aşk acısı nasl unutulur? çok dertliyim!

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
kızlar çok dertliyim yardıım edin. benm gibi ilişkisinden darbe yediği halde geçmişini unutamayan aşk acısına yenik düşüp galip gelenler var mı?

Ne kadar oldu ayrılalı?

cnm bugünden itibaren kesin olarak konuşmama kararı aldım. biz nişanlıydık bugün bohçaları istemek için aradım son kez bitti............................ bana gene demin seni seviyorum yazmış ama onun sevgiisinede inanmyorum onu unutmam lazım ama nasıl??? Aslında unutmakl için çok sebebim var ama işte iradeszim

amannn.sallasana yaa...

degmiyo kimseye böyle üzülüp harab olmak

kötü günleriniz vardı ki ayrıldınız.

herşey güzel olsaydı iyi gidiyo olsaydı zaten bitmesdi.

umutsuz olmak yerine mutsuz olmak iyidir.

hergün kırılmaktansa şimdi paramparca hissetsende toparlarsın.

yeterki güçlü ol..
hayatın güzel yönlerinin farkına var veee yaşa...

hem biliyorum konularını..sen şükür çek git bide adak ada kurtuldum diye dügün yap valla bu gerek sana,söyleim

aklına hep onun dengesiz hallerini getir..tüm olumsuzluklarını düşün ve hırslan...vee bu durumun zamanla geçeceğini amaan be yaa ben bu sümsüğemi üzülmüşüm diyeceğin zamanların geleceğini unutma:)))

hee birde baha'dan:

"yaşamayan nasıl bilsin
alt tarafı aşk desin
Allah kimseye vermesin
AŞK ACISIII"

parçasını dinleme:)

ah canım yaaaa..
benim de ilişkim bugün bitti
anneme yaptığı bi saygısızlık yüzünden bittiiiiiii
off off.. seni çok iyi annlıyorumm..
Allah sabır versin bize ne diyeyimmm

Eğer bazı şeylerin bittiğine gerçekten inanıyorsan ve unutmayı istiyorsan,
İhtiyacın olan iki şey onu görmemek ve tabii ki zaman..
Bende hep unutamayacağımı zannederdim.
Hatta biz farklı şehirlerdeydik.
Bir gün senin yaşadığın yere gelecek, yolda karşılaşacaksınız ve sen buna şaşırıp, ilgilenmeyeceksin deseler inanmazdım.
Aslında unutmak kolay sadece gözümüzde büyütüyoruz ama senin için çok yeni.
Sorunlarınızı tam olarak bilemem ama dönüşü yoksa dediğin gibi en kısa zamanda unutursun inşallah.
Bazen olmuyorsa da vardır nedeni.
Ben iyi ki olmamış diyorum. İyi ki o an aşkın esiri olup yanlış kararlar vermemişim...
Verdiğin kararın doğru olup olmadığını gerçekleri tüm çıplaklığıyla gördüğünde anlayabilirsin.
Dilerim senin için en doğru olan olmuştur.
Hayırlı kandiller...

çok taze su anda acı cekıyorsun... belkı cok klasık olacak ama unutucaksın tabı sadece sunu bıl hayatta sadce o yok...sen o olmadan oncede vardın o gıttıkten sonrada var olucaksın... aman canım ya sallaaaaaaaa..... uzme canını.....

kurdelacım acı da çekeceksin mutlaka....çok ta çeksen mühim değil sonu unutmak nasıl olsa...

seni öldürmeyen dert güçlendirir......

arkadaşların dediği gibi onla ilgili hiç bir iz kalmasın hayatında. onu görmeyince haber almayınca zamanla unutursun zaten. hele ki karşına çok daha iyileri çıktığında iyi ki bitmiş dersin..

ben de acı çektim. bitti. hiç görmedim zamanla hayatıma daha iyileri giriyor. şimdi yine kararsızım. biterse tekrar aşk acısı çekmek istemiyorum diyorum. ama biliyorum ki her şey gelip geçiyor..

kızlar çok dertliyim yardıım edin. benm gibi ilişkisinden darbe yediği halde geçmişini unutamayan aşk acısına yenik düşüp galip gelenler var mı?

eveettt vaarrrr tatlım sonuç olarak diyebilirim ki boşa üzülmüşüm çok sonra farkettim sana tavsiyem bir an önce kendi hayatına odaklanman hayatın tadını çıkarman

bkz :

Son düzenleme:
ben varım sabahlara kadar elimde telefonla aramasını beklerdim
sesini duyduğumda mutluluktan ölürdüm
sonra bana ayrıldık bile demeden evlendi gitti çok acı çektim
şuan yolda görsem yüzüne tükürmem nefret ediyrorum ondan yüzünü görmek istemiyorum umarım karşıma çıkmaz yoksa tüm acılarım canlanacak gibi hissediyorum

sana benden şarkı...

gezeceğim,göreceğim

görürsün sana neler edeceğiiim

bin yeminle bin cezayla hakkından geleceğim senin....

kızlar ona bi video yaptım son kez içi acısın diye..... ama ben hala bu olayın etksndeyim bi türlü unutamıyorum nasıl olcak

canim sen daha bugün konu acmadinmi, o pisligin bütün cevirdigi islerim, yedigi haltlari anlatmistin...
simdi birde videomu yaptin??? canim o insanda duygu denen birsey yok. olsaydi zaten sana böyle kötülükler etmezdi... o videolarla sözlerle o duygusuz yaratigin icini acitamazsin....
anladigim kadariyla sen su an saglikli düsünemiyorsun... hala ask acisindan bahs ediyorsun..
senin yasadigin ask degildi, koskoca bir yalandi... bunun farkina var artik.... ve farkina vardigin an artik kendine tertemiz yeni bir yol cizersin.... birdahada lütfen o sahis icin herhangi bir konu acma, cünkü degmez canim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…