan, hatta kacarken üzerinize basayim ayaklarim islaniyor deme potansiyeline sahip, tecrube edilmistir
Aman ya ne cok yazdim, gecmisi gecmiste biraktim, yenileri yasanmasin diye tedbirli davraniyoruz, unutmasi zor oluyor o bakimdan :kahve:

Kötü kalplisin, çarşafın şöyle kirli adamı orada mı yatırdın vs yazılırsa neden umurumda olsun?
Annesinin tabi ki de çocuğu hatta minnoşu :)
Ama sadece oğluna kızlara gram sevgi yok :)
Neyse boş verin anlaşamıyoruz daha fazla uzatmanın bir anlamı yok

O da annesiyle kızlarının sorunu sizlik bir şey yok. Siz böyle haddiniz olmayan konuları kafaya taktığınız müddetçe mutlu olamazsınız benden söylemesi. Bence de uzatmanın anlamı yok çünkü sizin algılarınız sizin dışınızdaki görüşlere kapalı. Biz ne söylersek söyleyelim kendi bildiğinizin doğru olduğu görüşünde esneme olmaz o yüzden karşılıklı yorulmayalım.

Yav kizlar annenin arayip yavrum müsaitseniz size corba getirecegim kizim demesi ile izin almasi arasinda daglar kadar fark var
Tabiki de evlere girip cikarkan aranip sorulmali
Oglum olabilir ama bakalim gelin müsait mi, belki görmemi istemeyecegi dagilikligi vardir
Hani samimiyet derecesine göre gelisir bu olaylar
Yavrum müsaitmisiniz bir bakayim size corba da getireyim demek zor mu
Izin almak degildir bu benim gözümde, evli insanlardan bahsediyoruz, oglum kizim diye de destursuz girmeyi düsünmem
Onlarin da bir özeli vardir, ki ev cok özel alandir yol gecen hani degil, bir müsade sorulmali adetten
Benim de iki evladim var ama düsünüyorum oglum benden cekinmez ama karisi belki de cekinecek
Oglumun evi ayol diye dalmam mi gerekiyor, bu kiza saygisizlik olur
Ha kimse dalmamis konuda zaten ogluyla haber göndermis ama oglu da ne bilsin evin halini, toplayan o olmadiktan sonra umurunda olmaz
Yani ben de bu durumdan rahatsiz olurum
Onun disinda oglunu bebek gibi seven anneler cok,benim kayinvalidem de bu sekil benim oglum benim oglum modunda olup benden kiskanir mesela
Umursamiyorum al oglunu sev banane modundayim, evde islerimi yaparim, ne bileyim telefona bakarim
Benim sinirlendigim kötü gnlerde firar olur kendileri ama benden kiskanmaya gelince oglusu olur
Esim de farkinda ki aralari pek iyi degil bunu bile bana yordular zamaninda
Herseyin suclusu benmisim gibi, ama evlenmeden önce yemek masasina oturmazmisis esim annediyle sürekli tartistiklari icin
Evlenínce oglumcum oldu, analik yapmasini en cok ben isterim anne baba destegi ne güzel birsey, keske yapsa
Ama bencilce davraniyor sevgisi o yüzden yapmacik geliyor, keske oglunu cok sevse corbasini da düsünse, derdi oldugunda ben varim olgum stres yapma dese, bana da annelik yapsa biz de ona hürmet etsek
Gemi batsa arkasina bakmadan ilk kacacak olanlardan, hatta kacarken üzerinize basayim ayaklarim islaniyor deme potansiyeline sahip, tecrube edilmistir
Aman ya ne cok yazdim, gecmisi gecmiste biraktim, yenileri yasanmasin diye tedbirli davraniyoruz, unutmasi zor oluyor o bakimdan :kahve:

