- 17 Şubat 2014
- 534
- 40
- 43
Allah razı olsun Allah kimseyi çaresiz bırakmasınAllah yardimciniz olsun. Babanda eksik olan merhamet, vicdan. Insallah her sey guzel olur. Bugunleri unutuverirsiniz. Dualarimizdasin guzel kiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun Allah kimseyi çaresiz bırakmasınAllah yardimciniz olsun. Babanda eksik olan merhamet, vicdan. Insallah her sey guzel olur. Bugunleri unutuverirsiniz. Dualarimizdasin guzel kiz.
sen annene destek ol dediğim gibi bana çalışıyorum deyince pavyonda mı çalışıyorsun diye soran bir babam var benimde artık delidir ne yapsa yeridir diye katlanıyoruz :)Anlatıyorum defalarca ama anlamıyor beni siz sevmiyorsunuz diyor ayrılmaz babam asla kendine zarar vermekten bahsediyor hep annemde korkusundan bişey yapamıyor bakamam tek başına diye düşünüyor ee yıllarca sindirildi zaten çok güçsüz şuanda annem
Asla yanaşmıyor keşke oda çekip gitse ahh keşke gidip başkasından çocuk yapsa zerre umrumda olmaz ailemin tüm huzurunu bereketini çekip alıyor kardeşlerimin bile psikolojileri iyi değil annem zaten perişan boş boş bakıyo kadıncağız. Ne büyüğümüz var ne destek olcak akrabalar boşansalar tüm hayatımı feda eder bakarım ailme kardeşlerime aile çok başkaymış. Bende uyumuyorum sanki hep nöbetteyimBır an kendimi gördüm sizde.On yıldan fazla cektırtı babam olacak o adam! Ah ne dayaklar, ne hakaretler.. Gece annemin çığlıklarını duymayayım diye kulaklarımı tıkadığımı bilirım. Uyuyamazdım ya babam annemı gene döverse dıye.. Dayakla uyanmak o kadar acı ki! Yedı yıl oldu evleneli yatağımda hala rahat olamamıkı yıl önce çektı gitti o pislik bir baska kadına, bırde ellisinde çocuk yaptı. Hayatında çalışmamış olan annem dımdık ayakta sapasağlam. Keske en basında ayrılsaydım çekmeseydım der durur... Seni çok ıyı anlıyorum canım. Babanız boşanmaya yanaşıyorsa def edın başınızdan ne olur.
Bbam öyle öfke dolu biri ki asla rahat bırakmaz her türlü israfı yapıyor bide beni siz sevmiyorsunuz diye duygu sömürüsü yapıyor annemde alabildiği kadar alttan alıyor. Ben öfkeli olduğum için alttan almayınca bu sefer bana sarıyor keşke çekip gitse evden biz bize kalsak toparlansak bu şekilde hiç bişi yapamıyoruz paramızın bereketi bile yokKimseyi gaale almayan babanin devleti sallayabilecegini dusunmuyorum...
bir karakola gidip danis bence...
Durumu anlat ve devletten nasil yardim alabilecegini ogren...
Anneni ve kardeslerini koruma altina aldirabilirsin...
Annene yazik kadincagiz an gelip kendini kaybedebilir veya baban...
Daha buyuk acilar yasamamak icin devlet yardimi sart cnm...
Hem babanin aklının basina gelmesi içinde bir firsat olur...
Birarada buyuk acilara sebep olmasindansa babanın az uzaklastirilmasi ve kendini toparlamasi daha iyi degilmi ?
Var mı böyle babalar ya bi benimki böyle sanıyodum bize çok zarar vermese bende bosvericem ama zararı büyük hiç birikim yapmıyoruz insanlık hali nolcağımız belli değil sonumuzu görmüyorum korkuyorum ailemin dağılmasındansen annene destek ol dediğim gibi bana çalışıyorum deyince pavyonda mı çalışıyorsun diye soran bir babam var benimde artık delidir ne yapsa yeridir diye katlanıyoruz :)
sende annene,akıl sağlığı yerinde değil normal bir insan gibi yaptıklarına üzülmemiz anlamsız de,çünkü gerçekten aile kurmayı beceremeyen babalar var, bir süre sonra da böyle sapıtıyorlar.
