Aşk acısı

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Çok sevdiğim bi öğretmen var çalıştığım okulda ama hi doğru dürüst muhabbet etme imkanı olmadı ztn utangaç biriyiim çok özlüyorum kesin hayatında biri vardır diyede düşünüyorum bana karşı ilgisinin olmadığını biliyorum ama içim çok yanıyo kalbim acıyo bikaç kez rüyalarıma girdi bana leylak veya lavanta gibi uzatıyodu genelde rüyalarım hep çıkar okula ilk geldiğimde bana bitek o hoşgeldin dedi çok güler yüzlü ve mutlu bi şekilde başka bi arkadaşıma sorduğumda bana demedi dedi bikaç kere bana uzun bakarken yakaladım, ama hiç konuşamadık çok üzülüyorum yeni dönemde bişeyler olur mu çok merak ediyorum çok dua ediyorum kimseyle tanışmak istemiyorum sadece onu düşünüyorum öğretmenler odası çok kalabalık oluyo hiç kaynaşamıyoruz aklım karmakarışık burayada briaz karışık yazdım ama bilenler bilir birini sevmek nasıl bir duygu üstelik karşılığı yok nasıl adım atmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorım onun yüzünden karşıma çıkanları reddediyorum hep ama bi yandan da düşünüyorum 2 ay çalıştık o arada mutlaka gelip derdi ama yok göz göze geldiğimizde hep utangaçlıktan gözlerimi kaçırdım ama sevmediğine ilgi duymadığına eminim keşke sevseydi hep aklımda ya hiç unutamazsam diye korkuyorum tayin istemek gibi bi durumum yok napcam hep böyle üzülcek miyim diceksiniz yeni insanalr tanı hiçkimseye hevesim yok bazen çok üzülüyorum kendime aşkımın karşılık bulmamasına o 25-28 arası görünüyo ben o yaşlarda, benim hep küçükmgöründüğümü söylerler 20-21 görünüyomuşum sizce bu yüzden mi adım atmadı hep makyajlı ve iyi giyinimli gittim okula

17-18 yaşındaki genç kızların böyle konular açmasını normal karşılıyorum da mesleğini eline almış, hayatta belli bir yol kat etmiş kadınların bu durumda olmasını aklım almıyor.

İnsan tanımadığı birini sevemez. Hissettiğiniz sadece beğeni. Bir insanı beğendiyseniz de duygularınız belli edersiniz, bunu bin türlü yolu var. Hiç harekete geçmeyip sonra çok seviyom ben yaa diye ağlamayı anlamıyorum ben. Adım atarsınız, oluru varsa olur, yoksa önünüzdeki maçlara bakarsınız olur biter. Koskoca kadınsınız, bu ne?

Karşılıksız olması canımı yakıyır

Neden birini sevmek çok mu mantıksız nesi mantıksız geldi size

Konu birini sevmek degil. Karsiliksiz sevmek ve bunu ayaklari yere basan birinin goremiyor olmasi. Platonik bir sevginin nesi mantikli? Hayal dunyasinda degil gercek dunyada yasayin.

Aceleyle yazdım o yüzden
Ne bu acele anlamadım. Kendini yetiştirmiş bir kadının ,kendine kaptırdığı durumu anlayamıyorum. Sanırım hiç anlayamayacağım. Öğretmenler odası kalabalıksa, daha uygun bir yer ve zamanda iletişim kurun. Duygular karşılıklı değilse neden bu sürünceme..

Hayat böyle dramatik yaşamak için çok kısa değil mi sizcede? Gidip uygun bir şekilde selamlaşır konuşursunuz, kaynaşırsınız. Olursa olur, olmazsa yolunuza bakarsınız.

Sevip ayrılanların aşk acısı çekmesi tamam ama sizin gibi hiç denemeden böyle acı çekenleri anlayamıyorum.

Benimki her gün görüp uzaktan sevmek çok canım yanıyo aslında birlikte olma ihtimali hergün aklımda hayaller umutlar ama hiçbişey yok ortada

Benimki her gün görüp uzaktan sevmek çok canım yanıyo aslında birlikte olma ihtimali hergün aklımda hayaller umutlar ama hiçbişey yok ortada
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
Adam müneccim mi ki hoşlandığınızı hissedip adım atsın?
Sosyal medyadan eklemekle başlayın böylece hayatında biri var mı yok mu öğrenmiş olursunuz

Bu ne acimasiz yorumlar ya hu sanki suc islemis kiz gibi.asik olmus.karsilikli mi degil mi bilmiyor bile.
Konu sahibi tavlanmayacak erkek yoktur.ilgisi yoksa bile aklina gir.sosyal medyadan guzel pozlarini paylas mesela herkese acik.bakiyorlardir mutlaka.sonra whatsapp resmin bole hanim hanimcik olmasin.azicik iddiali bisiy paylas.isle ilgili bisiy sor telefonunu kaydet.dikkat ceken durumlar paylas.adamin aklina düş önce.odada oturup armut pis agzima dus olmaz

Bence yavaştan adımlar atmalısın belki ilk zamnlar hoşlanıyodu ama vazgeçti yani sevdirevilirsin kendini çok istiyorsan :))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…