- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Bunca zaman açtığım konular hep aşk ilişkiler vs. idi meğer ne kadar basit şeylermiş. Bekarım ailemle yaşıyorum daha önce ailemde sorunlar olurdu daha çok hep babam sorun yaratırdı evde hep bi huzursuzluk çıkartırdı yıllardır böyle. Alıştım idare ederim sanıyodum fakat herşey kötüye gitmeye babam daha çok sorunlar çıkartmaya başladı güzel huzurlu evim zindana döndü. Bunları ağlayarak yazıyorum çünkü elim kolum bağlı babamın psikolojik sorunları var en küçük şeylerde bile evde hep kavga yaratıyor. Kavgaların çoğunun sorunu annemle oluyor hiç anlaşamıyorlar daha doğrusu babam annemi resmen eziyor. Başka bir aile büyüğümüz yok şimdi farkediyorum da bizim aslında hiç bi dayanak noktamız akrabamız vs yokmuş...
Canım annem delirme noktasına geldi artık sürekli ağlıyor afedersiniz köpek gibi çalışıyor genede babama yaranamıyor. Şuanda ailemin en aklı başında olan bireyi benim nasıl babamı düzeltirim evimizin nasıl düzenini sağlarım bilmiyorum. Eğer babama bir şey olursa evden giderse vs. ben nasıl bakarım aileme kardeşlerim daha çok küçük annem kendinden bile vazgeçmiş durumda artık..Babam psikoloğa vs gitmek istemiyor hiçbir şey umrunda değil bizimle ilgilenmiyor çok borc yaptı para sıkıntımız var buda yetmiyormuş gibi babam hep kendine zarar verme peşinde.. Akıl alabilceğim hiç kimsem yok saklı saklı ağlıyorum artık annem daha fazla üzülmesin diye dibe batıyoruz ailecek babam yüzünden evde şiddet alkol eksik olmuyor artık.
Nasıl bu hale geldik bilmiyorum çaresizlikten kıvranıyorum babam koca adam nasıl dizginlerim nasıl kendine getiririm içinde bulunduğumuz durumu görmüyor bile noluyor bu adama anlamıyorum bi insan nasıl bu kadar kör olur. Nolur ablalarım bana bi çıkar yol gösterin artık sonumuz hiç iyi değil ailemi kaybediyorum nefes alamıyorum nasıl babamı yola getirebilirim bi fikir verin aklımı kaybediyorum![]()
![]()
![]()
çok üzücü çok en büyük sorunlardan biri
Allah yardımcınız olsun inşallah.