Gitse belki düzeliriz ama gitmiyor ki boşansalar huzur gelir evimize bazen bunu gerçekten istiyorum elimden geldiğince bende yardım ediyorum zaten ama inanın maddi yönden uçuruma sürükleniyoruz kardeşlerimin geleceği güvende değil tek benim çabamlada olmuyor beni dinlese birazcık ah bi dinlese toparlarız belki aileme güvene alırımAllah sabır versinnn canım.Dua et Allah'a sığın.
Annen çalışıyor sende yaşın gereği çalışabilecek bir durumdasın artık yılların verdiği birikimi sen toparlayamazsın
toparlamaya çalıştıkça daha çok dibe batar. Baban giderse nasıl kardeşlerim nolur demişsin zaten zarardan başka faydası yokki. Belki de baban gitse evden hırgür şiddet eksilecek daha huzurlu olacaksınız.
Rabbimden hayırlısını dile.
Aile içinde çıkarılabilecek tüm sorunları yaratıyor kavga olmadığı gün yok çalıştığı tüm maaş ortadan kayboluyor sanki bize hiçbir şey anlatmıyor sürekli borç borç diyip duruyor ne birikim var ne huzur konuşmaya çalışınca dinlemiyor zaten huzurum yok bu evde beni istemiyosunuz falan diye. Annemle sürekli kavga halindeler annem üstelik gıkını bile çıkarmıyorbabanın çıkardığı sorunlar ne?
bize tam olayı olayları anlatmamışsın..
Dışlamadık derken mesela alttan alıp iyi davranmak gibi mi bu çözüm oluyor mu nasıl davranmalıyız biz40yaş sendromu canım o, benim taktiğim iyi bir örnek değil ama faydasını gördüm, tüm mutfağı al aşağı ettim, annem evde yoktu kendini dışarı atmıştı piskolojsi bozuktu, bende yıprandım arada ve babamla ikimiz vardık, yıktım ortalığı çözümm yoktu, tabii zarar gördüm elimi kestirdim heryer kan, babam sonra düzeltmeye çalıştı tabi bizde dışlamadık yakın davrandık şşimdi eskisi gibi huzur var. Allah yardımcın olsun canım çok yıpratıcı bir süreç
Allah razı olsun sağolunAh bitanem kıyamam rabbim hayırlı kapılar açsın
Anneme çok yalvardım ama korktu başaramam bakamam size dedi ee tabi yılların verdiği sindirilmişlik var kadıncağız köle gibi sanki evdeMerhabalar;
Adınıza çok üzüldüm gerçekten.İnşallah kendine gelir babanız.
Halamda aynı durumdaydı.Yaklaşık 20 sene evvel.
Ayrıldı ev temizledi,merdiven sildi çocuklarını büyüttü.
Şimdi çok 2 evi var.Birinde oğlu gelini yaşıyor.
Haaa boşandığı eşi ise hala b.k içinde yüzüyor.
Umarım cesaret olur annenize bu yazdığım.
Ben ayrılmalarından yanayım fakat babam bunu asla yapmaz zorla kovamıyorum da evden elimden geldiği kadar düzeltmek istiyorum en azından kardeşlerim biraz büyüyünceye kadar fakat olmuyor boşa çabalıyorumİste aman cocuklarim babasiz kalmasin diye devam ettirilen evlilikler... Böylesi dahami iyi? Anneniz calisiyormus, sizde aynen öyle, ayrilsa evinizde huzur olur ve paranin nereye gidecegini bilirsiniz ama bu sözlerde bosa, ne anneniz ayrilir nede siz yuvanin yikilmasini istiyorsunuz, albuki ortada bi yuva yok... Baska büyügünüz yoksa ve babaniz zaten kimseyi takmiyorsa böyle devam eder hatta daha kötüye gider maalesef...![]()
o bahsettiginiz kavgalar tuzu neden vermedin copu dokmedin para nereye gitti bunlar bunlar galibaAile içinde çıkarılabilecek tüm sorunları yaratıyor kavga olmadığı gün yok çalıştığı tüm maaş ortadan kayboluyor sanki bize hiçbir şey anlatmıyor sürekli borç borç diyip duruyor ne birikim var ne huzur konuşmaya çalışınca dinlemiyor zaten huzurum yok bu evde beni istemiyosunuz falan diye. Annemle sürekli kavga halindeler annem üstelik gıkını bile çıkarmıyor