Sayfalardır bunu anlatmaya çalıştım.
İzin almak değil dedim, insan haber verir sorulur ben zaten gitme demem kv.
Bir gün öncesinde harap olmuş bir evi kim kv göstermek ister?
Ama nerelere geldi yani.
İlgi konusu bana da yapmacık geliyor.
Çünkü öncesini de gördüm, evlendikten sonra oğlumcuk oldu yani.
Tabi ki sevecek, öpecek, koklayacak ama benim yanımda gözümün içine bakarak nispet yaparsa kimse hoş karşılamaz.
Sanki burada kv öldüreyim dedim, linç edildim resmen :)

Evlendikten sonra insanın 1.derece akrabası eşidir. Anne- baba dahi eşten sonra gelir. Bu kağıt üzerinde de sosyal işleyiş üzerinde de böyledir. Çocuklarımızı evet bizler doğurur ve büyütürüz ama evlendikten sonra birkaç adım geride durmayı bilmek gerekir. Çünkü evladımız bizim evladımız olmaktan önce başkasının eşi ve kendine ait bir yuvanın sahibi olmuştur.
Eminim burda sizi eleştirenler yaşasa kendileri de sinir olacak ama duyar bu bir şekilde kasılması gerekiyor.
Şu evren üzerinde hiçbir kadın kocası ile ilgilenirken yetersiz kalmış gibi destek görmekten hoşlanmaz. Ben dürüstçe söyleyebilirim ki, bende hoşlanmam. Ha size arayıp deseydi "Kızım, eşin hastaymış bende gelip çorba yapayım ilgileneyim ister misin, yardıma ihtiyacın var mı.." o zaman amenna. Ya da arayıp tavsiyeler verse yine amenna.
Ama bu habersiz tavır beni de rahatsız etti.
Gecenin bir yarısı arama konusunda ve bu husus konusunda haklısın. Ama sosyal medya beğenileri, yorumları ve sevme şekli konusunda abartıyorsun.

Sayfalardır bunu anlatmaya çalıştım.
İzin almak değil dedim, insan haber verir sorular ben zaten gitme demem kv.
Bir gün öncesinde harap olmuş bir evi kim kv göstermek ister?
Ama nerelere geldi yani.
İlgi konusu bana da yapmacık geliyor.
Çünkü öncesini de gördüm, evlendikten sonra oğlumcuk oldu yani.
Tabi ki sevecek, öpecek, koklayacak ama benim yanımda gözümün içine bakarak nispet yaparsa kimse hoş karşılamaz.
Sanki burada kv öldüreyim dedim, linç edildim resmen :)

Ya cok yzailmis okuyamadim cogu seyi ilk sayfa disinda ama kimin evine gidersek gidelim müsade sorulur
Annemin evine giderken sormam mesela senede bir görüyorum tatilde cekinmez o rahattir
ama bir baskasi benim gibi girse rahatsiz olur
Evin hanimi kimse o aranmali bir de, insana saygi duyacaksin ki o da sana saygi duysun
Aradaki samimiyet gelismisse bu durumda esteklik gösterebilir
Ay benim kayinvalidem ilk zamanlarda oglum niye tsört giydin üsürsün, giydigi gömlegi beyenmeyip bu giyilirmi diye üzerimize gelirlerdi, laflarin hepsi bana ama ben veriyorum gömlegini sonucta
Corabi yirtilsa lafini ederlerdi, ya koca adam ben sorumlu degilim onun delik corap giymesinden,akli yok mu bu oglusun. ay ne üzerlerdi beni böyle yaparak
E simdi buna göre sekillendi hersey bizde, keske baska olsaydi sevseydik birbirimizi
Ama 21 yasindaydim o zamanlar benim üzerime geldiniz ne oldu
Kiziniza öyle kiyabilir misiniz, sesim de cikmiyor bana bir sindirmeye calistilar beni saygisan ses etmedik
Simdi kurallarim var yiyorsa diyorum
Cünkü iyi niyet bitiyor bir zaman sonra disler cikiyor, ben alttan aldikca üzerime ciktilar
Ben de insanim yahu, oglusun ne ise ben de öyle bir insanim
Öff bunaldim ya anlattikca, sinir basti
Insallah ileride evlatlarim benden razi olur, esleriyle aram iyi olur onlari da evladim gibi basarim bagrima

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X