- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Mantığımda onu istiyoAsktan kimse olmez de mantigi devreye sokmayi hic dusunmediniz mi?
Mantığımda onu istiyo
Neden birini sevmek çok mu mantıksız nesi mantıksız geldi sizePeki siz bu yazdiklarinizda mantik gorebiliyor musunuz?
Karşılıksız olması canımı yakıyır17-18 yaşındaki genç kızların böyle konular açmasını normal karşılıyorum da mesleğini eline almış, hayatta belli bir yol kat etmiş kadınların bu durumda olmasını aklım almıyor.
İnsan tanımadığı birini sevemez. Hissettiğiniz sadece beğeni. Bir insanı beğendiyseniz de duygularınız belli edersiniz, bunu bin türlü yolu var. Hiç harekete geçmeyip sonra çok seviyom ben yaa diye ağlamayı anlamıyorum ben. Adım atarsınız, oluru varsa olur, yoksa önünüzdeki maçlara bakarsınız olur biter. Koskoca kadınsınız, bu ne?
Aceleyle yazdım o yüzdenHocam bizleri noktalarınızdan ve virgüllerinizden mahrum bırakmayın.
Neden birini sevmek çok mu mantıksız nesi mantıksız geldi size
Karşılıksız olması canımı yakıyır
Ne bu acele anlamadım. Kendini yetiştirmiş bir kadının ,kendine kaptırdığı durumu anlayamıyorum. Sanırım hiç anlayamayacağım. Öğretmenler odası kalabalıksa, daha uygun bir yer ve zamanda iletişim kurun. Duygular karşılıklı değilse neden bu sürünceme..Aceleyle yazdım o yüzden
Ay amin yahuAllah akıl fikir versin diyeyim o zaman.
Benimki her gün görüp uzaktan sevmek çok canım yanıyo aslında birlikte olma ihtimali hergün aklımda hayaller umutlar ama hiçbişey yok ortadaHayat böyle dramatik yaşamak için çok kısa değil mi sizcede? Gidip uygun bir şekilde selamlaşır konuşursunuz, kaynaşırsınız. Olursa olur, olmazsa yolunuza bakarsınız.
Sevip ayrılanların aşk acısı çekmesi tamam ama sizin gibi hiç denemeden böyle acı çekenleri anlayamıyorum.
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yokBenimki her gün görüp uzaktan sevmek çok canım yanıyo aslında birlikte olma ihtimali hergün aklımda hayaller umutlar ama hiçbişey yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?