Aşk acısı çekerken teselliler işe yarıyor mu?

hiç bir teselliyi dinlemiyorum ki..bana söyledikleri zamana bırak zamanla geçer demeleri masal gibi geliyor..keşke işe yarasa..ama bigün çok pişman olucak geri dönücek tesellileri azda olsa su serpiyo insanın kalbine..ama o geri dönmeyecek...dönse şimdiye kadar dönerdi..ah ah çok dertliyim kızlar..bi teselli varsa oda uyumak sanırım bütün gün uyuyorum hatta uyumaya gidicem birazdan bilgisayarı kapatıp.. :( mutsuzum kızlar her geçen gün ölüyorum onsuz :((

Bence de uyku gibi teselli yok, süper tespit olmuş.

teselli bende kesinlikle işe yarar.

hayat çok katı olmadığı için her şeyin çözüleceğini, düzeleceğini bilirim.

bugün giden kişi yarın dönebilir bunu anlatırım.
aldatıldıysan, seni aldatmayacak biriyle olacaksın derim.

bir de benim hislerim fena kuvvetlidir, insanlara rahat yardım ediyorum bu konuda.

Piskolojik olarak çöküntüde olduğun için pek bir işe yaramıyor ilk başlarda. yeni birini bulursun unutursun sana başkasımı yok sözlerini ilk duymamazlıkdan gelirsin kalbin biri için çarpar çünkü. ama zaman geçtikçe anlarsın dostlarının gerçekten seni koruduğunu. her insan aşık olur aşk geçicidir sevgi kalıcı. aşkın biter ama sevgin ömür boyu içinde kalır.

Bazen bende tam tersi işe yarıyor.yalnız bunu kendim kendime yaparsam işe yarıyor.tavsiyelerin tersini yapıyorum..bile bile canımı yakıyorum.bile bile aşk şarkıları dinliyorum.bile bile irtibatta geçiyorum falan filan.bunu neden böyle yapıyorum.bir bir nevi içimi boşaltıyorum.iki bir doktor depresyondakileri bırakın ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar.çünkü ondan mutlu oluyordur demişti.bende böyle içimdeki zehri boşaltıyorum.zaten aşk acısı çekerken mümkün değil başka bir konu düşünmem.düşünsem bile ikisini beraber düşünüyorum.

bence yaramıyor,ateş düştüğü yeri yakıyor,çünkü

Iste buna katiliyorum. Bencede yaramiyor. Disardan konusmasi basit geliyor insanlara..
Yasadim Yasiyorum.. neler söylüyorlar, hatta abartildigini düsünüyorlar, ama Allah o kadar büyükki kendi baslarinada geliyor. Ondan sonra gidip bak nasilmis o aci o üzüntü diyorum :)))))))))))9

Bazen bende tam tersi işe yarıyor.yalnız bunu kendim kendime yaparsam işe yarıyor.tavsiyelerin tersini yapıyorum..bile bile canımı yakıyorum.bile bile aşk şarkıları dinliyorum.bile bile irtibatta geçiyorum falan filan.bunu neden böyle yapıyorum.bir bir nevi içimi boşaltıyorum.iki bir doktor depresyondakileri bırakın ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar.çünkü ondan mutlu oluyordur demişti.bende böyle içimdeki zehri boşaltıyorum.zaten aşk acısı çekerken mümkün değil başka bir konu düşünmem.düşünsem bile ikisini beraber düşünüyorum.

bende ayni sekilde üzülecegimi bile bileeeee ask sarkilari dinliyorum sabahlara kadar hüngür hüngür agladigimda oluyor..Ama rahatliyorum icimi bosaltiyorum. Kinimi kusuyorum belkide...Kizginligimi...Sadece irtibata gecmiyorum. Gecmem ona bu mutlulugu tattirmam.

acı içindeyken yaramıyor.kurturdukdan sonra etkilerini gösteriyorlar.bak acı çekerken böyle deniliyordu ne kadar doğruymuş diyorsun.ve ilerde yaşayabileceğin aşk acılarına karşı daha güçlü oluyorsun.

ask acisinin hic bir caresi yok bence acisi gecen yada azalan varmi varsa nasil gectigini yazsinki bizde deniyelim artik tasiyamiyorum bu aciyi

ask acisinin hic bir caresi yok bence acisi gecen yada azalan varmi varsa nasil gectigini yazsinki bizde deniyelim artik tasiyamiyorum bu aciyi

canım zamanla geçiyor. yaptıklarına kızıyorsun filan zamanla geçiyor. geçmiyorsa bir psikoloğa git bence o kadar zaman unutmaman azalmaması hiç normal değil. bir rahatsızlık olmuş artık. inşallah en kısa zamanda geçer canım geçiyor inan. lütfen üzülme artık ne kadar güzel ne kadar iyi bir kız olduğunu hatırla tekrardan ve kimseye hakettiğinden fazla değer verme.

tabikide geciyor ama teselli falan fayda etmıyor...zaman sadece ilacı... zamanla insan unutyor yenı ınsanlar hayatınıza girince , onunla bulundugunuz ortam, ortak arkadaslardanda ne kadar uzak durursanız o kadar faydası olur... yeni ortam, yeni arkadaşlıklarda cok iyi gelir... bi bakmışsınız tekrardan aşık olmuşsunuz:) hiç belli olmaz...bende zamanında cok sevdım ölücem zannedıyordum aynalara bakıyordum kendımı tanıyamıyordum... abartsız söyluyorum 2 yıl hep agladım annemın dizine koyardım başımı hıçkıra hıçkıra deliler gibi... hatta bi gun annemın arkadası gördu benı o halde cok sasırdı kızım sana noldu biri bişimi yaptı hadı bana anlat dmeişti:) şimdiyse gülüp gecıyorum emın olun hepsi geçiçek

zamanla geçiyor. hatta öyle bir geçiyor ki kime ağladığını bile hayal meyal ancak hatırlıyorsun. sonraa aradan yine yıllar geçiyor ve o kişiyle karşılaşırsan ya da görürsen 'aa bu muymuş ya ?' diyorsun içinden.

Bende pek etkili olmuyor.

Zor zamanlarımda o kadar çok destek çıkıyor ki arkadaşlarım saolsunlar, o anda kafam dağılıyor azda olsa moralim yerine geliyo...

Ama yalnız kaldığım zaman gene o düşüncelerle başbaşa kalıyorum...

Aşk acısını dibine kadar yaşamak istiyorum belkide... :ssz:

Back
X